Tuesday 13 March 2012

Castilla Soap Bruker

Hvis du er en av de kvinner som er alltid på utkikk etter gode rengjøringsmidler, så er dette stedet å være. I denne artikkelen, noen fantastiske Castilla såpe bruk har blitt oppført, som vil være til stor hjelp for deg med rengjøring rutine.
Hva er Soap Castilla?
Castilla såpe navnet stammer fra stedet av dens opprinnelse, Castilla i Spania. I motsetning til det mange tror, ​​er Castilla ikke en merkevare av såpe, men en type såpe. Den grunnleggende Castilla såpe ingredienser er olivenolje, vann og lut krystaller (kaustisk soda). Noen ganger andre vegetabilske oljer som palmeolje, kokos olje, etc. er også brukt, heller enn de tradisjonelle 100% olivenolje. Ingen animalsk fett blir brukt til å lage Castilla såpe.
Bruker av Castilla Soap
Rengjøring, Castilla såpe er en stor rengjøringsmiddel. Du kan bruke Castilla såpe til å rengjøre kjøkkenet ditt. Bare sprute litt væske Castilla såpe på kjøkkenet counter og tørk den av. Du vil ha en skinnende countertop! Bortsett fra kjøkkenet, bruker Castilla såpe i andre daglige husholdning rengjøring er mange. Du kan bruke den i vann som du bruker til å vaske gulvet, eller legge den i oppvaskmaskinen for å ta vare på all den skitne oppvasken. Du kan også bruke den til å holde vasker, bad, glass vinduer og dører skinnende! Dette er en av de beste rene Castilla såpe bruker.
Sjampo, Castilla såpe er også brukt i sjampo. Hvordan lage din egen såpe basert sjampo? Legg like mengder av Castilla såpe (flytende) og vann i en flaske. Legg olivenolje eller eterisk olje som du ønsker (i små mengder). Lukk flasken og rist den kraftig. Du har en naturlig hjemmelaget middel for din vanlige hårpleie. Vær trygg, at siden det er en av de beste naturlige sjampo, vil det ikke gi deg noen problemer som sterke kjemiske hår produkter gir deg. Oljen vil tilstanden håret og la dem føle myk og skinnende!
Hand Soap, Plasser en såpedispenser fylt med Castilla såpe på hver håndvask i huset. Med det voldsomme angrepet fra så mange sykdommer og så mye skitt og forurensning rundt, gjør det et poeng å fortelle barna å vaske hendene regelmessig med denne antiseptisk hjemmelaget såpe. Tilsett noen dråper mandelolje som vil fungere som en hud fuktighetskrem. Også, legg lavendelolje å friste barna med sin herlige duften! Dette er en enkel men effektiv skritt for å leve sunt.
Bubble Bath: Hvis du ønsker å koble av etter en lang dag med jobb og stress, vil du absolutt være i humør for en boble bad. Legg Castilla såpe i destillert vann og glyserin. Den glyserin vil fukte huden. Også, legge til et par essensielle oljer etter eget valg. Dette vil gi en nydelig duft til badet og du vil føle deg oppfrisket!
Klesvask; Hvem sa kroppen din er den eneste som trenger å være betinget? Unn klærne til en herlig glede! Ja, kan du bruke Castilla såpe i tøyet også. Det bidrar ikke bare i fjerne gjenstridige flekker, men også tar godt vare på klærne dine. Bare legg noen dråper sammen med en søt lukter olje, som sitron olje eller jasmin olje til vann og skylle tøyet grundig. Tørr dem i fullt sollys og når de er helt tørr, vil de ha en fantastisk langvarig duft.
Face; Pure Castilla såpe er en meget god hudpleie såpe. Det er svært mild og dermed kan ta godt vare på sensitiv hud. Baby huden er det mest delikate og Castilla såpe er et godt valg for barnet omsorg. Castilla såpe bruker i behandling av hudproblemer som eksem, psoriasis, etc. er effektive. Du kan sjekke om det er ren Castile såpe som den ikke produserer skum. Hvis noen andre såpe har vært blandet, vil det produsere skum.
Pet Vask; Castile såpe kan også brukes til å shampoo ditt kjæledyr. Ja, i stedet for sterke kjemiske shampoo, bruker en Castilla såpe basert shampoo. Du kan gjøre dette shampoo hjemme også! Vask kjære kjæledyr med denne sjampoen, og han vil ha en nydelig skinnende pels!
Så, visste du at det var så mange Castilla såpe bruker? Vel, nå kan du gjøre. Det beste er, du kan lage din egen såpe med enkle håndlaget såpe oppskrifter som er tilgjengelig på nettet. Så går du få en av disse fantastiske, helt naturlige såper i dag!

No comments:

Post a Comment