Thursday 15 March 2012

Selvfølelse Aktiviteter for Teenage Girls

Du selv, så mye som noen i hele universet, fortjener din kjærlighet og hengivenhet. ~ Gautama Buddha.
jeg er feit, har jeg en mindre nese, jeg har lange bein, jeg vil gjerne om jeg var høy, jeg er for høy, jeg er ikke vakker, jeg har krøllete hår.
Har alle disse uttalelsene høres kjent ut? Har du ofte sette deg ned? Ikke bekymre deg, det er ikke en ny ting. Som en tenåringsjente ofte du går gjennom en spesiell fase der du har blitt dratt ned. Som kroppen din endres, så har din tankeprosess, og du kan ha problemer med å tilpasse med nye mennesker og nye forekomster som skjer i livet ditt. Denne konstante følelsen av å føle seg dårlig om deg selv påvirker selvtilliten på en ny måte. Å ha selvtillit handler om kjærlighet og omsorg selv. Det handler om å verdsette hvem du er og stoltheten du har i deg selv. Selvtillit er viktig fordi en god følelse med deg selv kan påvirke hvordan du handler. I denne artikkelen, snakker vi om noen grunnleggende selvfølelse aktiviteter for tenåringsjenter.
Statistikk viser at depresjon rammer mer enn en tredjedel befolkningen av tenåringsjenter i USA. Self esteem er hvordan man ser seg selv. Faktisk, vil du lese tusenvis av artikler om overvinne lav selvfølelse, spesielt på tenåringsjenter. Grunnen til dette er, tenåringsjenter tilpasse en eller annen måte å bedømme selv. Når en tenåringsjente ser på seg selv i speilet, er hun hele tiden tenker på livet hennes eller hennes fysiske utseende. Hun begynner da å gjøre antagelser om hvordan hun føler, hvem hun egentlig er, og hva hun er blitt.
Hvordan bygge selvtillit i Teenage Girls
Det viktigste spørsmålet som oppstår i hodet til alle foreldre er hvordan du kan forbedre selvtilliten i mitt teenage jente? Før selv tenker på å svare på slike spørsmål, tror hva som plager henne. Prøv å finne ut mer om hennes personlige liv. Alltid huske, selv du var tenåring en gang, er hun trolig å gjøre med det samme presset som du var, kanskje enda mer. Her er noen punkter som kan hjelpe deg å bygge selvtillit i jenta. ; Sjekk alle kommentarene som du gir din datter. Dette er en alder hvor en minste bemerkning kan gjøre henne emosjonelt og sint på samme tid. ; Kontroller at jentas far snakker med henne og snakker med henne om alt under solen. Det har blitt observert at jenter med aktiv arbeidsom og samarbeidsvillig fedre, gå på college oftere og er ambisiøse, og vil trolig være vellykket i hvilken karriere de velger. ; For bygg med høy selvfølelse, la datteren din tale hennes sinn. ; Hvis tenåringsdatter har mislyktes i noe, ikke gjør et stort nummer ut av det. Gi henne motiverende eksempler som oppmuntrer henne til å fortsette å prøve og ikke bli deprimert på litt feil. ; La jenta bli litt sportslig aktivitet, det reduserer risikoen for kroniske sykdommer. Sport fungere som en av de beste selvfølelse aktiviteter for tenåringsjenter. Det er blitt observert at kvinnelige idrettsutøvere gjør det bedre på utdanning og har en lav drop rate ut enn at ikke idrettsutøvere. , Se på TV, filmer og andre media der kvinner fremstilles som den viktigste karakter og er vellykket. ; Aktiviteter for Teenage Girls for bedre selvtillit
Jenter som lider av lav selvfølelse er en forvirrende ting for mange mennesker. Når vi snakker om selvfølelse aktiviteter for tenåringsjenter, jeg mener ikke å få en ny håret klippet eller en ny makeover. Dette er bare midlertidig økter av lykke som varer ikke lenge. Jeg er ikke mot dressing opp og ser vakker. Det er veldig bra, men dette er ikke være din kilde til selvtillit fordi det er for upraktisk. Så la oss ta en titt på noen selvfølelse aktiviteter for jenter. ; Search de tingene som er enkle og gir langvarig lykke. Start ved å gjøre øvelsen, mener jeg trening for både kropp og sinn. Det betyr å gi kroppen den motstand den trenger, og lære nye ting er en god øvelse for sinnet. ; Kontroller at jentas mor presenterer seg selv som en rollemodell. I tenårene, jenter trenger en positiv rollemodell. Hvem kan være en bedre rollemodell enn deres egen mor. ; Hjelp dem til å håndtere sin venns problemer. Være støttende uansett hvor dum problemet kan virke. ; Sørg for at hun bidrar til huset, gi henne en følelse av prestasjon ved å gi henne oppgaver som er reservert for gutter. Gjør føler henne viktig. , Jeg håper denne artikkelen på selvfølelse aktiviteter for tenåringsjenter har vært nyttig. Det er greit å føle seg sviktet i livet på noen anledninger, er det ganske naturlig. Imidlertid er selvfølelse aktiviteter om å gjenvinne det tapte tilliten og troen på at du hadde på deg selv.

No comments:

Post a Comment