Wednesday 7 March 2012

Going Away Party

Din nærmeste venn er å forlate byen til et nytt sted! Din kollega fikk en jobb i et annet firma! Klassekameratene dine har uteksaminert og er flyttet til forskjellige steder for å forfølge nye karrierer! Kaster en går bort festen er en god idé å sende noen av med solid hilsener og velsignelser. Gjerne, vil venner og kolleger går bort fra deg bli savnet. På grunn av dette, må du sørge for at det begynner å gå bort partiet gir dem uforglemmelige minner. I visse tilfeller kan du flytter til et nytt hus i enhver lokalitet, kan du også kaste en fest på dine vegne for å feire oppføring i det nye huset, og som et tegn på kjærlighet som dine naboer og venner vil bli savnet. Ulike parti ideer som er nevnt her vil hjelpe deg til å avgjøre noen passende ideer.
Going Away Party Ideas
Planlegging og gjennomføring skal bort partiet ideer er en oppgave som krever at du idédugnad. Det er ikke nødvendig at du partiet i stor skala, et lite elegant selskap med nærmest folk som deltar i det kan også gjøre partiet livlige. I hovedsak, er målet om fortsatt bort partiet til å uttrykke din inderlige velsignelser og kjærlighet for den personen du budgivning farvel. Noen enkle ideer som du må være gjennomtenkt om er:
Velg et passende tema; Gi en tanke til de liker og ikke liker personen. Tenk på noen personlighetstrekk på personen? Hva er det han er gal? Hva gjør han elsker mest? Bygg partiet tema basert på noen ting som utfyller hans / hennes personlighet, og han liker å gjøre det. Dette gest blir sikkert satt pris på av ham. Hvis den enkelte elsker å tilbringe tid rundt strender, hvorfor ikke kaste en fest på stranda? Du kan også velge noen temaer basert på årstid partiet kommer til å være organisert. Velge et skikkelig tema vil bygge en plattform for deg å bestemme videre hendelser i partiet.
Hold Spark Alive, A går bort parten må være en balanse mellom feiringen og dele tanker, ideer og ønsker. Du bør sikre at partiet ikke er monotont og så du har til å inkludere spill og musikk i går bort partiet. Involver alle (ikke glem hedersgjesten!) i går bort party spill, slik at alle kan ha det gøy. Lag noen interessante quizer og spørsmål som du kan spørre den som kommer til å farvel. Hold noen premier for vinnerne av ulike spill.
Fokus på Guest of Honor, Siden hedersgjesten kommer til å dra til en ny by eller et sted, så må du få ham / henne føle seg spesiell. Som et tegn på kjærlighet og takknemlighet, kan du gave hedersgjesten en fin gå bort party gave. Gaven bør være noe unikt og annerledes. For eksempel kan du i hemmelighet samle bilder av hedersgjesten gjennom hans / hennes venner, familiemedlemmer og deretter lage en skrap bok med farewell meldinger skrevet av lukkede. Du kan også gave en fotoramme med alle bilder av personen som inngår i dem.
Før du kaster skal bort partiet, så må du invitere folk. Så du må være klar over noen går bort party invitasjon ordlyden. Egnet avskjedsfest invitasjon ordlyden vil utgå varme av hengivenhet og vil få gjestene i rett humør til å delta på gå bort partiet. Du kan nevne i invitasjonen kortet at det vil være vertskap av hendelser som spill, musikk, dans, fest, moro osv., slik at gjestene kan bli begeistret for partiet. Går bort part må organiseres godt, slik at den person som forlater alle kan sikkert føle fantastisk å se kjærligheten og gleden hans lukkede vil dusj på ham.

No comments:

Post a Comment