Sunday 11 March 2012

Basement ideer som fungerer

Å ha en kjeller område i huset kan være en stor fordel. Dette kan enkelt legge opp til dine eksisterende huset område og kan brukes på mange måter. Med kjelleren plass kan du få en rekke alternativer som du kan arbeide med. Etter gjennomføring av grunnleggende kjelleren bygging ideer for dette området, kan du videre tenke på å konvertere det til et spesielt område. Hvis du vil vite litt kjelleren ideer som fungerer, bare flytte den ene til den følgende avsnitt.
Beste ideer som fungerer for Basement din
Etterbehandling Det; Basement etterbehandling er det første du må gjøre når du begynner å implementere ulike kjelleren ideer som fungerer. Start med etterbehandling kjelleren vegger og tak. Å gjøre ledningene og avløp høyre er første steg mot kjelleren remodeling. Legge til en himling eller designer POP fra grenser slik som å skjule rør og ledninger er en god kjeller tak alternativ. I tilfelle du lurer på om interiør kjeller impregnering eller lydisolering, få det gjort også.
Vegger og gulv, Installere gips hvis det er nødvendig og male veggen, er noe som ikke trenger noen nevner. Maleri veggene i lyse nyanser er viktig å holde fra å se kjedelig. Mørke nyanser kan mørkere området, så hold deg til lyse farger som, off white, beige, hvit i kombinasjon med en lys skygge. Optisk for faux maleteknikker vil hjelpe deg å gjøre det vakrere. Med ulike teknikker tekstur, kan du gran opp det sentrale vegger og søyler. La meg fortelle deg at søyler og pilarer spiller en viktig rolle i å gi et klassisk utseende til kjelleren. Disse er ganske fremtredende og dermed forskjønnende dem i en storslått måte vil spille opp hele kjelleren. For kjeller gulv, hold deg til nøytrale farger og store fliser som vil gi en romslig se til området. Keramikk eller tregulv kan være en god kjeller gulv alternativet som du kan gå for.
Lysarmatur; Mens du arbeider på kjelleren remodeling plan og ideer, la meg fortelle deg skikkelig belysning spiller en svært viktig rolle. Dull belysning kan gjøre området ser kjedelig, mørkt og koselig. For å gjøre det romslige og lyse, legge til kreative Innfelt belysning design og veggen scones. Anheng lamper kan installeres over benkeplater, eller tabeller eller å markere et bestemt område. Hjørnene som kan se mørkere, må holdes opplyst.
Andre Forskjønnelse; Du kan gjennomføre en rekke kjelleren dekorere ideer for å forbedre sitt utseende. En av de smarte kjelleren ideer som fungerer er å legge stilige møbler, men pass på at ikke bare få i unødvendig stykker. Legg elegant kvalitet tepper og møbler som persienner, sofa dekker, kaste puter som vil gjøre kjelleren ser virkelig fantastisk. Hvis du har konvertert den til et spesielt område, som gjesterom, basemen bar, spillerom, treningsplassen, legger møblene tilsvarende.
Entry Way, Vel, kan du konsentrere deg helt om hvordan å fullføre kjelleren og gjennomføre ulike kjelleren ideer som fungerer på dette området, men glemmer oppføringen veien. La meg fortelle deg at trappen som fører til din kjellere ikke kan bli glemt. La entryway gi minst et hint om hva du har i kjelleren. Som å legge til veggtepper og eksklusive vegg dekor på denne måten. Legge teppe av høy kvalitet og utforming av trappen rekkverket på best mulig måte er noen få ting som er ultimate kjelleren ideer som fungerer. En storslått entryway er en perfekt en for å fremheve dine kjelleren område som du nettopp omarbeidet.
Dette var noen kjelleren ideer som fungerer, og vil definitivt hjelpe deg til et eksklusivt område legges til eksisterende. Med de ulike kjelleren design ideer, velg en som du finner interessant og komme i gang med kjelleren remodeling arbeid. Pass på at du leie en erfaren profesjonell å få kjelleren omarbeidet på best mulig måte. Så når du slår kjelleren til en livlig plass?

No comments:

Post a Comment