Saturday 24 March 2012

Eye Color Meaning

Øyet snakker med en veltalenhet og sannferdighet overgå tale. Det er vinduet ut av hvor de bevingede tankene ofte fly uforvarende. Det er den lille magiske speilet på hvis krystall overflaten stemninger av følelsen urolig spiller, som sollys og skygge på en fortsatt drift. - Henry Theodore Tuckerman
Mye har blitt sagt om øyne, om deres evne til å speile indre vesen som du er. Utseendet som du gir med øynene, piercing eller myk, blinkende eller rolig, deres størrelse, deres form, alle kulminere inn skjønnheten i det samlede vesen. Fargen på øynene dine, derimot, er kjent for å snakke mye av din personlighet. Selv øyenfarge er genetisk bestemt, og er en kulminasjon av både foreldres øyenfarge, har mange observasjoner er gjort om en persons personlighet avhengig av øyefarge. De snakker om den personen du er, om hvordan du håndterer de ulike situasjoner i livet ditt, og hvordan du tåle endring. Eye farger kan variere fra jet svart til en dyp blå, og til en lys brun. Selv om det kan være variasjoner i nyanser av en bestemt farge, disse nyanser vanligvis avbilder lignende personligheter. Her forteller vi deg om din øyenfarge betyr, og hvordan den definerer deg.
Eye Color Meaning figur, Noen av de vanligste naturlige øye farger har vært snakket om i diagrammet nedenfor. Selvfølgelig, noen av dem er sjeldne øyenfarger, men de forekommer naturlig også. Noen eksperter mener at de med mørkere øye farger er flere enn det de med lysere øyne farger. Men de mener også at personlighetstrekk er bestemt av din sosiale aktivitet en eksponering enn noen fysiske karakteristikk.
Før vi tar en titt på denne diagram av øyenfarge betydninger, må det forklares at det ikke er noen formell forskning som kan knytte et øye farge til en bestemt personlighetstrekk. Dette er rett og slett observasjoner som er gjort over tid, og utarbeidet for å gi deg svar på dine spørsmål om betydningen av øyenfarge. Figuren for øyenfarge mening har vært presentert her.
Eye Color Chart, Eye ColorConnotationMeaning, BlackMystery, nattemørket, Sex, Bewitching, Hemmelighetsfull, WorshipThose som har er svarte øyne kjent for å være sensuell i naturen, og veldig hemmelighetsfull. En av de sjeldne øyenfarger, er folk med svarte øyne kjent ikke å dele mye om seg selv eller sitt liv med andre. De har også en kapasitet til å ha synske evner ved å bruke sin indre energi., BrownPertaining til jorden: Kreativitet, Courage, fruktbarhet, vekst, energi, EnduranceThose med brune øyne er kjent for å være svært jordet, og er ikke svaiet av materialistiske begjær eller tendenser. De er tett på naturen, og ser ut til å utføre best når du arbeider i samsvar med det. Likevel, de er selvstendige og sterke.; HazelInner Mot og IndependenceThose med en hasselnøttfargede øyenfarge fremstille muligheten til å helbrede seg selv, følsomhet og empati for andre, og er ennå frodig selv.; GreenGood helse, ungdom og uskyld, Life-force, vegetasjon, FreshnessThe grønn øyenfarge betyr gjelder evnen til å helbrede. De med grønne øyne er åndelige i naturen, men ikke nødvendigvis religiøse. De er levende ennå medfølende, og er også kjent for å være svært kreative mennesker., BlueEnergy av himmelen og sol, har Direct bevisst thoughtThe fargen blå ofte være forbundet med klarsynte evner, og evne til å se visjoner om fortiden og fremtiden. De med blå øyne er påståelig og direkte, er full av liv, men har en sterk følelse av observasjon.; GrayWeather, Vann, Endre, Wisdom, MysteryGray øyne er kjent for å portrettere en dyp indre styrke som ikke kan påvirkes av utenforstående makt. Personer med grå øyne er kjent for å være følsom og dyp. De har evnen til å manipulere seg selv etter behov for sine omgivelser.
Det er mulig at disse fargene kan være forbundet med ovennevnte personlighetstrekk, men det må også være gjentok at øyenfarge betydningene nevnt ovenfor ikke har noen formell forskning å støtte dem, og har blitt beskrevet mer for å leke enn faktiske mening. Dessuten, selv om du tror at de egenskapene som er beskrevet for hver øyenfarge er sanne, bare ved å lære å endre øyenfarge, vil du ikke kunne absorbere den personlighetstrekk de antas å opprettholde. Selv om fargene har konnotasjoner nevnt ovenfor, hva de sier om den personen du er kan variere mellom ulike personer.

No comments:

Post a Comment