Saturday 31 March 2012

Rikeste kvinne i verden

Jeg har lagt merke til at når det gjelder å navngi hvem som er den rikeste personen i verden, menn er forløperne. Dette er et område der alle automatisk antar den rikeste personen å være en mann. Det første navnet som kommer til hjernen vår er Bill Gates og vi aldri gidder å spørre hvem som er den rikeste kvinnen i verden.
De fleste av mine venner tenker, hvis en kvinne er gift med en rik mann, blir hun automatisk den rikeste kvinnen i verden. Jeg helt uenig med dem som mener kvinnen er bare gullgravere. Det er mange selvlaget kvinner som har skapt imperier for seg selv og fikk tittelen rikeste kvinnen i verden. Noen kan ha arvet stor formue, men de har doblet arven med sine stupbratte hardt arbeid og talent. Så bør de som fortsatt lever i drømmeverden, hvor menn styre verden og kvinne deres kjøkken, lene seg tilbake og Introspect. Følgende liste over de 10 rikeste kvinnene i verden, vil sikkert prøve dem galt.
Topp 10 rikeste kvinnen i verden 2010
La oss nå begynne navnsetting medlemmer av vakrere kjønn, som ikke lenger bør betraktes som det svake kjønn. De fleste av disse kvinnene har arvet sine enorme formuer. Og ved store formuer ikke jeg mener bare 100.000 dollar, men millioner og millioner av dollar. Ring disse kvinnene heldige, men de er ikke pin up dukker. De har klart disse millioner av dollar og konvertert dem inn milliarder. De er ikke bare pro-effektive i å håndtere sine økonomiske forpliktelser, men også er i full kontroll over deres personlige liv. De har evnen til å møte enhver situasjon som kommer deres vei og nye ut, ikke bare en vinner, men sterkere og ja, rikere enn før. Så, la oss begynne vår nedtelling av de 10 rikeste kvinnene i verden 2010.
En. Chirsty Walton
Formue: $ 22500000000; Kilde: Wal-Mart, Citizen: Amerikas forente stater
Christy Ruth Walton, kona til avdøde John T. Walton arvet en formue på $ 15700000000 etter dødsfallet av sin mann. Hun var regnet som den 12. rikeste personen i verden ifølge Forbes verdens Billionaires. Men, vokste hennes rikdom store sprang gjøre henne klatre på stigen av verdens rikeste kvinne. I dag, regler hun # 1 stilling av de rikeste kvinnen i verden.
2. Alice Walton
Formue: $ US20.6 milliarder, Kilde: Wal-Mart, Citizen: Amerikas forente stater
Alice Louise Walton er arving til Wal-Mart formue som hun er datter av grunnlegger Sam Walton og Helen Walton. Hun er den nest rikeste kvinnen i verden etter at hennes svigerinne Christy Walton. Det er Walton kvinnene som råder grunnen av de rikeste femme fatale i næringslivet.
Tre. Liliane Bettencourt
Formue: $ US20.0 milliarder, Kilde: L'Oréal, Citizen: Frankrike
Den franske arvingen, datter av L'Oreal grunnlegger Eugene Scheueller, er den rikeste kvinnen i hele Europa og den tredje rikeste kvinnen i verden. Hun er også den nest rikeste person i Frankrike etter Bernard Arnault. Og for å legge til i listen, er hun rangert tjueførste på listen over rikeste personer i verden. Phew! I en alder av 86, som garantert er mye penger å falle tilbake på for en fredelig pensjonisttilværelse.
4. Brigit Rausing
Formue: $ US13.0 milliarder, Kilde: Tetra Laval, Citizen: Sverige
Dr. Brigit Rausing, er en kunsthistoriker fra Sverige. Lurer hvordan en kunsthistoriker har snublet inn på listen over topp 10 rikeste menneskene i verden? Vel, arvet hun emballasjen gigantiske Tetra Laval etter dødsfallet Gads Rausing, hennes ektemann. Hun hadde selv tatt over et fransk selskap Sidel SA og har ca 80% andel i emballasjeindustrien.
5. Savitri Jindal
Formue: $ US12.2 milliarder, Kilde: Jindal Steel; Citizen: India
Dette er den rikeste kvinnen i India, som også er den 44. rikeste personen i verden, og den 5. rikeste kvinnene i verden. Hun var den ikke-utøvende medlemmer av hennes ektemenn selskap, en stål og kraft konglomerat. Etter at hennes mann, arvet hun formue i en alder av 60 år. Ikke bare det, hun er medlem av Indian National Congress, og er mor til 9 barn!
6. Abigail Johnson
Formue: $ US11.5 milliarder, Kilde: Fidelity investeringer; Citizen: Amerikas forente stater
Abigail Pierrepont, er president i Fidelity Investments Personal og Workplace Investering. Dette selskapet ble grunnlagt av faren hennes og hun begynte i selskapet i en alder av 25 år. Hun antas å være etterfølgeren til hennes far og også rangert som nummer 48 på listen over verdens milliardærer.
7. Susanne Klatten
Formue: $ US11.1 milliarder, Kilde: BMW og Farmasøytisk og kjemikalier produksjon; Citizen: Tyskland
Sussane Klatten arvet 12,50% eierandel i BMW og 50,1% andel i et farmasøytisk og kjemikalier produksjonsbedrift i Atlanta etter hennes fars død. Hun er den rikeste kvinnen i Tyskland og den 35. rikeste personen i verden.
8. Iris Fontbona
Formue: $ US11.0 milliarder, Kilde: Copper miner, trelast, Citizen: Chile
Denne mysterium kvinner fra Chile som var den andre kona av chilensk milliardær Andronico Luksic. Han var rikeste mannen i Chile, den fjerde rikeste person i Latin-Amerika og rangert ett hundre og trettiandre i verden. Det er ikke mye informasjon om Iris Fontbona tilgjengelig på web verden, og derfor hennes alder og fotografier er fortsatt ukjent.
9. Jacqueline Mars
Formue: $ US11.0 milliarder, Kilde: Mars bar, Snickers, M & Ms, Whiskas, Stamtavle; Citizen: Amerikas forente stater
Dronningen av godteri og fôr, er Jacqueline Mars verdens niende rikeste kvinne i verden. Hun er eier verdens berømte konfekt firma som selger Mars, tre musketerer, etc. Hennes pet food selskapet overgår sin konfekt selskap med produkter som Anetre for hunder og Whiskas for katter.
10. Anne Cox Chambers
Formue: $ US10.2 milliarder, Kilde: Cox Enterprise; Citizen: Amerikas forente stater
Eieren av Cox Enterprise, er dette 90 år dame den 10. rikeste kvinnen i verden. Hun arvet selskapet fra sin far som var en avisutgiver. Hun har hjulpet Cox Communications blitt den tredje største kabel-selskap i USA under veiledning henne. Hennes imperium er ikke bare omfatter aviser, men den har spredt sine røtter tilbake til tv, radio, kabel-TV, etc.
Is Oprah den rikeste kvinnen i verden
Spørsmålet ditt "som er den rikeste kvinnen i verden 'har blitt besvart i listen ovenfor. Chirsty Walton, er svaret på spørsmålet som er de rikeste kvinnene i Amerika og verden. Mange lesere spør et vanlig spørsmål, "er Oprah den rikeste kvinnen i verden"? Alle som er die hard Oprah Winfrey tilhengere gjerne ville vite hvor kommer deres idol står i listen over rike mennesker.
Oprah Gail Winfrey, er en amerikansk TV-vert, skuespiller, produsent og en kjent filantrop. Hun er den rikeste African American av det 20. århundre og var også en gang døpt som verdens eneste svarte milliardær. Ifølge Forbes liste over verdens mektigste kjendiser, er Oprah rangert som nr. 2, like etter Angelina Jolie. Hun er verdt $ US 2,7 mrd. og en super mektig kvinne i hennes egen rett. Hun er en selv laget kvinne, som ikke hadde arvet en eneste krone av hennes enorme formue. Hun er bevis nok til at kvinner ikke bare tjener tittelen rikeste kvinnen i verden ved arver enorme pengesummer. Oprah og mange andre kvinner i følgende liste over selvlaget rikeste kvinnene i verden, står som et vitnesbyrd om at kvinner også kan tjene sitt brød og smør også!
En. Yajun Wu
Formue: $ US3.9 milliarder, Kilde: Property Development; Citizen: Kina
2. Rosalie Mera
Formue: $ US3.5 milliarder, Kilde: Klær; Citizen: Spania
Tre. Elena Baturina
Formue: $ US2.9 milliarder, Kilde: Bygg, Citizen: Russland
4. Doris Fisher
Formue: $ US2.4 milliarder, Kilde: Klær; Citizen: Amerikas forente stater
5. Xiu Li Hawken
Formue: $ US2.4 milliarder, Kilde: Property Development; Citizen: Storbritannia
6. OPRAH WINFREY
Formue: $ US2.4 milliarder, Kilde: Media; Citizen: Amerikas forente stater
7. Guilana Benetton
Formue: $ US2.1 milliarder, Kilde: Klær; Citizen: Italiensk
8. Chu Lam Yiu
Formue: $ US2.1 milliarder, Kilde: aromaer og dufter; Citizen: Kina
9. Zhang Xin
Formue: $ US2 milliarder, Kilde: Property Development; Citizen: Kina
Formue: $ US1.7 milliarder, Kilde: Avfall Paper; Citizen: Kina
11. Meg Whitman
Formue: $ US1.3 milliarder, Kilde: Internet Commerce; Citizen: Amerikas forente stater
12. Chan Laiwa
Formue: $ US1.1 milliarder, Kilde: Property Development; Citizen: Kina
13. Lei Jufang
Formue: $ US1.1 milliarder, Kilde: Legemidler; Citizen: Kina
14. JK Rowling
Formue: $ US1 milliarder, Kilde: Forfatter, Citizen: Storbritannia
Dette var en liste over topp 10 rikeste kvinnene i verden 2010. Noen av dem er selv laget, og få som har konvertert sine arvet formuene i gruver av gull. Disse kvinnene bevise at de er ikke mindre enn sine mannlige motstykker. Det er mange flere kvinner som kanskje ikke har fått nevnt i denne listen. De rikeste kvinnene i verden vitner om det gamle ordtaket, "Beauty med Brains". Jeg håper du har likt å lese om disse kraftige og rikeste kvinnen i verden så mye som jeg har likte å skrive om dem.

No comments:

Post a Comment