Friday 23 March 2012

Kids Party Food Ideer

Bestemme på menyen for en gutt bursdagsselskap kan faktisk ha hver mor kjører for cover, bare på grunn av den store rotet barna kan lage med mat rundt. Derfor er det viktig at for den lille kommende parti plan deg ut en trygg meny, at de kan nyte uten å forårsake for mye problemer for deg, slik at dere alle kan ha en god tid.
Her bringer vi deg noen interessante, men enkle kids party mat ideer, som vil hjelpe dere alle har en flott tid og nyt maten også. Men før det, ta en titt på noen viktige tips når man vurderer forbereder disse matvarene for en gutt parti.
Bestemme på en meny for en Kid's Party
Ta en titt på noen tips du bør huske på når de bestemmer seg festmat for barna, slik at du kan ha en stress-fri tid på den lille parti. ; Det viktigste faktoren som skal holdes i bakhodet når du planlegger menyen for en slik fest er tiden. Oppbevar den på et tidspunkt som gjør at du kan begrense spredningen av maten du må holde. Hvis du velger en tid som sent på kvelden, barna er trolig føler meg veldig sulten og vil ha en god mengde mat for å holde seg fornøyde. På den annen side, er en tid som for eksempel tidlig ettermiddag perfekt der du kan bryte opp festen bare med snacks. ; Begrens antall barn du inviterer til fest, som flere antall barn i partiet, desto vanskeligere blir det for deg å forberede at mengden mat. Bestemme hvem han skal invitere og hvem ikke å invitere kan være litt vanskelig, men hvis du ikke klarer å forberede store mengder mat så kan det være utfordrende å lage så mye mat. ; Alderen på barna skal også spille en viktig rolle i å avgjøre de ulike mat ideer for barneklubb parter. Kids 'første birthday party ideer vil være forskjellig fra barn' syvende birthday party ideer. Dette betyr at mens du kan være litt overbærende med den type mat du serverer for sistnevnte, har mat for småbarn bursdagsselskap kan være å være svært enkelt å unngå et rot. ; Stedet i bursdagsselskap vil avhenge av hvor mange barn du inviterer, men hvis det er et stort antall, og en fest hjemme, må du sørge for at det er nok plass for dem å sitte og spise maten du serverer. Det er derfor det er en intelligent forslag om å tjene mat de kan spise på farten i stedet for å måtte sitte på et sted og spise. ; Sørg for at barna kommer til festen din ikke lider av noen allergi. Hvis de gjør det, må du forberede ulike matvarer for dem. Dette er svært viktig for å hindre dem fra å reagere dårlig på noen snack du servert med et allergen i det. ; Slutt, husk at budsjettet på mat. Ja, kan du gå litt ekstravagant med kake, men å ha ekstravagante mat er bare ikke verdt det på en gutt fest. Som sådan, å ha barna festmat på et budsjett er et klokt valg. ; Med disse betraktninger i tankene, la oss ta en titt på den type mat som kan serveres på ditt barns parti.
Kids Birthday Party Food ideer
Vurderer du har fulgt vårt forslag for å holde bursdagsfest tidlig på ettermiddagen, her er noen forslag på å forberede en passende men imponerende barna selskapsmat meny.
Snacks; Smørbrød er alltid en hit med ungene, men det er en stor variasjon i typer smørbrød du kan tjene på den lille parti. Lag interessant formet smørbrød med vanlige fyllinger, men kutt i ulike former ved hjelp av en kjeks kutter. Finger sandwicher er et annet alternativ i dette tilfellet. Slit åpne rundstykker og ting dem med ulike ingredienser som skinke og ost, agurk og tomat. Hold dem sammen med en tannpirker. Barna vil elske disse åpne smørbrød. ; Hvitløk brød med ost er et annet flott alternativ for å nyte mat på farten. ; Brød pinner, stokker agurk og gulrot pinner servert med en deilig dukkert er lav innsats snack, men ungene elsker det mye. , Mini pizza er alltid en favoritt blant barn og gjør for moro fest mat. ; Prøv å legge ut enkelte grillspyd av tre stykker av cherrytomater, agurk, og biter av skinke eller kalkun. Dette er en annen sunn barna selskapsmat ideer. , Pølser er de tryggeste maten alternativer for de små å velge mellom og nyt. ; Dessert: Den største dessert på en bursdagsfest er bursdagsfesten selv. Men hvis det ikke er en bursdagsfest du er vert, er det flere andre desserter du kan velge. ; Cupcakes med glasur gjøre for deilig enkelte godbiter mot slutten av partiet. Pynt dem med sprinkles, Smarties, eller lage søte dyr ansikter for dem å se herlig. ; Akkurat som brød pinner med en dukkert for en matbit, hvor om brød pinner med en sjokolade dip og sprinkles til dessert? Enkelt og deilig. ; Jordbær dyppet i sjokolade utgjør en herlig dessert. Gjør dem ser ut som mus ved å sette på dem ører laget av sjokolade og gi det en gelé halen. ; Jelly av forskjellige farger som har vært presentert i klar plast kopper er et annet flott alternativ for barna å nyte. ; En annen inspirasjon fra snacks er å forberede grillspyd av tre med biter av forskjellig frukt som meloner og jordbær. ; For drikker, er det beste forslaget til å ha esker med forskjellige fruktjuicer. Noen foreslår serverer frukt slag, men bli advart om at det kan bli rotete. Smoothies er også et flott alternativ for en gutt parti. Else, bare dele ut en individuell flaske vann for hver lille.
Arrangering og serverer selskapsmat kan du bekymret, men ser ungene nyte de gledene du har forberedt er definitivt noe du vil elske å se. Bruk disse barna festmat ideer, og har den lille og hennes / hans venner nyte godt!

No comments:

Post a Comment