Friday 30 March 2012

Keramiske fliser på gulv

Gulv er en viktig del av ethvert hjem innredning. Når vi prøver å forklare om vårt drømmehus, starter vi med gulvet og hvorfor ikke, tross alt det definerer karakteristisk for huset vårt. De fleste av de fleste bruker forskjellige fliser til å dekorere gulv. Fliser kan også brukes til å dekke vegger og tak. De er også mye brukt i toalett og bad for å dekke gulv og vegger. Platene er produsert av keramikk, metall, glass og treverk, stein, etc. Ut av disse, blir fliser vanligst benyttes som de er tilgjengelige i ulike utførelser og blir rimelig og holdbar i forhold til andre fliser. Keramiske fliser på gulv trenger også mindre vedlikehold, så det er blant de mest favoritt og foretrukne typer fliser. Keramiske fliser på gulv koste avhenger av kvalitet, design, og mønster av keramiske fliser på gulv. Den gjennomsnittlige glasserte keramiske fliser koster $ 12 - $ 25 per kvadratmeter, mens, uglasert keramiske fliser koster $ 5 - $ 10 per kvadratmeter. Nå kan du beregne kostnaden som per kvadratmeter areal av huset.
Keramiske fliser på gulv Oppskrifter
Det finnes ulike keramiske fliser design ideer, som du kan prøve for hjemme forbedring. Som jeg nevnte tidligere de to populære keramiske stiler er glasserte og uglaserte keramiske fliser. Du kan opprette ulike keramiske fliser på gulv design ved å kombinere disse keramiske fliser. Nedenfor er noen av de populære keramiske fliser pattens å gjøre ditt hjem innredning utseende skilles.
Knitret Innglassing Tile, som navnet antyder, har denne keramiske gulv fliser hundrevis av tilfeldige sprekker i flisene. Denne typen flis mønster gir den kongelige viktorianske stilen huset. Det finnes ulike andre keramiske fliser mønstre som du kan bruke til å opprette ulike tidsperioder.
Brick Wall; Disse brikkene er rektangulær form og ligner murstein. Du kan lage fantastiske murvegger i huset ved hjelp av denne typen keramiske fliser. Det gjør en unik stil uttalelse av huset. Disse brikkene er også tilgjengelig i forskjellige størrelser og ulike tegl fargenyanser, slik at du kan velge den som er kompatibel med interiør i huset.
Wooden Effect; Det er keramiske fliser som ligner treverk. Å ha en ekte tregulv kan koste deg mye og det er her tre stil keramiske fliser kommet for unnsetning. De er rimelig, men gir samme virkning som tregulv. Keramiske fliser på gulv som ser ut som tre er tilgjengelig i ulike tre fargenyanser og størrelser, som gir et elegant og rikt se til huset ditt.
I tillegg til disse, kan du lage ditt eget mønster som skaper abstrakt konstruksjon med ulike geometriske figurer av keramiske fliser eller du kan bruke ceramic krystaller for å lage en mosaikk på veggen eller gulvet. Med disse pattens, vil keramiske fliser på gulv-installasjonen er sikkert veldig spennende.
Ceramic Tile Flooring Rengjøring
Det er visse dos og don'ts som må følges for å øke holdbarheten av keramiske fliser på gulv. Rengjøring keramiske fliser regelmessig vil holde dem nye i årene som kommer, og du vil definitivt føle belønnet for klok investering avgjørelse i favør av keramiske fliser på gulv.
Dos; Sweep regelmessig med støvsugeren, spesielt fliser med strukturerte overflater. , Å få den skinnende effekten, fuktig mopp den keramiske fliser. ; Rengjør keramiske fliser på gulv bare med fugemasse og fliser rengjøringsmidler anbefalt av flis produsenten. ; Rengjør gjenstridige skitne flekker med svamp eller ren bomull klut med hjelp av anbefalte rengjøringsmidler. ; Bruk milde elektriske poleringsmaskiner eller scrubbere å rengjøre teksturerte fliser. ; Bruk walk-off matter for å unngå at smuss akkumulering på keramiske fliser på gulv. ; GJØR IKKE; Unngå bruk av rengjøringsmidler som inneholder sterke kjemikalier, da det fører til riper på flisen og reduserer glans. ; Ikke bruk vaskemidler som inneholder blekemidler eller ammoniakk, som flisene kan bli misfarget med hyppig bruk av slike rengjøringsmidler. ; Unngå rengjøring glasserte keramiske fliser med oljebaserte keramiske fliser på gulv rengjøringsmidler. ; Unngå å bruke støvsuger med juling bar fordi det gjør keramiske fliser kjedelig og forårsaker riper. ; Keramiske fliser på gulv kan gjøres attraktiv ved å velge med omhu fra endeløs rekke glasert, matte finish, og teksturerte keramiske fliser. Med ovennevnte informasjonen på keramiske fliser på gulv, vet du hvordan du kan forvandle din drømme huset i en levende realitet.

No comments:

Post a Comment