Monday 26 March 2012

Slik installerer Roof Helvetesild

Tak helvetesild er belegg som kan installeres på tak, og de består vanligvis av enkelte overlappende elementer. Elementene som brukes som tak helvetesild er generelt flate rektangulære og legges i rader uten deres kanter overlapper hverandre. Disse er også vanntett i naturen og dermed, de er vant til å beskytte hus som ligger i kraftig regnvær regioner. Takshingel er laget av mange ulike materialer som tre, asbest-sement, skifer og keramiske mange ganger. Det er glassfiber-baserte asfalt shingles og papir-baserte de som er også brukt som et valg for installasjon. Det er veldig enkelt å installere disse helvetesild, men det tar mye tid. Ta en titt på følgende trinn som viser deg hvordan du installerer tak helvetesild på en enkel måte.
Slik installerer Roof Helvetesild på en Shed
Når du bestemmer deg for å installere Takshingel for hjemmet ditt, må du gjøre et valg om hvilken type shingel du vil installere. Når du har valgt type, også finne ut hvilke er de mer rimelig dem, hvis du er på et lavt budsjett. Før du går videre til hvordan du installerer taket helvetesild, er det noen materialer du trenger for å arrangere. Disse materialene er
Tar papir, Helvetesild og negler, målebånd, Krittsnor, Heavy Duty sakser eller vinyl kuttere, Hammer, Fremgangsmåte for Roof Shingle installasjon, vil starte med hvordan du installerer tak helvetesild, må vi ta en tar papir til ordningen ut installasjonen riktig og dyktig. Derfor følte begynner å legge papp første nederst på taket, og deretter bygge den opp til toppen med overliggende ark. Du kan gjøre dette, ved hjelp av spiker og skruer galvanisert. ; Ifølge Takshingel anmeldelser, installere asfalt shingles stedet for metall, tre eller skifer, vil sikkert være en enkel jobb. Når papp er sikret, kan du begynne å spikre den helvetesild inn i tjære papiret. Det første laget må være den sterkeste slik det gjøres ved å kutte av tappene og naglet til bunnen. ; Du må sørge for at helvetesild dalen ikke lekker, og så har det første laget til å være sterk til å holde opp resten av Takshingel installasjonen. Av denne grunn, lage en krittstrek måling for hver horisontale og vertikale avtaler som du gjør. ; Etter den første raden er installert, går den andre raden av helvetesild raskt som målingene skal chalked godt før du installerer. Fortsett å gjøre dette for alle de neste radene til du når toppen av taket. Når den siste raden av helvetesild er installert rett til toppen av taket, må du installere mønet roll. Nail alle helvetesild til mønet og spikre ryggen til bunnen av taket. ; Siden disse helvetesild er installert for å gi huset beskyttelse mot regn og snø, er det nødvendig å bruke spiker og tjærepapp som også er gode værbestandig materiale. For ekstra styrke til taket for å stå, det helvetesild må være spikret på et bestemt sted. Du har også å gjøre riktig valg av typer Takshingel som de bidrar til å beskytte hjemmet ditt. ; Installere tak shingles er dermed en enkel jobb, men det eneste du trenger å ta vare på er, å sørge for at foten av disse taket helvetesild er installert godt. Dette er fordi, kan regnet og fuktighet gjør denne basen svake fra toppen til bunnen av taket som fører til tap av motstand. ; Helvetesild er et veldig nyttig program for hus som må beskyttes mot ekstreme værforhold. Fra ovennevnte trinnene på hvordan du installerer tak helvetesild, kan du prøve å gjøre dem selv når som helst. Ved hjelp av en skjematisk fremstilling av taket og helvetesild er alltid mer nyttig, så før du begynner å prøve å lage en av disse.

No comments:

Post a Comment