Thursday 22 March 2012

Side Bun frisyrer

Jeg tror vi alle beundrer skjønnhetene som går den røde løperen, vel, i hvert fall jeg er fra en av de som elsker å se den vakre damene går teppet. Mange vil være enig med meg at mange må gå inn i det, å få dem til se på sitt beste for anledningen. Bortsett fra sminke og den kjolen, er en ting som er slående om dem den perfekte frisyre. Det jeg snakker om er nostalgisk siden bun frisyrer. Unødvendig å si, sette tid og krefter i det må være givende mot slutten. De er ikke bare moteriktig, men ser usedvanlig flott og har som dreper retro utseende.
Den siden bun frisyrer er flotte for nesten alle de spesielle anledninger der du vil se din beste. Det kan gjøres enkelt på alle typer hår, det være seg en lang frisyre, medium, eller krøllet frisyre. Den siden bun hairstyle er en blant kule frisyrer for jenter. Det ser fantastisk på lange, slanke, rett hår, da bun vil se mer fyldigere og kan gi den polert se til overordnede gjøre. For kort hår, siden det det ikke ville være mye hår for bun, kan det være ikke tilrådelig.
Hvordan gjøre Side Bun frisyrer
Side boller er enkelt å gjøre og krever ingen kompetanse. Fremgangsmåten er enkel og neppe tar noen få minutter.
Til å begynne med det grunnleggende, skal håret være ryddig og rent, som det vil legge til det generelle utseendet. Det må være detangled og glatt, slik at den vises frittflytende og polert. Side bun er en type frisyre som du må ha en lang smell som går fra en side til en annen, og som gjør en bolle bak hodet. Ikke la bang falle på pannen din helt. Selv om frisyrer med smell ser classy, ​​men over her det ikke bør være overdrevet. Du kan del håret ditt hvis det er enklere for deg mens du gjør det.
Du kan kreve å gre håret grundig, bare for å sørge for at det er rett og kontinuerlig, og samle det på den ene siden av hodet. Nå tar den nedre enden av håret ditt (du kan lage en ponni av den hvis du vil) mot siden av hodet der du vil at bun å være. Nå med denne lavere enden av håret ditt, må du rulle og prøve å gjøre en bolle av det, gjelder bobby pins for å holde dem fast. Mens du gjør dette, sørg for at håret i front ikke skal løsne og hårstrå må ikke falle ut. Og her er den. Ganske enkelt du ser. Det ville være en god idé å bruke en spray for å holde håret lenger. Dessuten kan du vurdere å bruke en skinne spray for å gi det skinnende utseendet.
Den siden bun frisyre er den mest moteriktig favoriserte frisyre av mange kjendiser. Enkelhet er hva denne stilen reflekterer mest. Det er enkel, men notorisk stilig. Det garanterer for at du ser fantastisk. Hvis du vil ha en rå ut med siden bun så rotete siden bun frisyrer er for deg.
Hvordan Gjør Messy Side Bun Frisyre
For å gjøre dette, er alt du trenger å gjøre trekke håret til en ponni på siden. Nå må du ta deler av din ponni haler og pin dem nær elastisk, vil dette gjøre bun. Du kan ta deler av ponni og kammen det på en slik måte at det ser rotete. Gjør dette til de fleste deler av ponni, og å gjøre det forbli slik i lengre tid, kan du sannsynligvis bruke en spray for å holde håret. Accessorizing din side bun vil bli som glasur på kaken. Du kan enten gå inn for kunstige blomster eller en enkel nål for å legge opp til det. Du kan bruke din kreativitet med frihet, være fornuftige nok som ønsker å være annerledes kan lande deg i trøbbel.
Rotete side bun-og løs side bun frisyrer er få typer av siden bun frisyrer du kan prøve. De er flotte for formelle anledninger. Du kan gjøre side bun frisyrer for Proms, bryllup, hjem comings, et al. Den siden bun frisyre er noen av de unike frisyrer som lover deg å gi den nostalgiske og fullstendig glamorøse utseende. Så neste gang du vil gjøre det stort for en anledning, prøv ut siden bun frisyre og la hodene tur for deg. Skål.

No comments:

Post a Comment