Friday 30 March 2012

Dynamo Problemer

Før vi kommer inn i forståelsen om ulike dynamo problemer, la oss først forstå hva som er en dynamo og hvordan det fungerer. Dynamo er en elektromekanisk enhet som konverterer mekanisk energi til elektrisk energi ved hjelp av en roterende magnetfelt. Hensikten med en dynamo produserer vekselstrøm, og derav navnet. Disse enhetene er i utstrakt bruk i kraftverk (drevet av dampturbiner) og i biler. Nettopp, er hensikten med generatoren til å produsere en konstant høy spenning (å holde batteriet fulladet), uavhengig av om bilen fungerer eller inaktiv. Imidlertid er en maskin en maskin etter at alle og den også funksjonsfeil som skyldes ulike faktorer. Så la oss gå gjennom noen dynamo problemer i motorer.
Bil Dynamo Problemer; Alle enheter ved avvik fra normal funksjon, alltid viser visse uvanlige symptomer. Nedenfor er oppført er noen dynamo problem tegn, noe som kan hjelpe deg i å identifisere årsaken.
Problem med varsellampe, alle av oss vet hva en advarsel lys inne i en bil er. For folk som ikke er klar, bare ta en titt inni bilen. Det er et lite lys formet som et batteri med ALT skrevet over det. Dette lyset er en innebygd funksjon av bilen maskiner, som er koblet til en mini datasystem i bilen. Dette systemet hjelpemidler i overvåkingen av spenning generert av dynamoen. Hvis utgangsspenning generert av dynamoen er høyere enn eller lavere enn den innstilte grensen (13 til 14,5 volt), så dette lyset lyser på. Ellers er dette lyset slukket. Men hvis det er en bil dynamo problem, kan lyset flimrer i et sekund eller mer. Denne tilstanden er mest sannsynlig til å skje i løpet regner eller om natten når vindusviskerne brukes maksimalt. Tilbehør (som vindusviskere, frontlykter, radio og bakrute defroster) mer strøm. Derfor bruker disse tilbehør i lang tid bruker opp mye spenning. Imens dynamoen må jobbe hardere for å opprettholde nødvendig spenning. I slike tilfeller vil varsellampen blinker nå og da. Så flimring av denne varsellampen er første tegn på at det kan være en dynamo problem.
Problem med lykter, Hvis varsellampen symptomet er ignorert, er neste ikke riktig symptom indikeres av frontlyktene. Dynamoer tilfredsstille bilens elektriske behov. Så når dynamoen ikke fungerer normalt, kan frontlykter bli ekstremt lys ut for en tid og ekstremt kjedelig umiddelbart etter. Selv turtellere og speedometers slutte å virke over en periode. Elektriske vindusheiser og oppvarmede seter gjennomgå en tregere dersom dynamoen ikke klarer å opprettholde den nødvendige spenningen.
Lukter brent eller Knurring Sound, Sansene av motoren (syn, lyd og lukt) støtte i diagnostisering dynamo problemer bedre. For eksempel kan en visuell sjekk av dynamoen bekrefter problemene som sprengning på dynamoen belte i motorrommet og spenningen som utøves av beltet for å kjøre dynamoen. Growling eller klynking lyd er en indikasjon på at dynamoen ikke fungerer bra. Hvis du observerer dynamoen strukturen inne i bilen motorrommet, vil du finne at dynamoen faktisk er drevet av et tilbehør belte eller en serpentine belte i forbindelse med Veivakselremskive. Når skivene av generatoren roterer raskere enn veivakselen skivene, så står det tjenesten lave turtall er generert. Følgelig hvis dette dynamo skivene ikke er riktig justert med serpentine belte (å tillegge årsaker som slitte våre lagrene), kan en knurrende lyd høres når motoren fungerer. I andre tilfeller, kan mye friksjon mellom serpentin beltet og dynamoen skaper overskuddsvarme som forårsaker brenning av gummi og ledninger. Slike skilt viser en overopphetet dynamo.
Dead Batteri; Det er mange grunner til hvorfor en motor av en bil slutter å virke, selvfølgelig en av dem er en mislykket dynamo. Når en bil dynamo mislykkes, får bilbatteriet minimalt med strøm. Selv de beste bilbatterier er ikke laget for å opprettholde makten for en lengre periode av tid. Teknisk sett, et bilbatteri bare krydrer startmotoren med makt til å sette i gang tenning. Men hvis dynamoen er død, dør bilen batteriet også ut på en stund. Derfor der det er en dynamo problem, er et dødt batteri et sikkert utfall av situasjonen. Så når du sjekker for batteriet, må sjekke om dynamoen virker eller ikke.
Loose Connections, når alle de ovennevnte mulighetene utelukkes, og dynamo fortsatt funksjonell, lurer du på hva kan gå galt med bilen. Du sjekker for de interne delene: batteriet er bra, er varsellampen lyser ikke og det er ingen brent lukt eller growling lyd. Men strømmen som genereres av dynamoen går dårlig. Løse kontakter! Generatoren strømmen flyter gjennom store kabler og ledninger i motorrommet. For en eller annen grunn, har om disse ledningene er skadet på grunn av overflødig generasjon av varme (forårsaket av friksjon), så er det en løs tilknytning grunn som kretsen er ufullstendig. Et annet problem kan være feil på generatoren's diode likeretter (som konverterer AC til DC).
Dynamo Problemer: Kostnad, når dere vet de ovennevnte dynamo problemer symptomer, er det neste spørsmålet som plager deg hva som må gjøres og hva er kostnadene påløper. For å vite mer om diagnostisering dynamoer, les vår artikkel om hvordan du sjekker dynamoer. Følgende faktorer bestemme din dynamo koster:; Year av kjøretøy; Lag av kjøretøyet, Størrelse på motoren, Accessory utstyr på kjøretøyet, Strømstyrke utgang; bilmerket, Dynamo erstatninger for eldre biler er ikke dyrt. Den nåværende kostnaden for en 80 amp dynamo innenlands varierer mellom USD 90-240 dollar. Men for en utenlandsk gjøre av bilen, kan kostnaden ligge mellom USD 270-320 USD. For luksuriøse biler som Mercedes og BMW, kostnadene kan turen så høyt som USD 340.
De fleste av dynamoen problemene er forårsaket på grunn av et dødt batteri eller et stort stereoforsterker som renner ut batteriet helt. Så når du velger dynamo utskifting i bilen, må du kontrollere at batteriet er ladet opp helt annet denne dynamo vil også bli skadet. Dette er fordi dynamoer ikke er utviklet for å lade en død eller et lavt batteri. Pass også på at likeretter banken og diode trioen ligger i baksiden av dynamoen er i stand. Samtidig, sjekk for et velfungerende dynamo beltet. Hvis det er et problem med beltet, bytte dynamo belte. Se også vår artikkel om Serpentine belte erstatning, da dette også kan føre til dynamo problemer.
Håper artikkelen ovenfor hjalp deg med å forstå en god del på dårlig dynamo symptomer og dynamo feilsøking. Så hvis bilen din gir deg problemer, får ikke fordømmende ved å inngå at batteriet er dødt. Det kan være problemet på generatoren. Til slutt, ikke å gå glipp på et viktig punkt, når diagnostisere og fikse dynamo problemer i bilen din, sørg for at den er gjort under veiledning av en erfaren bilmekaniker. Lykke til!

No comments:

Post a Comment