Thursday 8 March 2012

Forholdet kommunikasjonsproblemer

Stokker og steiner er hardt på bein; Rettet med sinte kunst,; Ord kan svi liker noe, men stillhet bryter hjertet.
Ovennevnte verset var en etablering av Phyllis Mc Ginley for Ballade of Lost Objects i 1954. Det lyser opp den medfødte menneskelige behov for å kommunisere og uttrykke sine følelser, avviser preferanse for veltalende over stumpe uttrykk.
Betydningen, formål, metode og betydningen av kommunikasjon skiller seg sterkt for begge kjønn. Kommunikasjon har alltid vært den største stridens eple når og hvor de to kjønn har prøvd co-eksisterende! Spør hvorfor, og Dr. John Gray ville muligens fortelle deg ,...' coz menn er fra Mars og kvinner er fra Venus! Vel, betyr det faktum at begge har fått fast på battleground jorda, og har bodd her i århundrer sammen, tydelig at det ikke er håp for noen av oss gå tilbake til våre respektive planeter når som helst snart! Hmmm ... Høres alvorlig, men ikke håpløs! Siden vi har overlevd sammen så lenge og har kommet til å gjenkjenne og forstå hverandres atferd særegenheter så vel som å være bedt om å avvise en typisk kjønnsspesifikke faux pas som menn, de er alle like! eller kvinner, de forandrer seg aldri, det, hvertfall, er håp for oss å fortsette coexisting på denne planeten - minnelighet! Når to mennesker er følelsesmessig forpliktet til hverandre, gir kommunikasjon fettet som holder forholdet rulle jevnt. Forholdet kommunikasjonsproblemer er de humper i veien som gjør reisen grove og setter press på forholdet maskiner, som ble bygget av begge partnere med kjærlighet, omsorg og respekt for hverandre.
Kjærlighet, omsorg og gjensidig respekt - dette er tre svært ekte og sterke følelser og finne noen som du oppriktig føler disse følelsene og som gjengjelder følelsene dine er intet mindre enn et guddommelig mirakel! Når du forplikte seg til hverandre, gjør du det med troen på at dette er for alltid, og ikke til-slike-dato eller før-så-og-så-skjer. Det er trist å se sammenhenger få anstrengt eller gå sure bare for ønsker av noen sammen tid. La oss forstå biologi for kommunikasjon mellom et par og ta en titt på de ulike forholdet kommunikasjonsproblemer. Jeg er ikke sikker på om, etter å ha lest denne artikkelen, vil mann-kvinne kommunikasjon forskjeller få løst (skjønt, hvis selv ett par fordeler av det, ville jeg vurdere det livets største belønning for meg!) men jeg skriver på med håp om at hvis vi kan prøve og forstå hverandres forskjeller, kan det ville være lettere for både folk å akseptere hverandre som de er og være mer tålmodig og tilgivende i forholdet deres. Med noen bevisst innsats og tid, kan vi selv være i stand til å le av vår egen communicational særegenheter og dermed avverge mulige emosjonelle tordenvær! Les også gjennom hvordan du kan kommunisere i et forhold for å få noen tips.
Vanlige Forholdet kommunikasjonsproblemer
Tid: I dagens hektiske liv når begge partnere er deltakere i den velkjente rotteracet, betyr kvalitetstid ikke bare slippe ut av seg selv! Det må skapes! Og nei, jeg snakker ikke om helger og helligdager - Jeg snakker om følelsesmessig koble hver dag hele uken! Ja, det er absolutt mulig, er alt som trengs en liten prioritering på din del. Slå at tv når dere begge har middag sammen etter en lang, slitsom dag. Så hva om laget ditt er å vinne et spill? Ta denne sjansen og snakke med hverandre om - hva som helst! Det kan være om hvordan dagen var for dere begge, planlegger din neste ferie, diskutere filmer, bøker, reminiscing på dine tidlige dating periode, eller bare ren bitching! Stol på meg, å dele sladder med hverandre er en stor belastning Buster! Det gir deg en mulighet til å snakke og lytte til hverandre og har en god latter sammen. Husker den tiden da du var på skolen, og du og din beste venn brukte til å nyte å dele de siste sladder så mye? Din partner / ektefelle er din beste venn for livet, som bedre å koble til og le med andre enn ham / henne? Deling enkle øyeblikk som dette ikke trenger et tjuefemte time i dag, men gjør bindingen du deler så mye sterkere!
Tålmodighet: Ok, så du er snakk-a-thon vinner og din partner er den rolige typen. Gratulerer til dere begge, som dere to passer som forrigling biter av et puslespill! Avslutt gapende og les videre! Vil du liker å snakke med noen som er like pratsom (la meg ferdig før du nikker samtykke), men lytter ikke til hva du har å si? Ville du snakker ha noen mening om det ikke var lyttet til? Du er heldig å ha en pasient tilhører i din ektefelle! Men det er ikke så flott å være den eneste som alltid gjør snakker. Her er hvor stille man trenger å legge på noen hardt arbeid og talker skal støtte og oppmuntre. Oppmuntre silent partner til å snakke opp og uttrykke sin mening. Stedet venter ham / henne til å uttrykke sin mening, eksplisitt be om det. Innlede en samtale om et generelt tema, sier, økonomiske reformer, og be om hans / hennes syn på den. Snakk om respektive synspunkter, og setter pris på hvordan de skiller seg på det samme problemet. Du kan både lære noe, i tillegg varmer opp til hverandre og nyter en like balansert samtale!
Express Din Forventninger: Silent forventninger er den dødeligste av alle samlivsproblemer. Hvis du ønsker partneren din å gjøre vasken mens du gjør matlagingen, men han / hun ikke får den tause signaler, snarere enn koking i, bare fortelle ham / henne hva du forventer. Tross alt, deler du livet sammen, så hver har rett til å vite hva som forventes av ham / henne. Ikke alle mennesker er like, og denne forskjellen er til stede også i måten folk plukke opp (eller ikke) non-verbale signaler. Ladies, er dette for deg - husker siste gang du fumed fordi du gjorde alt husarbeid i helgen, mens han bare satt foran TV hele dagen? Husk da han ble forvirret på hvorfor du var så opprørt? Vel, så mye som du bang hodet på veggen, gjenstår det faktum at menn ofte oppfatter begrepet åpenbare forskjellig fra kvinner. Kanskje han ikke kom til unnsetning, fordi han antok at siden du ikke ber om det, gjorde du ikke trenger det, og han kunne ha forstyrret deg hvis han prøvd? For menn betyr åpenbart verbalt uttrykk. Dette er ikke noe å ergre om. Du skjønner, menn er ganske enkle og rett frem skapninger, deres sinn fungerer best med faste lokaler og absolutt data. Kvinner, derimot, er mer intuitive og er flinke til å plukke opp subtile hint for å basere sine handlinger på. Hvis typen din vil at du skal være klar og grei neste gang du vil at han skal gjøre noe for deg, være så. Fortell ham at du setter pris på om han vasker opp mens du gjør tøyet neste gang, slik at dere sammen kan fullføre alle husarbeid og nyte at baseball spillet sammen. Stol på meg, ville han være mer enn glad for å forplikte!
Gjøre en bevisst innsats: Avtalt at dere begge har et hektisk liv, og på slutten av dagen, er for trøtt til å snakke. Så planlegge helgen deretter! Hvis du MÅ gå til din beste venns bryllup denne søndagen, eller dersom venner har presset deg for denne lørdagens biff-og-øl samvær så sørg for at du planlegger en date for bare dere to ved første anledning får du! Planlegg det i god tid og hold deg til den. Med mindre det er en absolutt krise, la noe eller noen kommer i veien. Du trenger ikke lage en forpliktelse med mindre du holder deg til den og den forpliktelse du gjør i din ektefelle eller partner har mer betydning enn noen virksomhet eller sosiale engasjement. Dette er den personen du har tenkt å bli gammel med, dette er den personen som vil være der for deg til den dagen du dør! Respekt ditt engasjement for ham / henne, vil andre ting begynner å falle på plass selv. Gjøre en innsats, og ikke unnskyldninger, til å overvinne mangelen på kommunikasjon i relasjoner.
Kjemp for ditt forhold: Tror du det er rart at ektepar vaske skittentøy i offentligheten når de kjemper for en skilsmisse? Jeg tror det er måten fremmed enn rart! Det er merkelig at to personer, gift med hverandre, kan være så lidenskapelig om oppløsning av ekteskapet! Hva Bafflene meg er, hvorfor ikke folk vise lik lidenskap for å redde ekteskapet og forholdet? Hvis du kan putte i så mye kamp å skille fra den personen du gift av kjærlighet, hvorfor ikke du kjemper for å redde forholdet deres? Jeg vet hva du tenker - at det er lettere sagt enn gjort, at forskjeller i forhold og ekteskap kommunikasjonsproblemer er for stor til å være løst. Dessuten er det hvorfor meg? mentalitet. Jeg sier, hvorfor ikke? Nesten alle ektepar møte noen ekteskapelige problemer, men det betyr ikke at alle ekteskap ender! Det er alltid grunner bak det mislykkede ekteskap, men det er også veldig gode grunner til at noen ekteskap fungere helt fint! Hvis begge parter tar på seg ansvaret for å gjøre sin bit mot å gjøre ting fungerer, ser jeg ingen grunn til at ting ikke vil fungere ut! Husk, en klapp er et resultat av begge hendene som kommer sammen i glad avtale, bare to hender kan produsere en klapp mens en hånd kan kun slap! Likeledes bør innsatsen settes inn av begge parter. Hei, dere begge investert i dette forholdet! Du er partnere, for Guds skyld, ikke arbeidsgiver-arbeidstaker eller velgjører-mottaker! Begge har en lik eierandel i forhold eller ekteskap, og du må begge jobbe ut måter å gjøre det til en suksess!
Der det er vilje, er det en måte! Start med å bestemme at du skal få det til å fungere, uansett hva! Vær sta og ikke gjøre noen unntak i gjensidig innsats, på denne måten, ville forholdet ikke har andre valg, men fungerer for dere begge! Begge trenger å ta aktiv kontroll over forholdet, vil kommunikasjonen problemer fordampe gradvis. Vise verden at beslutningen om å være sammen var riktig og ikke la kommunikasjon barrierer reise spørsmål om ditt valg og beslutningsprosesser evner! Ta problemer og gjør din innsats verdt. Snakk med hverandre så ofte du kan. Dig noen sekunder ut av en travel fremdriftsplan og send en kort Wassup tekst til din kjære, det viser at han / hun har på hjertet, selv under travleste timer, og det gjør ham / henne føle seg spesiell! Dette og andre slike små gester gå en lang vei mot støping din obligasjon og krever ikke mye av et forsøk heller. Forholdet kommunikasjonsproblemer er de sprekker, noe som, om ikke oppdaget, og rørte opp tidlig, kan bli uoverstigelige rifter og avstand deg fra ektefellen din uten at noen av dere å realisere det! For å sitere Emily Kimbrough, Husk, vi alle snubler, alle av oss. Det er derfor det er en trøst å gå hånd i hånd. Reisen av livet blir så mye enklere når både co-passasjerer forstå hverandres forskjeller, i stedet skylden og prøve å endre hverandre. Bruke så mye tid sammen som du kan, ler over dumme vitser bare så dere begge kan le sammen, snakke om forskjeller heller enn å ty til kalde krigen. Make love, not war, obligasjon godt, bringe romantikken tilbake i livet ditt! Ta vare på og Gud velsigne!

No comments:

Post a Comment