Monday 16 April 2012

Stopp skade deg selv: Lære å Get Over Offense

Har du noen gang sagt noe som fornærmet noen, men du ikke mente det slik at de trodde du mente det? Har du noen gang føler deg såret før du visste alt av fakta om en situasjon? En del av grunnen til at noen mennesker er så lett fornærmet er på grunn av utrygghet. De fleste ganger er det liten eller ingen grunn til å føle vondt foruten det faktum at vi har valgt å ta noe nær av at vi ikke måtte. Realiteten er at vi har kontroll over hvor mye vi tillater andre å skade oss. Vi kan oppleve mindre følelsesmessig smerte hvis vi velger ikke å bli fornærmet.
Tilgir Andre bringer helbredelse til deg selv
Hvor lett tilgi dere folk? Mange enkeltpersoner har holdt på bitterhet og sinne i årevis etter en forbrytelse har skjedd. Opphold opprørt på noen festers bare såret i ditt eget hjerte. Den andre personen er å leve sine liv uten bekymringer om hva du er torturere deg selv over.
Selv om du kanskje har all rett til å være sint om feil som noen har gjort, må du la det gå. Tilgivelse tillater ikke hva de gjorde og det trenger ikke å sette deg i posisjon for dem å gjøre det samme til deg igjen. Hva tilgivelse virkelig vil gjøre for deg er helbrede deg og ta makten i denne smerten bort slik at hjertet kan være i fred.
Det er ikke dem, det er deg
Synes du at du er fornærmet ofte? Noen folk oppfører seg som om hele verden er mot dem hele tiden og ingen virkelig elsker dem. Det synes som om hver lille ting som skjer beviser til dem at de ikke er virkelig elsket og de synes å være vondt om noe hele tiden. Hvis dette er deg, er det på tide å gi slipp på smerten, og begynner å innse at du er elsket. Det er mye vanskeligere for andre, men å vise at kjærlighet til noen som ville lett beskylde dem for ikke å bry nok.
Her er noen tips som kan frigjøre deg fra stadig fornærmet, og bidra til å helbrede din smerte:
Ikke hoppe til konklusjoner. Tenk om ting logisk og rolig selv. Snakke med mulige lovbryteren ved å spørre dem hva de mente når de sa hva de sa eller hvorfor de gjorde det de gjorde. Ikke anklage dem direkte, og være villig til å lytte og tilgi.
Noen ganger vil du kanskje føler deg såret om noe, men det kan være en mindre ting som ikke engang trenger å tas opp. Det er noen lovbrudd som er feil av sinn og ikke hjertet. Du vet at de sannsynligvis ikke hadde til hensikt å skade deg. Hvis det virkelig er viktig, og må tas opp, gjøre det. Hvis det er noe lite bare la det passere. Journal om det eller be, og slipp den.
Hvis du sliter med usikkerhet, kan dette være roten til smerten som du tror kommer fra ordene og handlingene til andre. Du må virkelig elske deg selv for å være kjærlige og forståelse for andres nok til å stole på deres kjærlighet, selv når de gjør feil. Møt en pålitelig kjære eller en profesjonell å snakke om årsakene til at du kan være usikker, og hvordan du kan overvinne dette.
Det er opp til deg å slutte å bli så fornærmet. Nå er tiden for å være sterkere person og leve i kjærlighet og tilgivelse. Dine sår vil leges med tiden og nye skader vil bli lenger og færre i mellom.

No comments:

Post a Comment