Friday 20 April 2012

Self Tanner for Face

Få at hot ser brun hud er ikke lenger en tidkrevende prosess. Dessuten, med en rekke kosmetikk tilgjengelig i markedet, trenger du ikke å gå i farging boder eller tannings senger eller tilbringe tid ligge på stranden for å ta på deg den solbrune utseende. Med det beste tanning lotions tilgjengelig i markedet kan du gi huden din som ultimate mørke preg i noen timer. Vel, velger en selv garver for ansikt blant de mange varianter tilgjengelig på sokkelen er definitivt en oppgave full av forvirring. Så sjekker selvet garver for ansikt vurderinger? Her er anmeldelser av noen topp karakter selv tanners for ansiktet. Bare sjekk ut og bestemme ditt valg.
Best Self Tanner For Face
Laura Mercier Bronzing gel; Dette bronsing gel fra Laura Mercier er en av de beste produktene tilgjengelige for sunless tanning. Dette gir ansiktet en feilfri dekselet opp og garvet effekt slik at huden strålende og jevnt bronzed. Denne lette gel sprer jevnt i ansiktet og blander perfekt, for å gi ansiktet ditt et klassisk utseende. Dessuten frisker den og hydrater huden. Selve formelen i denne gel forsterker brunfargen og gir en ekstra glød til huden din.
Bare Escentuals Faux Tan Sunless Tanner; Denne best self tanner for ansiktet fra Bare Escentuals er sikker på å gi deg de ønskede resultater. Si farvel til stripete tanners og prøve ut dette selv tanning lotion som gir deg en enda effekt. Dette vil ikke forlate ansiktet oransje, som mange andre tanners gjøre. Denne selv garver for ansikt hvis anvendt raskt og med rette vil etterlate huden din myk, glødende og jevnt brun. Den tan vil bo i 5-7 dager. Dette produktet også dypt fukter og hydrater huden din, uten å tette porene eller irriterende selv den mest sensitive hud.
Clarins Radiance Plus Self Tanning Cream; Med denne self tanner for ansikt fra Clarins, får en sunn og strålende hud. Denne kremen gir deg brun ser på bare to timer. Videre, det også fukter rette huden og dens nærende ingredienser gjør det sunnere og beskytte den mot skadelige ytre elementer.
Self Tanner For Ansikt: Hvordan søke
Selv om du kjøper den beste sunless tanning lotion for ansikt, kan du ikke få de beste resultatene uten å rette å bruke samme. Etter den rette fremgangsmåten du er sikker på å få de ønskede resultater.
Start ved forsiktig peeling ansiktshuden en dag før du kommer til å bruke sunless tanning lotion. Peeling før du går til sengs er den beste tiden. Neste dag etter rens ansiktet, binder opp håret slik at ingen del i ansiktet ditt er savnet ute. Nå gjelder en under eye cream å unngå en mørkere hud på dette området. Nå tar noen dråper garver i håndflaten din, og bruke det i ansiktet ditt. Blend det vel fort. La hårfestet og øyenbryn. Cover ører og hals også. Pass på at du blander godt for å unngå stripete utseende. Enkelte anbefaler også å legge fuktighetskrem til Tanner. Les instruksjonene på self tanner for ansikt som du kjøper før du bruker den til å få de beste resultatene. La tanning lotion arbeidet på huden din. Du vil legge merke til fargen utviklet etter noen timer. Gi en myk feie av bronzer på nesen, kinn og panne, og sjekk ut i speilet. Fikk en strålende og mørke ansikt?
Velge riktig selv Tanner for ansikt og kropp er ikke bare avgjørende for å få en god hud, men også for helsen til huden din. Best merkevare er sikker på å holde huden frisk og glødende bortsett fra formidle en perfekt brun effekt. Klar til å brukes som huden kysset ser?

No comments:

Post a Comment