Monday 30 April 2012

Maleri Pressure Behandlet Wood

Når Dr. Karl Wolman introduserte prosessen med infusjonen konserveringsmidler dypt inn trevarer rundt syv tiår siden, må han har ikke engang forestille seg at hans idé ville danne base for en multi-million dollar industrien. Ja, en multi-million dollar industrien - det er hva trykket behandlet tre industrien er. Bruken av slike trevirke har også økt over tid, med annenhver husstand ha noen eller andre produkt laget av trykkimpregnert trevirke. Konserveringsmidlene som brukes i denne type skog er svært giftige i naturen. Faktisk er de sterke nok til å resultere i noen negative effekter på human hud. For å sikre at huden din ikke kommer i kontakt med disse kjemikaliene i trevirke, bør du male den. Før vi går videre med prosessen med maleriet trykkimpregnert trevirke, la oss prøve og forstå hva som er trykkimpregnert trevirke faktisk er.
Maleri Trykkimpregnert
Å være et insekt motstandsdyktig, all slags vær tre, trykkimpregnert trevirke brukt i ulike felt - rett fra mail-box industri til bygging av store hus med en tre utvendig. Det viktigste aspektet ved trykkimpregnert trevirke er at det ikke råtner, og dette gjør det til et ideelt valg når det gjelder bygging på steder der fuktighet innhold er unormalt høy. Denne typen av tre ikke råtner på grunn av konserveringsmidler infundert i det. Disse konserveringsmidler inkluderer kromatert Copper Arsenate (CCA), Amine Copper Quat (ACQ), Copper Azone (CA) etc., som alle er svært giftige i naturen. Som vi nevnte tidligere, trenger trykkimpregnert treverk som skal males for å unngå de farlige effektene av disse kjemiske brukt som konserveringsmiddel. Disse konserveringsmidler er sterke nok til å forurense jord, og derfor må du male dette treet før du bruker det.
DIY Maleri Pressure Behandlet Wood Anlegg
Kommer tilbake til maleriet trykkimpregnert trelast, er den fremste ting å huske på at du aldri skal male den når den er fersk. hvis du prøver å male trykkimpregnert trevirke når den er fersk, vil det påvirke malingen tilslutning til overflaten av veden. Ideelt sett bør du vente en periode på 3-6 måneder eller gå av pålegg gitt av produsenten. Denne perioden gjør at konserveringsmiddel kjemikalier som er i overkant å piple ut fra overflaten, og senker vanninnhold i det. Minste perioden bør være 90 dager, og dette bør følges strengt eller annet sin syke effekter vil bli sett i form av peeling i gang. Enda et viktig aspekt du må ta hensyn til før du velger maling trykkimpregnert trevirke gjerde, dekk eller bygging er å underlagt dette treet mot flekker.
Muligheten av trykk behandlet tre for å holde malingen er ganske dårlig, og dermed flekker blir svært viktig for denne typen av tre. Farging trykkimpregnert trevirke bidrar i å forbedre sin evne til å følge maling, og derfor er det obligatorisk å farge trykkimpregnert trevirke før du maler det. Ideelt sett, kan farging av fersk trykkimpregnert trevirke gjøres innen en måned eller to etter at den er produsert. Til farging, kan du enten bruke pensel eller en spray. Iført den verneutstyr er obligatorisk for å unngå å komme i kontakt med skadelige kjemikalier i det.
Som i tilfellet med alle andre treslag, jevnt trykk behandlet tre bør være rent før maling. For å rengjøre denne type tre, kan du bruke såpevann og stiv børste. Når du er ferdig med rengjøring delen, må du la det tørke helt. Tørkeprosessen vil ta ganske lang tid, men du bør ikke prøve å male det før det tørker opp, så malingen ikke vil følge de tre på grunn av for høy fuktighet. Når veden er helt tørr, kan du male det med en pensel eller med spray maling. Det siste er mer å foretrekke som den lover ensartethet. Som det siste trinnet, kan du bare gi det nok tid til å tørke, og din oppgave å male behandlet trelast er gjort.
Det var en kort forklaring om hvordan å male trykkimpregnert trevirke. Nå som du er godt bevandret med prosessen, kan du bruke samme for maleriet trykkimpregnert trevirke dekk, gjerde, konstruksjoner etc. Å holde forskriftene, er gitt i denne artikkelen betydning for bevaring av skogen, samt for sikkerheten til din egen helse, og derfor er det bedre å følge dem selv om de synes å være for skremmende.

No comments:

Post a Comment