Friday 23 March 2012

Bun frisyrer

Det er en varm sommerdag, og du er ute i gatene. For din komfort, har du bundet opp håret i en hestehale, men det er til ingen nytte. Hvordan du ønske du kunne få en kortere frisyre som ville forlate nakken nakne, som holder deg følelsen kjøligere. Men, om du ikke ønsker å del med dine tykke, skinnende hår på samme tid. Så du blir liggende i et dilemma. Kort hår eller føler kulere? Heldigvis jenter (og gutter som elsker å idretten langt hår), det er en løsning på problemet. En bun. Ja, binder opp håret i en bolle, og du vil føle deg mye kaldere. Hvis du mener er boller av moten, du tar feil. Det er mange nye bun frisyrer som er populære blant kvinner i dag. De gjør ser du ordentlig og ryddig. Vil du lære mer om det? Flott! Så les videre ...
Noen kvinner har krøllete hår, mens noen har langt, rett hår, og så er det andre som har kort hår. Du kan prøve ut forskjellige håret bun stiler etter håret lengde. Nedenfor er noen av de ulike typene av bun frisyrer. Velg den som du ville elske å ha.
Side Bun frisyrer; Har du sett bilder av kvinner fra middelalderen med side boller? Det var stilen som tiden, en stil som følges til i dag, med noen modifikasjoner selvfølgelig (du kan ikke bli sett gå i gatene på jakt som om du nettopp har trådt ut av en historiebok!). De ser chic grunn av hvor mange kjendiser foretrekker å gå for denne siden bun frisyre i stedet for de vanlige bun på baksiden av hodet. Her er en trinnvis metode for hvordan du kan lage en side bun.
Trinn 1:; Først gre håret riktig. Hvis du har noen floker igjen, så vil det være svært vanskelig for deg å knyte en bun.
Trinn 2:; Deretter tie en ponni på siden av hodet ditt, det vil si den siden der du vil at bun å være. Nå, dele ponni i to deler, og deretter vri de to delene, og bringe det nær hodebunnen.
Trinn 3:; Pin disse to boller og bruke en hårspray som vil holde på bun og vil heller ikke gi slipp på den rotete utseende. En rotete bun stil er noe som mange kvinner går for i dag.
Den siden bun gjelder alle lengder på håret, kort, middels eller lang. Men for kort hår, vil utseendet på bun nesten som om du har satt på en faux-bun. Så det er bedre at du prøver ut denne bun på rette middels eller langt hår. Det er flere medium frisyrer som du kan prøve ut når du vil for å se flott ut.
Curly Bun frisyrer; Har du sett videoen eller Taylor Swift's "Love story"? Hvis ikke, så ser det. Du vil elske den frisyre som hun har sported for den sangen. Det var en krøllete bun frisyre, som jeg er sikker på at mange unge jenter vil gjerne sport. Det endrer utseende og ikke bare det. Hvis du tenker at det vil ta tid for en stil som det, du tar feil. Det er lett å gjøre dette bun, og det heller ikke ta mye tid. La oss se hvordan du kan ha en krøllete bolle frisyre i noen få enkle trinn.
Trinn 1:: Igjen, som jeg allerede har fortalt deg før, gre håret riktig. Pass på at det ikke er noen floker i det hele tatt. Dette vil bare gjøre arbeidet ditt enklere.
Trinn 2:: Next, ta en del av håret, knyt en flette og sende den på baksiden av hodet ditt. Sørg for at flettene som du gjør er like i størrelse. Har du ikke en tykk og den andre tynn.
Trinn 3:; nå, resten av håret som er igjen, binder det opp i en hestehale og rull den til en bun. Ingenting vanskelig om det, da bun vil være som alle andre bun som du gjør hver dag. Samtidig som bun, la noen løse hårstrå din som vil komme til senere bruk. Hold opp bun bruke noen attraktive pinner. Hvis du vil, kan du bruke litt hår tilbehør. Prøv ut noen og jeg forsikrer deg, vil du se fantastisk.
Trinn 4:; nå, kommet til den løs hår som du har utelatt. Ta en krølltang. Hvis du ikke vet hvordan du skal bruke varme valser, så spør noen til å hjelpe deg med det. Pass på at det ikke er for varmt, ellers vil det bare brenne håret. Krøll den løse tråder og hvis du vil, kan du holde den med litt hårspray. Der har du en enkel krøllete bun hairstyle. Nå kan du gå på fest ser ut som ... la oss si Taylor Swift!
Easy Bun frisyrer for langt hår, du har langt hår? Vel du er heldig, fordi på grunn av varmen, forurensning og på grunn av mangel på tid til å vedlikeholde det, mange kvinner i dag foretrekker kort hår. Langt hår ble ansett å være en viktig del av en kvinnes skjønnhet tidligere. Du har sikkert lest om Rapunzel og hennes gylne langt hår, eller har sett bilder av prinsesser med langt hår og fyrster som forelsket seg i håret. Men nå, på grunn av ovennevnte grunner, kvinner knapt holde langt hår. For de som har langt hår (god går), for deg, når du har en dårlig hår dag, eller hvis du er sliten med den samme gamle hestehale, er den enkle og løs bun hairstyle for langt hår, akkurat tingen for deg . Mange mennesker, har ingen anelse om hvordan å knytte en skikkelig enkel bun. Det de binder opp med å tenke at det er en bolle, er ikke et rotete bun for langt hår, men bare et rot. Men det er alright. Ikke alle vet hvordan å lage en skikkelig bun. Så her er noen enkle trinn som du kan følge neste gang du gjør en bolle.
Trinn 1:; Først, gre du håret med en god hår børste. Pass på at det er helt uten floker. Så binder en enkel hestehale og så bare ut som du ville vri en bandasje rundt hånden, vri håret på samme måte like rundt hånden, i en sirkulær bevegelse, og deretter lage en bolle.
Trinn 2:; Den løse enden av spolen må være gjemt under det ytterste runde i bun. Nå, med en hånd, hold denne bun på plass, ellers vil den slappe av seg selv og alle dine anstrengelser vil gå ned i avløpet. Nå bruker den andre siden, satt et hår pin rett inn i bun til den berører hodet. Så ta en annen pin og skyv den inn fra den ene siden av bun, til det kommer ut av den andre siden. Kontroller at du har satt pinnene riktig og at det er holder bun fast.
Så nå har du hva du har å gjøre neste gang du har en dårlig hår dag. Det er flere andre lange frisyrer som du kan prøve ut og se lekre hvis du ikke ønsker å binde håret opp i en bolle. Imidlertid vil ovennevnte bun frisyrer sikkert hjelpe deg mye. Hvis du vil, kan du også eksperimentere med noen av dine favoritt skuespillere bun frisyrer. Men husk, prøv noe som vil passe deg. Tror ikke at bare fordi det ser bra ut på dem, vil det se bra ut på deg. Alle har sine egne forskjellige stiler.

No comments:

Post a Comment