Saturday 10 March 2012

Hvordan bruke olivenolje i håret

Det antas at måten kvinner bærer håret og utseende er en av de tingene som legger til sin skjønnhet og sex appeal. Tidligere, eksperimentere med hår og vokser dem lenge og som har ulike frisyrer var avdelingen for kvinner. Nå menn er ikke langt bak i flaunting deres nagler og lange låser og interessante frisyrer og generelt sørge for at de har sunt hår. Uansett hva tilfellet, er en ting sikkert at de fleste av oss har innsett viktigheten av å ta godt vare på håret. Olivenolje er svært populært brukt til hårpleie. Her er en sniktitt på hvordan du bruker olivenolje i håret.
Bruke Olive Oil for Hair
Noen få enkle trinn og ting å gjøre, og du er klar til å ha vakre lange låser! Alt du trenger for olivenolje hår behandling er kaldpresset ekstra virgin olivenolje, dusj cap og en varme-agent. Here we go!
Punkt # 1; Ta rundt en halv kopp eller en litt mindre olivenolje i en mikrobølgeovn bolle og varme den for rundt 20 sekunder. Tiden kan være mindre gitt det faktum at oljen blir litt varm. Mens oljen blir varm, ta et håndkle for å hindre klær fra å få olje flekker.
Punkt # 2; Dypp fingrene i bolle eller ta noen oliven direkte fra beholderen på håndflatene og deretter massere håret med den. Hvis du har et problem med tørr hodebunn, og spesielt massere hodebunnen, sakte. For fett hår, massasje oljen på håret, rundt en centimeter fra hodebunnen. Fortsett denne prosessen til at håret har blitt oljet godt. Denne prosessen vil fungere bra mot håravfall.
Punkt # 3; Etter at håret er oljet godt, få håret løst sammen og dekke det med en plast dusjhette. Nå, bare glemme det og la det oljen siver ned i hodebunnen din og nærer håret. La dette være for rundt 30 minutter. Du er nesten ferdig med å bruke olivenolje i håret.
Point # 4; instans, vaske av olivenolje med en mild shampoo. Bruk en balsam når du er ferdig med shampoo. Skyll håret godt. Du er nå på vei til å oppleve olivenolje for hårtap forebygging ved hjelp av denne metoden.
Gratulerer - du har akkurat fått vite hvordan du bruker olivenolje i håret! Du vil snart innse etter vask håret som dette for et par ganger at håret ikke har blitt bare mykere og temmet, men det har en skinne også. Er ikke dette en lett hårpleie triks?
Olive Oil for Hair Vekst
Hvis bare olivenolje i håret er ikke veldig veldig innbydende, kanskje du kan prøve å legge noen andre typer av eteriske oljer til det. Det vil nøytralisere den sterke virkningen av olivenolje og vil være stor for håret ditt. Her er hva du kan gjøre med hensyn til olivenolje for hårvekst.
Tips 1: Vurder å legge til frisk rosmarin olje til olivenolje. Rosmarin olje og olivenolje er en flott kombinasjon for condition håret. For best resultat, la rosmarin bratt for noen timer. Hvis mulig la det bratt i olivenolje for en dag eller to.
Tips # 2; Du kan også blande olivenolje med kokos olje eller sesamolje eller ricinusolje. Eller du kan bruke det uten å blande den i olivenolje og bruke den separat, men sammen med olivenolje.
Tips 3, også prøve og bruke aromaterapi oljer med din grunnleggende olivenolje behandling når du bruker olivenolje for håret. Dette tipset vil legge en ny dimensjon til aspektet av hvordan du bruker olivenolje i håret. Aromaterapi oljer som jojoba, salvie og bukten er flott å bruke med oilve olje for håret.
Tips 4: En annen ekspert har foreslått at olivenolje gjør håret vokse bra hvis den brukes med en eggeplomme og noen dråper sitronsaft. Bruk denne blandingen på håret og la det være i ca 15 minutter. Shampoo håret etter at for store håret.
Olivenolje har antioksidanter og noen anti bakterier og sopp egenskaper som sikrer at hodebunnen er sunn. Dette er fordi det hindrer flass og andre skalp problemer som fører til en dårlig hodebunn og hårtap. Det bremser ned aldrende prosessen med håret ditt, og dermed hindre håret falle og fremme hårvekst.
Alt i alt olivenolje i håret er et fantastisk forslag hvis du vil at disse vakre og friske låser. Plus, er det så lett å forstå hvordan du bruker olivenolje i håret! Det er her jeg logger av! Jeg er sikker på at olivenolje kommer til å kvitte deg av den skumle hårete historier! Ta vare!

No comments:

Post a Comment