Thursday 19 April 2012

August Fødsel Flower

Alle av oss er godt kjent med birthstones eller heldig steiner, spesifikke for vår fødselsdato. Og moten er å bære jeweleries prydet med spesielle steiner for bedre utsikter i livet. Men, hva om fødselen blomsten? Ikke mange av oss har den minste kunnskap om blomster tildelt i henhold til fødselen måneden. Her skal vi ta en titt på i august fødselen blomsten, dens symbolske betydning og tatovering av det samme.
Hva er august Født Flower?
Representasjonen av blomster spesifikke for fødselen måneden antas å ha oppstått siden det romerske imperiet. I disse dager, gifting eksklusive gjenstander, alt fra smykker besatt med birthstones og blomsterbuketter arrangert med bestemte bursdag blomster var en del av bursdagsfeiring. Dermed fortsetter trenden og gifting blomster etter fødselen måneden er praktisert frem til i dag.
Akkurat som våroppblomstringen, påskelilje, er en fødsel blomst for mars er født folk, de som har sin fødsel datoer i august har en bestemt fødsel blomst. To blomster blir tildelt for August født mennesker. Den første er Gladiolus, også kjent som sverd lily. Begrepet Gladiolus er laget fra det latinske ordet for sverd, gladius. Det er den langstrakte, grønne bladene til Gladiolus som ligner på formen av et sverd. Men, til tross for navnet sverdet lilje, er i august fødselen blomsten ikke i det hele knyttet til liljefamilien.
Indigenous til deler av Sør-Amerika, er det Gladiolus en mye foretrukket hageplante av amatører, i utgangspunktet på grunn av sin rike duft, vakre blomster som er langvarig og letthet i voksende. Blomstene blir belastet på en lang stilk, med den nederste blomstene åpningen først. Også, regnes som den sanne august fødselen blomst, er det Gladiolus finnes i mange sterke farger, som hvit, rosa, gul, rød og så videre. Gladiolus omsorg er svært enkelt, og du kan opprettholde sunne planter av samme i hagen din.
Den andre blomsten som brukes alternativt med Gladiolus i august fødselen blomst er valmuen. I motsetning Gladiolus, er en enkelt blomst båret per stilken. Poppy er funnet i fargene hvit, oransje, rosa og rødt. I flertallet av valmue artene, synes senteret veldig mørke i forhold til kronbladene. Med henvisning til språket av blomster eller blomsterknopper meninger, Gladiolus betegner styrken av et tegn, ære og troskap, mens valmue symboliserer glemsel og fantasi.
August Fødsel Flower Tattoo
Som fødselen blomsten for personer født i august er Gladiolus eller valmue, er det forståelig at i august fødselen blomsten tatovering kan være Gladiolus eller poppy. Mens du får en Gladiolus blomst tatovering gjort, valg av farger, blomster størrelse og plassering av tatovering i kroppen er opp til tatovering bæreren. Mens nyanser av gult, oransje og rødt er mest foretrukne, noen velger kombinasjon farger utformet på en underlig mønster. Og foretrekke tatovering områdene er nakken, bak i nakken, midjen og hoften.
Som du vet i august fødselen blomst, kan du vurdere gifting bunter of Gladiolus som symboliserer en unik betydningen av sine egne. Som dette, kan du gjøre enkle ting for å gjøre dine venner og slektninger føler seg mer spesiell på bursdagen sin. Du kan referere til august fødselen bilder av blomster og se hvor vakker Gladiolus og valmue er. Ja, disse blomstene er så attraktive at de er populært brukt som avskårne blomster for å dekorere et rom. Og tro meg, holde Gladiolus og / eller valmue i en søt vase vil forbedre rommet utseendet på en unik måte.

No comments:

Post a Comment