Monday 26 March 2012

Residential Solar Power

Bruk av solenergi er blitt en sentral del av vår satsning på jakt etter ren energikilde. Det har vært flere teknologiske fremskritt i den siste tiden i form av å investere ny teknologi som kan brukes til å tappe solenergi. En av de viktigste solenergi fakta er at det er en av de beste former for fornybar energi og er et utmerket alternativ til gass som en kilde til elektrisitet. Med økende priser på gass, konseptet med å bruke photovoltaic paneler for å fange energien fra sola og lagre den har steget. Det finnes en rekke boliger solenergi systemer tilgjengelig i markedet, som du kan bruke i ditt hjem. I avsnittene nedenfor, gir vi deg noen av de vanligste systemer som kan brukes til hjemmet ditt.
Residential Solar Power Systems
I tilfelle du tenker på å installere bolig solenergi kits, må du finne ut hvor mye energi du ville kreve å lyse opp ditt hjem. Du må også vurdere hvor mye lys solcellepanelet kan absorbere, og mengden sollys tilgjengelig i området. Det er i utgangspunktet to typer systemer som du kan bruke til å generere solenergi for hjemmet - grid-tie systemer og off-grid-systemet.
Rutenettet-tie system feller energi og produserer Direct Current (DC) elektrisk energi som omdannes til vekselstrøm (AC) energi ved å føre den via en omformer. Det beste med dette systemet er at du overføre det overskytende strømmen systemet genererer til strømnettet i et selskap hvis du ønsker. Dette innebærer at selskapet ville være å betale deg for kraften som produseres. Du kan gjerne vite fordelene med solenergi, produsert av rutenettet-tie system.
I off-grid-systemet, kan du velge å ikke koble kraften som produseres til kraftnettet for kraftselskapet. Du produserer all elektrisitet som du trenger ved hjelp av solcellepaneler og det overskytende energien lagres i batterier laget spesielt for formålet. Hvis du tenker på å bygge din egen solcellepaneler, kan det gjøres, men du trenger å vite den grunnleggende prosedyren.
Residential Solar Power Cost
Kostnaden for boliger solenergi systemet varierer, avhengig av hva slags utstyr du bruker, i tillegg til kostnaden på arbeidskraft. Noen av de viktige komponentene du trenger for slike systemer er solar array, en GFCI, et rutenett koble fra, en inverter, en solar array breaker og solcellepaneler. Avhengig av hvor mye strøm du trenger systemet kan koste alt mellom US $ 800 til 38 000, og dette beløpet er unntatt arbeids kostnadene. Selv om prisen er litt på høyere side, er det verdt det i det lange løp, så vil du spare mye penger på strøm regninger. Dessuten kan du også selge kraft til energiverk og få avkastning på investeringen.
Off Grid Residential Solar Power
Off-grid-systemer er nyttig hvis du tenker å bruke solenergi for hjemmet uten å bruke den fra et kraftselskap. Dette systemet er slik at sammen med solcelle panel, må du kjøpe batterier, slik som å lagre overskuddskraft generert. Som lagret energi er brukt opp i overskyet dager, så en alternativ kilde til makt til hjemmet ditt være nødvendig, særlig hvis solen ikke skinner i lengre perioder. Som det verktøyet rutenettet kan være ganske uforutsigbar, kan ved hjelp av boliger solenergi være svært nyttig. Du trenger ikke å ha et stort system, et lite system ville også gjøre triks. Ikke bare dine månedlige strømregningen vil redusere, men over tid, trenger du ikke betale noe for forbruker strøm. Det er flere solcellepaneler til hjemmet ditt, som du kan bruke, men det er viktig at du får tilbud fra forskjellige forhandlere på prisene.
Enten du velger grid-tie system eller off-grid-systemet, bolig solenergi kan være et svært nyttig verktøy for å generere elektrisitet og samtidig redusere avhengigheten av elnettet. Ingen tvil om kostnadene ved slike nett er høye, men hvis du ser på lang sikt kostnadsanalyse, ville det koste mindre, dessuten kan også brukes som en avkastning på investeringen.

No comments:

Post a Comment