Wednesday 21 March 2012

Kaolin Leire maske

Hvis du er lei av å bruke alle typer kjemikalier på huden din for å gjøre det vakrere prøv deretter å bruke kaolin leire maske neste gang. Clay masker hjelpe deg å fjerne skitt, skadelige giftstoffer, svarte eller hvite hoder, og overdreven olje fra huden gjøre huden skinnende rene og vakre. Det fremmer også blodsirkulasjonen og gir deg en glødende hud. Den forynger huden ved å peeling og lukker porene på huden. Kaolin leire er også en av de naturlige hudpleie agenter. Du må velge riktig leire ansiktsmaske for din hudtype for å få de ønskede resultater.
Typer av Kaolin Leire
Fransk Clay: Den består av montemorillonite. Det er effektivt å absorbere olje og giftstoffer fra huden.
Rose Clay: Den består av jern oksyder. Det har rensende egenskaper som hjelper i huden peeling og foryngende på huden.
Hvit Clay: Det er egentlig en kaolinitt, også kjent som Kina leire, og det er ideelt for sensitiv hud. Hvit kaolin leire masken ikke absorberer olje og dermed ideell for personer med tørr hud.
Gul Clay: Den har de samme egenskapene som hvit leire, og er ideell for personer med sensitiv, normal og tørr hud.
Rhassoul Clay: Dette leire er funnet i fjellene i Atlas og mye brukt i skjønnhet spa. Det gjør huden glatt og myk.
Fuller's Earth Clay: Det er vanlig søknad hjelper i lysne huden tone. Det absorberer også mye olje fra huden, og dermed er ideell for fet hud.
Ovennevnte kosmetiske kaolin leire blir stadig mer brukt i ulike skjønnhetsprodukter som ansikts hudpleieprodukter, kropp pulver, såper, kremer, og bad vask, osv. Du kan tilberede ulike kaolin leire masker hjemme bruker over leire.
Kaolin Leire maske Oppskrifter
Nedenfor gis er noen av de populære kaolin ansiktsmaske oppskrifter.
Clay Mask for Impure Skin, Ingredients, fransk grønn leire - 4 ss; tørket laurbærblad - 5; Vann - en kopp
Retninger; Først holde vannet til å koke og legge bay blader til den. Kok blandingen til det blir en halv kopp, og deretter legge den til leiren for å danne en tykk pasta. Bruk denne kaolin leire masken oppskrift i ansiktet og la den tørke i 20 minutter. Nå vasker ansiktet med varmt vann og tørk forsiktig.
Clay Mask for Sensitive Skin, Ingredients, Kina leire - 3 ss; Lavender blomster - 2 ss; kamille blomster - 2 ss; kolloidalt havremel - ¼ kopp; Honey / vann / floral vann / urte vann - for å blande
Retninger; Gjør fint pulver av alle blomstene. Bland alle ingrediensene godt sammen med en av de våte blande agent. Påfør lim på ansiktet og la tørke i 20 minutter. Vask ansiktet med varmt vann.
Clay Mask for Urene Skin, Ingredients, hvit leire - 3 ss; Bentonite -1 / 2 ss; Glycerin - ½ ss; Vann / hydrosol - 5 ss; Rose essensielle olje - 2 dråper
Retninger; Bland alle ingrediensene godt og lag en tykk pasta. Bruk den på ansiktet og la det tørke i 20 minutter. Vask masken med varmt vann og tørk ansiktet forsiktig med bomull klut.
Fra ovennevnte oppskrifter, vet du hvordan du skal lage en kaolin leire maske. Du kan bruke masker av leire alene eller kan legge til forskjellige andre leirer, urter og eteriske oljer til det å gjøre det mer gunstig og effektiv. Men, er det tilrådelig å konsultere legen din og for å studere egenskaper av ingrediensene du bruker, slik at du vet om de er egnet for din hud eller ikke. Du kan erstatte en blanding agent, det vil si, steg vannet med vann, steg olje, sitronsaft, ostemasse, og aloe vera gel, etc., som per din hudtype. Mens blanding, alltid lage en smidig masse som er fri for klumper og ikke gjør lime svært vannaktig eller svært tykt som det kan være svært vanskelig å søke. Tie håret før du påfører masken og alltid bruke masken børsten mens søknad kaolin leire masker. Ikke holde masken på ansiktet for mer enn de foreskrevne tid som det kan ha negative effekter på huden. Påfør en mild toner etter vask av kaolin leire masken.
Nå kan du prøve en av de ovennevnte kaolin leire maske oppskrifter eller lage dine egne og få en nydelig hud.

No comments:

Post a Comment