Wednesday 4 April 2012

Interiør Paint Colors for 2010

Trender endres hvert år i alle felt som krever at sinnet til å være kreative. Verden av interiør designer da, er ikke igjen langt bak, som farger som hadde vært sovende på en stund nå reemerge å fengsle deg med sine effekter. I år er fokuset i hovedsak på å bli grønn, økologisk, og å være miljøvennlig i hjemmet. Som sådan, den populære interiør lakkfarger for 2010 reflekterer denne utviklingen, ved at de er kule, rolige og beroligende, men det pulserende innholdet i noen ikke kan bli oversett og er ganske nødvendig for å holde deg gående når du er i en lavkonjunktur. Utarbeidet på bakgrunn av oppfatning av interiøret maleri og farge eksperter, bringer vi deg de hotteste interiørmaling farger for 2010. Men, før du ser disse fargene, først lære hvordan du velger interiørmaling farger, slik at du kan ta den riktige avgjørelsen når revamping ditt hjem.
Hvordan velge Interior Paint Colors
Det har alltid vært opprettholdt i verden av interiør designer, at personlig smak bør bli foretrukket over raste trender. Men noen ganger du bare ønsker å være like trendy som verden krever deg til å være, og det er faktisk ikke noe galt i det. Så lenge du er komfortabel med det, til forskjellige velge mellom er enormt. Nå som du har bestemt at du ønsker å komme med det, og få rom malt i de beste interiørmaling farger for 2010, er her noen tommelen regler når plukke maling farger på interiør. ; Alltid se på det store bildet. Rommet ditt er ikke består bare av vegger, men av gulv, møbler, tilbehør og total dekor kombinerer du det med det. Som sådan, når det gjelder å bestemme interiørmaling farger og kombinasjoner sikre at du har et fargevalg i tankene. Balansere farger i form av vegg maling, tekstiler og tilbehør. ; For dette formålet, er det alltid bedre å holde en prøve av den type eller farge på stoff du skal velge for interiør. ; Bestem på hvilken type lakk finish du ønsker. Du kan velge mellom en matt eller blank finish, avhengig av personlige preferanser. Dessuten ville noen farger ser bedre ut i en glanset finish enn i en matt finish. For eksempel er lønn nevnt nedenfor ville gjøre rettferdighet til en glanset finish, mens Teal blå definitivt som skal anvendes i en matt finish. ; Bruk alltid en prøve av malingen på veggene før male hele veggen i en bestemt farge. Dette gir deg en viss idé om hvordan fargen vil se ut i den generelle ordningen med ting. ; Mest populære Interiør Paint Colors for 2010
Selv om nesten tre fjerdedeler av året er over, har du fortsatt resten av året for å gjøre en stil uttalelse med hjemmenettverket ditt. Videre, interiør trender tar en stund å dø ned, slik at du lett kan ha disse fargene rundt deg en stund, forutsatt at du ikke lei av dem. Ta en titt på interiørmaling fargetrender som lager bølger i år.
; Interiør Paint Color SamplesColorsDescription; YellowThe pulserende gult har alltid utstrålte varme, og ga en følelse av trygghet. I 2010, har gul dukket opp som en av de mest populære maling farger, også væskende kreativitet og tenner mye nødvendig gnist i dem som omgir seg med denne fargen.; PlumRed forblir ikke i seg selv, men kombinerer sammen med lilla å fremstå som en rik plomme, en annen stor farge for soverommet, spesielt for en nygift par som et symbol på en fersk romantikk.; LavenderLavender har alltid vært en felles favoritt blant noen få utvalgte, men nå som det er en av de mest trendy interiør maling farger for 2010, gå videre og bruke det på noen måte du vil, som du bare skrånende gå galt med denne fargen. Kombiner det med mørkere nyanser av lilla for en bedre effekt.; GrapeTranscending den kjølige lavendel, og kombinerer med grå, framgår denne skyggen av lilla som en annen en av de beste lakkfarger for soverom. En aksent veggen i denne beroligende farger kombinert med beige eller hvitt, får frem det beste i deg.; Charcoal GrayGray har alltid vært en nøytral tone, som hver farge på fargehjulet kan kombineres for å lage en nydelig kombinasjon. I år er koksgrå dommen vagle, og gjør en flott aksent farge i et hi, spisestuen, eller biblioteket. Bruk den med hvite å gjøre rettferdighet med denne skyggen.; AquaAqua blå bringer med seg en følelse av ro, at mange av oss søker akkurat nå. Kombinert med en mørkere blå, tjener det til å holde deg kjølig, oppdatere og fornye deg. Aqua blå er definitivt en av de mest avslappende farger, best egnet for et bad, der du kan sole deg i friskhet sitt med en lang avslappende bad., Deep TurquoiseWith gjenopplivingen av blått, og den økende popularitet av grønne, kommer en kombinasjon av de to som et av de beste hjem interiørmaling farger for 2010. Gi eleganse blå og gnist av grønne på samme tid, gir turkis en midlertidig flukt av sinnet til en sjarmerende tropisk øy. Bruk den i et rom ment utelukkende for avslapping og opplevelse sin beroligende effekt.; Teal BlueAfter oppnå en svært positiv respons på moten rullebanen, gjør teal blue vei inn i hjemmet, og dermed ble en av de hotteste interiørmaling farger for 2010. Bruk den sammen med en jordnær farge som beige for master soverom for en rik og elegant appell.; Frisk GreenBright grønne fargene blandes med den varme gule, og fremsto som et beroligende ennå levende forfriskende grønn farge, som er sikker på å roe en stresset og over arbeidet sinn. Green er også et symbol på vekst og velstand, indusere positive følelser i sinnet til å arbeide i denne retningen.; MapleIn tross for den økende populariteten til aqua, lilla, grønt og gult, dette nyanse som har en utsøkt gylden glasur til en indre innstilling holder plassen sin, og fortsetter å være som en av de mest praktfulle varme farger for et stort soverom eller stue.
Som nevnt tidligere, alltid velge farger som du er komfortabel med heller enn å gå for hva som er trendy. Hvis din smak og dagens trender er like, det er ingenting som det. Forhåpentligvis med en god idé om fargen du ønsker for interiør, fra dette diagrammet innvendig maling farger for 2010, vil du kunne gjøre rettferdighet til din personlige plass og lage ditt eget lille fristed hvor du kan friske deg opp og sakte ned din over arbeidet sinn.

No comments:

Post a Comment