Friday 2 March 2012

Serpentin belte Cost

Dette er for nysgjerrig sinn, som liker å åpne opp maskiner og ønsker å fikse det selv. No offense, men andre sett av folk som meg, som forholdsvis ikke er interessert i å fikse det må også ha kommet over det. Du må ha oversett en merkbar belte lignende struktur. Dette beltet er kjent som serpentin beltet. Identifisere dette beltet er relativt enkelt som det er en eneste lang belte. Den brukes til å betjene en eller flere enheter i en bil. Artikkelen vil gi deg litt informasjon om den, og også om serpentine beltet kostnadene.
Hva er en Serpentine belte?
Serpentine beltet opererer forskjellige enheter som servostyringspumpe, vannpumpe, air condition, dynamo, etc. serpentin beltet strammer eller tomgangshjulet meste styrer serpentin beltet. Dette beltet ble oppfunnet i år 1979. Det er bred, sterk og har kapasitet til å være under relativt høyere spenning. Den største fordelen med dette beltet var at det økte den totale kjørelengde som det reduserer belastning på motoren.
Man kan også se mer enn ett belte i stedet for bare én enkelt beltet der ute. Du har sannsynligvis må være å se på en relativt eldre maskin, fordi den ble brukt før singelen serpentine beltet hadde utviklet seg. I tidligere dager, da en rekke belter ble gjort bruk av, selv om en av disse belter ikke fungerte sjåføren ikke visste om det, som kan være dødelig. Siden denne singelen serpentin beltet opererer mer enn én komponent, som dynamo, Servostyring pumpe, etc., er reimskiver av alle disse enhetene er koblet til serpentin beltet. Derfor, hvis beltet bryter, får sjåføren til å vite om det så få eller alle enhetene kan slutte å jobbe og / eller ikke fungerer hensiktsmessig.
Slik endrer du Serpentine Belt?
Serpentine belter langt er trolig en av de mest nødvendige oppfinnelsene for biler. Sammenligning med varigheten av dette beltet, blir det lettere. Tenker på hvordan du endrer serpentin belte? Vel la meg si det er ganske enkelt. For å installere det, er det skivene du trenger å løsne, noe som gjelder press på beltet, også kjent som beltestrammeren. Når strammer slippes, er det enkelt å bytte beltet. Husk å stramme skivene og justere andre komponenter tilbake når beltet er endret. Det er alltid anbefalt å ta bilen til en mekaniker, og få det gjort av en ekspert. På grunn av holdbarhet sin, er serpentin beltet langt mye bedre enn den enkelte belter. Spenningen renner like gjennom beltet gi det mer styrke og liv. Det er også mindre utsatt for gli eller bryte på grunn av dette.
Kostnaden for å erstatte en Serpentine belte?
Hvis du lurer på hvor mye koster en serpentine belte koster? Så svaret på dette er spørsmålet er hvor som helst mellom $ 12 - 60 dollar. Derfor betyr det at serpentin belte kostnaden er utholdelig. Jeg vil si det er billig for dette livet-til-din-motor enheten. Skifte en serpentine belte betyr at du ikke trenger bekymre deg om det samme før en annen 30.000 - 60,0000 miles eller om fire år eller så. Men så holde sansene jobber med å plukke opp ledetråder oversette til serpentin beltet problemer. Som det ble nevnt før, hvis du tror du kan bytte ut beltet selv, vil dette bety at du kan lagre noe mellom $ 50 - $ 200 (avhengig av bilmerke og garasjen du går til), som ville være gebyret for å endre belte. I noen biler, er det instruksjoner og / eller diagrammer sette på det sted hvor serpentine beltet er plassert. I enkelte andre biler, er beltet dekket under en hette eller lokk. Også husker å operere skivene eller reimstrammer som justerer spenningen på serpentine beltet med den ytterste forsiktighet, som håndterer eller håndtere det kan være en risikabel virksomhet.
Det er lett for en å fornuft når krever at serpentine beltet som skal erstattes. Bilen vil gi deg signaler for å fange den. På inspeksjon, hvis det virker som om beltet har slitt ut, viser kutt på den, eller hvis den vises glazy, er det på tide å endre beltet. Du må kunne skille mellom normal slitasje og en potensiell skade. Også må du endre beltet hvis du observerer at det er omtrent en halv tomme av lek til beltet sammen med andre indikasjoner nevnt ovenfor. Hvis ikke endret til riktig tid, da det vil begynne å spille opp med å lage lyder, og kan også begynne å skli.
En serpentin belte er blant de viktigste delene av motoren og en av de mest vitale en. En rekke andre eksterne enheter og enheter drives med det. Derfor blir det ytterst viktig for deg å kontrollere og vedlikeholde den regelmessig. Serpentine beltet kostnadene er nominell nok til å erstatte den hvis skadet. Selv om du kan kreve å betale noe til mekaniker som vil legge til serpentine beltet gjenanskaffelseskost. Dette vil ikke bare gagne levetid bilen, men i det lange løp er det du som skal nytte mest med det.

No comments:

Post a Comment