Thursday 8 March 2012

Baderom Design for Kids

Normalt foreldre er entusiastiske til å utforme soverommet, studierom og lekerom av sine små. Designing badet er betalt en svært liten oppmerksomhet av foreldrene. Å ta et bad er en av de mest likte aktivitetene av barn. De bare elsker å være neddykket i vann og leke med den. Dessuten, hvis deres badet er dekorert med lekne elementer og leker, blir det en krevende oppgave for foreldrene å ta dem ut av badet. Og dette kan bli gøy! Et bad har sporty temaer ser levende. Så vil du ikke la barna nyte sin bad blant leker og bagateller? Definitivt ja. Her er presentere deg med noen av de beste badet designs for kids.
Kids Bad Design: Få Ideas
For en fantastisk bad innredning, alltid velge lyse farger. Barna vil elske å ta et bad i en slik atmosfære. Utformingen skal være enkel slik at det ikke ser klønete. Temaene er utforsket i følgende innhold.
Farge, lyst malte vegger alltid se attraktive. Fet nyanser fascinerer barna mye. Opt for en god kvalitet plastikk maling og velge nyanser av oransje, rød, lilla, blått, gult eller grønt. Nøytrale farger, men ser ryddig, er vanskelig å vedlikeholde, spesielt når badet hører til ungen din. De vil unne deg mange morsomme aktiviteter som kan skade vegger malt med lyse farger. Derfor er et fargerikt bad foretrukket.
Interiøret; Når du har bestemt fargen, angi tema for interiøret. Det kan være et bad cum lekeplass. Installer gulvfliser på bakken og vegger. Du kan også gå til en DIY butikken og skaffe en beadboard som er lett å rengjøre. Plasser en lav dybde badekar ha en fargerik kropp eller gå for hvit. Like ved karet, plassere et skap for å holde toalettsaker. Lag separate stativer for leker og toalettartikler slik at barna ikke rotet dem. Juster høyden på vasker, speil og skap innen rekkevidde for barna. Nå henger et forheng å partisjonere den tørre området fra det våte. Kjøp trykt gardiner med mørke og lyse nyanser slik at de ikke blir tilsmusset lett. Dekorere veggene med teppene og plakater med tegneserier, dukker og deres favoritt helter.
Den lekne Look; En sporty utseende er det viktigste elementet av barna bad innredning. Barn elsker å leke med vann under bading. For den lille prinsessen, live opp interiøret med leker som havfruer, blomster, sommerfugler og dukker. Gi en feminin touch til hennes baderom med alle disse elementene spiller. Temaet er virkelig forskjellige for gutter, som er genuint glad i en robust innredning. Så hva velger du gjøre for ham? Actionfylte tegneserie leker, lite pirater, leketøy skyttelbussene, biler, sykler og lastebiler. Dette er noen av de mest favoriserte lekene gutter. Hold flytende baller på badekaret, slik at de kan spille og bade samtidig.
Lyssetting av Interiør, Markedet er i dag oversvømmet med ulike ideer for bad belysning. Utforme et bad med farget dim pærer legge et annet utseende på interiøret. Badet ser mer ut som en morsom bakken. Lysrør med frostet nyanser er den nye generasjonen badet lyssystem. Du kan også opprette et fargevalg med regnbuens farger for en absolutt levende utseende. Lyssetting av badekar med illusorisk pærer ser flott ut. Disse er tilgjengelige i noen lokale elektronisk butikk eller kan kjøpes på nettet også.
Sikkerhetsforum Bekymring, En av de viktigste aspektene for bad design for barn er deres sikkerhet. Badet bør gjøres skid-bevis. Barn elsker å plaske i vannet under bading. Derfor sikre at de ikke skli mens du spiller. Hvis badet har en geysir, bør den elektriske bryteren ikke være innen rekkevidde. Plasser sentralbordene høyt over deres rekkevidde. I tilfelle baderomsskap er høyere enn nå sine, holde et solid verktøy innsiden slik at de ikke faller under klatring. Det varme vannet tappekran skal merkes tydelig for å unngå utilsiktet skålding. Sørg for at du tillater dem å håndtere det bare i ditt nærvær. Baderom ulykker skjer på grunn av uaktsomhet. Derfor er det alltid anbefales å overvåke barnet ditt når du bader.
Jeg håper du likte disse bad designs for kids. Sparkling farger, skarpt lys og leken leker er krav til barneklubb badet. Hold det rent og vedlikeholde hygiene. La barnet ditt nyte et kongelig bad.

No comments:

Post a Comment