Thursday 29 March 2012

Castilla Soap Oppskrift

Castilla såpe har vært veldig populært siden middelalderen. Det er en fantastisk såpe som er laget av 100 prosent olivenolje. Olivenolje gjør denne såpe skånsom og mild og jobber som hud fuktighetskrem. Castilla såpe brukes som håndsåpe, bading såpe og brukes også som en naturlig sjampo. Det er, men naturlig, at folk vil gå for dette såpe i stedet for kjemiske de som er tilgjengelige i markedet. Det er også svært enkelt å lage Castilla såpe hjemme. Det er mange av Castilla såpe oppskrifter å velge mellom. Hvis du elsker hjemmelaget såpe-making, kan du velge ett Castilla såpe oppskrift fra nedenfor.
Hjemmelaget Castilla Soap Oppskrift; Castile såpe ingrediensene er lett tilgjengelig i dagligvarebutikker. Bortsett fra det, trenger du gummihansker, en stor rustfritt stål såpe potten, en glassbolle, to solide skjeer til å røre i såpe og lut, et steketermometer, et gammelt teppe og et stort tre firkantet boks for støping såpe eller andre såpe former etter eget valg å gjøre Castilla såpe fra følgende Castilla såpe oppskrift.
Ingredienser: 3 kopper 100 prosent olivenolje, 3 kopper kaldt vann, ¾ kopp lut krystaller, 10 dråper noen essensielle olje av ditt valg (valgfritt); Prosedyre
Hell vannet i glassbollen og sette den ned. Sakte legger luten krystaller og oppløse det godt i vannet. Pass på å ha på deg gummihansker når du arbeider med luten krystaller som de kan brenne huden ved direkte kontakt. Ikke ta dette glasset bollen som det vil bli svært varme når vann og lut krystaller blir blandet. Varm opp olivenoljen til 75 º C, i såpe potten. Du kan holde rede på temperaturen med steketermometer. Slå av gassen og sakte legge vann og lut blanding av olivenolje. Keep on rører det kontinuerlig mens du legger luten blandingen. Forbered deg på minst en time med stirring. Et spor vil bli sett mens du rører i blandingen. Dette spore betyr i hovedsak at blandingen har begynt den nødvendige kjemiske reaksjonen nødvendig for dannelsen av såpe.
Tradisjonell Castilla såpe oppskrifter har ingen dufter. Hvis du ønsker en parfyme for såpe din, kan du legge til en enkelt eller en kombinasjon av essensielle oljer til denne blandingen. Rett tid for å legge den essensielle oljen vil være etter vann og lut blandingen har blitt grundig blandet med olivenolje. Når denne blandingen oppnår honning som konsistens, kan du stoppe omrøring.
Det neste trinnet er å helle blandingen i formene. Du kan helle hele greia i en stor rektangulær form og skjær den i din favoritt figurene når såpen stivner. Så kommer den delen hvor din tålmodighet testes. Du må dekke mold (e) med et gammelt teppe, og holde den urørt i minst 48 timer for å la den stivne. Dette er en viktig prosess som såpe gjennomgår forsåpning (kjemisk reaksjon). Etter 48 timer er opp, åpne teppet og kutte såpe. Hold det! Ikke bruk det ennå! Your såpe må være i alderen før den brukes. Derfor, etter klipping den, holde den på en wire rack til alder i minimum to uker. Dekk dem med samme teppet, slik at de ikke blir støvete. Jo mer Castilla såpe aldre, jo bedre blir det. Etter to uker, dine skjønnheter er klar til bruk eller pakket for å gjøre fantastiske gaver.
Variasjoner
Castilla såpe oppskriften må ha olivenolje. I tilfelle du ønsker å bruke andre oljer som kokosolje eller palmeolje eller annen olje, kan du endre sammensetningen av olivenolje i Castilla såpe oppskriften. Nedenfor variantene vil hjelpe deg. Du kan gjøre deg Castile såpe med -, 80% olivenolje + 20% kokosnøttolje, 60% olivenolje + 20% kokosnøttolje + 20% palmeolje, 70% olivenolje + 20% kokosnøttolje + 10% soyaolje, 60 % olivenolje + 20% kokosnøttolje + 10% palmeolje + 10% rapsolje; Husk at Castilla såpe oppskriften er ufullstendig uten olivenolje. Det er ingen 100 prosent olivenolje innbytter i Castilla såpe gjør. Du kan også legge kakaosmør, vegetabilsk fett og bivoks perler å gjøre Castilla såpe kremet og gi det en skinnende look.
Liquid Castilla Soap oppskrift; For å gjøre flytende Castilla såpe, må du først gjøre Castilla såpe etter ovenstående oppskriften. Når du har gjort såpe, ikke sette den i formen. I stedet, helle det ut i en solid bøtte eller rustfritt stål gryte og tilsett ca 5 pounds av kokt destillert vann til det. Bland både og holde den urørt i en natt. Den neste dag vil du finne at Castilla såpen er fullstendig oppløst i vannet. Fyll den opp i flasker med hjelp av en trakt. Your flytende Castilla såpe er nå klar til bruk. Du kan legge til mer av de essensielle oljer eller urter for å lage en god hjemmelaget sjampo eller en håndvask. Du kan også fortynne den med vann og bruk den for generell rengjøring.
Easy Castilla Soap Oppskrift; Puh! Hvis dette er din reaksjon mot de oppskriftene som er nevnt ovenfor, her er en enkel Castilla såpe oppskrift for deg. Følg prosedyren og lære vennene dine hvordan å lage hjemmelagde såper, med selvtillit!
Ingredienser
5 bar ferdige Castilla såpe; 1 gallon vann, Ost rivjern, Heavy Duty rustfritt stål potten eller en såpe gryte, støpeformer, gamle pledd, 15 dråper eterisk olje etter eget valg; Mat fargen (samsvarer med den essensielle oljen); Prosedyre
Kjøp ren og naturlig Castilla såpe fra butikker som selger naturlige produkter. Denne såpen er hvit i fargen. Rist dette såpe med hjelp av en ostehøvel og legg den i rustfritt stål gryte med vann. Varm potten forsiktig til såpen løses opp i vann. Legg den essensielle oljen og rør blandingen. Legg maten farge til denne blandingen under omrøring kontinuerlig. Helst denne maten farge skal utfylle valgt essensielle oljen. For eksempel, hvis du har valgt oransje olje, legg oransje farge til såpe. På dette punktet, kan du legge til to teskjeer glyserin hvis du ønsker å legge ekstra fuktighetskrem. Hell blandingen i formene og la det stå i 48 timer. Dekk denne blandingen med en gammel teppet og la den uforstyrret. Avdekke teppet og såper er klar til bruk. Du trenger ikke kurere (alder) denne såpen. Dette er også Castilla såpe oppskriften uten lut som lut var allerede til stede i ferdige såpe, spare deg oppgaven med å legge den hjemme.
Jeg er sikker på at det er minst én Castilla såpe oppskriften ovenfor som du vil like å prøve ut. Bare vær forsiktig når du håndterer lut krystaller. Lage dine egne såper vil bli en morsom aktivitet som også kan gjøres om til et hjem virksomhet. Overrask dine venner med dine håndlaget såpe oppskrifter. Hjemmelaget Castilla såper kan være bra gaver også! Don that forkle og hansker velger du en oppskrift fra over og starte med såpe gjør. Lykke til!

No comments:

Post a Comment