Saturday 31 March 2012

Luksus Baderom Designs

Luksuriøse bad må være utformet nøye for å ha ønsket effekt. Opprette et luksuriøst bad betyr å velge riktig kvalitet aksent stykker og baderomsinnredning. Bortsett fra innredningen på badet området, disse elementene spiller en viktig rolle i å gi den et luksuriøst utseende. Mens du legge flisene og legge partisjoner, anvendte saken mye. Ultimate gulv og vegger danner base og inventar og aksent stykker rette spiller opp området. Så hvis du er ute etter de beste luksuriøst bad design, bare les videre for å få noen ideer.
Luksus Bathroom Design Ideer
Glass Effect; For luksuriøst bad design, kan glass være et perfekt hakke. Dette blokkerer ikke se på og gir et romslig utseende. Videre gjør den skjøre glasset badene ser mer elegant. Med maksimal glass aksent stykker som badekar, servanter, avslappende stol og dusjkabinett kan du opprette en ultimate badet. Gå for frostet glass for vinduer og benkeplater. The farget glass fliser i frostet type er best for pryder badet vegger fra gulv til tak. Pass på at du legger til ett eller to kule farger på badet med tonet glass. Legg krom baderomsinnredning som vil passe best glasset temaet. For bad gulv bruke reflekterende type, glatte fliser. Pass på at du velger det sklisikre baderomsfliser for dusj og en firkant rundt badekar. For vinduer, legge farget persienner og har samme farge strukturert teppet. Pass på at kun 1-2 farger er brukt og alle elementene plassert er i disse to fargene bare. Avslutt med en vanlig glass speil med ramme design, til ingen tre eller metall skape et perfekt glassaktig utseende.
Classic Wood; Wooden bad innredning er populært valgt av folket til å gi badet et rikt utseende. Med tre bad forfengelighet, hyller, avslappende avføring du har et flott utseende mellomrom. Også tre finish badekar og dusjhjørne med tre dusjpaneler og en tre base bassenget er det essensielle. Legge tre persienner for vinduene er også en del av luksus bad design. For vegg fliser, kan du velge treutførelse fliser, gå for wainscoting bad eller bad vegg panel i storslått design. Legg beige eller sjokolade farget kamper. Hold gulv off white med store keramiske eller granitt fliser. Dette vil rette matche fargen på treverket. Også sørge for at all veden som brukes er av samme type og farge. Og der materialer med tre finish brukes, må du kontrollere fargen matcher med andre tre dekor. En annen bad idé er å ha tre benkeplater i høyeste kvalitet trevirke som vil være vanntett. Også et kirsebærtre, eller mørk brun tre farge er best å velge for hele badet. Hold speilet enkle, med 2 - 3 inches av tre grensen fra alle kanter. Legg til et tre blomsterpotte med hvite blomster og finish utseendet med friske hvite tepper, håndklær, servietter, badekar passer plassert i hyllene.
Color tema; Opprette farge tema luksuriøst bad design ikke er en tøff oppgave. Velg en combo. Selv om du kan ha én farge eller monokromatisk tema, vil dette ikke se mye vakkert for bad. Svart og hvitt, lilla og hvit, beige og hvitt, grått og hvitt, grått og rødt er noen av de beste fargetemaet ideer for luksus bad design. Fra baderomsskap til gulv og vegg fliser, alle møbler og inventar må velges i disse to fargene. En idé er at, lys farge vil spenne 80% og mørke farger som brukes i temaet vil spenne 20% av badet interiør. Dette vil gi en myk og luksuriøs effekt på området. Farget bilderammer kan brukes til å forbedre vegg dekor.
Når badet er utformet, må du legge til sin luksuriøse følelse med dufter og levende lys. Med store lysarmaturer og dyre baderomsinnredning kan du gjøre det til en perfekt pakke. Se opp for den moderne servanter og badekar som området tilgjengelig i eksklusiv design. Du trenger ikke å nevne at luksuriøst bad design må vedlikeholdes og holdes rene og ryddige. Så gjør deg klar til å ha en elegant bad plass i huset.

No comments:

Post a Comment