Saturday 17 March 2012

Naturlig insektmiddel for Basil

Oppstod i India, er basilikum en årlig urt nært forbundet med italiensk mat. Denne urten er dyrket for sine velduftende og velsmakende blader, og blir konsumert i både rå og kokt former. De fleste bor i tropiske klima er sett til å dyrke basilikum i kjøkkenhager eller små potter innendørs. Det er en urt som vokser hele året. Foruten å være en kulinarisk urt, er basilikum også spioneringen for sine medisinske fordeler. Det er også en fantastisk insektmiddel, men hva med de insekter og skadedyr som invaderer basilikum anlegget selv. Det er noen naturlig insektmiddel for basilikum beskyttelse som man kan velge når anlegget er invadert av plagsomme insekter.
Naturlig insektmiddel for Basil
Basil er et insekt frastøtende urt og brukes til å slå tilbake ulike insekter. Men når livet av sitt eget anlegg er i fare det krever hjelp av insektmidler. Snarere enn styrtende til nærmeste apotek og kjøpe noen kjemiske plantevernmidler, er det bedre å velge mindre harde løsninger på problemet. Kjemiske plantevernmidler omfatter ulike giftige kjemikalier, som kan direkte eller indirekte påvirker livet av levende ting. Det er flere naturlige insektmiddel for basilikum beskyttelse.
Aphid: Greatest Basil Pest
Den største basilikum pest kjent for å feste basilikum er bladlus, anlegg lus som er mest sett angriper innendørs anlegg. Disse anlegg sap suge insekter er en av de mest destruktive skadedyr på planter som de forårsake mye skade på barken cellene i planteceller, som er ansvarlig for transport av mat materialer gjennom hele anlegget. Dette debilitates planten og til slutt conduces sin undergang i møte.
Naturlig insektmiddel for å drepe Bladlus
Det finnes ulike måter å drepe bladlus. La oss ta en titt på noen naturlig insektmiddel for basilikum.
Hvitløk spray, Hvitløk spray er en effektiv naturlig insektmiddel som kan brukes til bladlus kontroll. For å forberede denne spray, blandingen en hel skrelt hvitløk pære sammen med to kopper vann. Når hvitløken har blitt fint most, porsjon det ut i en lagret beholder og la det stå for en dag. Neste dag, siler bort hvitløk cellulose og skille hvitløk væsken. Tilsett en liter vann til dette hvitløk væske og fylle det inn i en sprøyte. Spray denne hvitløk vann på bladene og stammen av basilikum anlegget. Gjør dette regelmessig hver dag i ca en uke. Dette vil hjelpe frastøte bladlus.
Banana Skreller; Bladlus kan ikke stå bananer. En bør ta litt banan skreller og spre dem rundt basilikum planten. Bladlus vil ikke komme i nærheten av din dyrebare basilikum plantene. Videre, banan skreller brytes ned og kombinere med jorda, og deres kalium og fosfor innhold beriker jordsmonnet. Det rette er for utendørs basilikum planter, fordi rydde opp banan skallet blir plagsomt for innendørs basilikum planter.
Hvit mineralolje og oppvaskmiddel, i en kopp hvit mineralolje, tilsett 2 ss oppvaskmiddel og 2 kopper vann. Sett denne løsningen inn i en sprøyte og spray denne løsningen på basilikum planten. Gjør dette hver noen dager, til du finner aphid tallene viker.
Planting marigolds; Hvis basilikum er plantet i din grønnsakshage, så du kan plante marigold planter i hagen som en aphid kontrolltiltak. Marigold planter tiltrekker insekter som spiser bladlus, og vil hjelpe kontroll aphid populasjoner. Du kan også plante løk, hvitløk eller gressløk i grønnsakshagen å avskrekke bladlus.
Så er det snegler og biller som angriper utendørs basilikum planter. Avhengig av hva slags insekt invadere din plante, den type naturlig insektmiddel for basilikum vil variere. For å hindre insekter manifestasjoner, er det viktig å holde plantene godt vannet og godt gjødslet. Riktig basilikum plante omsorg vil bidra til å redusere komplikasjoner.

No comments:

Post a Comment