Wednesday 11 April 2012

Innendørs Plant Bugs

Potteplanter, generelt referert til som stueplanter, har blitt mye mer populært de siste årene. Disse plantene ikke bare legge til nåde av interiør, men også hjelp til å rense luften i huset. Selv om disse plantene blir hovedsakelig brukt som dekorative planter, de har ganske få naturlige fordeler til kredittinstitusjoner deres. Faktisk har disse fordelene ved innendørs anlegg også blitt bekreftet av flere studier som har vist at forekomsten av slike planter i huset har en tendens til å slappe av miljøet og gir trygghet for individene. Noen av de mest populære innendørs planter som ren luft er areca palm, marginata, gerbea tusenfryd, Boston bregne etc. Med mange fordeler til kredittinstitusjoner deres, stueplanter er vanligvis det beste alternativet for interiør design. Men det er ett problem om disse plantene som kan gjøre deg revurdere din beslutning om å ha et innendørs anlegg, og at problemet er innendørs plante bugs og sykdommer forårsaket av dem.
Innendørs Plant Bugs og sykdommer
De forskjellige fargede flekker som du kan se på stueplanter er tegn på angrep, og det øyeblikket du ser noen slike tegn, bør du umiddelbart gå inn i en skade kontroll modus. Bugs angrep i potteplanter er ikke et sjeldent fenomen som sådan, og hver husstand som har innendørs planter må ha opplevd denne trusselen på noen eller det andre punktet i livet. Disse potteplanter bugs tendens til å forårsake omfattende skade på anlegget helse, og også påvirker deres utseende. Det finnes flere ulike typer av bugs som har tendens til å hjemsøke og påvirke potteplanter, og derfor er det praktisk talt umulig å liste ut hver av hver av disse skadedyr. Som blir sagt, er det noen skadedyr som er relativt mer populære når det gjelder å spre innendørs planter sykdommer, og en samling av informasjon om disse skadedyr er gitt nedenfor.
Melete bugs er små hvite insekter som ligner skrukketroll i betydelig grad. Disse insektene sport en voksaktig belegg på kroppen som gjør dem immune mot sprøytemidler. Likeledes, den ovale Scale insekter har et skall på kroppen som har en tendens til å beskytte dem fra plantevernmidler. Disse ovale bugs på potteplanter meste hjemsøke bladene og stammen av anlegget. Som navnet antyder, Spider midd er midd som har den fantastiske evnen til å spinne webs på planter og hjemsøke dem. Så er det Fungus mygg - små svarte fluer som oftest sett flyr over plantene. Nok en bug som du vil se svever over din houseplant er White fly. På den annen side, threips er slanke insekter med en lys brun farge. De fleste har en tendens til å hjemsøke bladene på plantene, på grunn som planter berørt av disse insektene får en lys brun utseende. Bladlus on potteplanter er også ganske vanlig, men deres tendens til å danne klynger under bladene gjør deres identifisering enkelt. Nesten alle innendørs planteskadegjørere er liten i størrelse, og derfor må du bruke et forstørrelsesglass for identifisering deres.
Hvordan bli kvitt Innendørs Plant Bugs
Som vi nevnte tidligere, kan disse feilene forårsake ulike skadelige sykdommer til innendørs planter, og derfor må du sette i arbeidet for å bli kvitt dem så snart du ser noen tegn på angrep i plantene. Det finnes ganske mange tiltak for å drepe innendørs plante bugs som skade innendørs plantearter. Dersom feilene er store nok til å bli sett med det blotte øyet, kan du ty til den enkleste tiltaket for å drepe innendørs plante bugs - handpicking. Hvis feilene som har er infisert your potteplanter løpesedler, slik som den hvite fly og vinger bladlus, kan du felle dem med gul tape. Alkohol sprøyting er enda et effektivt tiltak, spesielt når det gjelder melete bugs. Du kan også ty til insekt-såper og hagebruk oljer for å kvitte seg innendørs planter skadedyr, som for eksempel skalaer og spider mites. Vaske plantene dine med mild såpe vann er også nyttig i å bli kvitt houseplant bugs. Du må betale spesiell oppmerksomhet til fjerning av kokonger og egg av disse insektene fra bladene og stammen, og unnlatelse av å gjøre dette kan resultere i et annet angrep innenfor et kort tidsrom.
Selv tøffe bli kvitt disse innendørs plante bugs fra de ulike potteplanter artene er svært godt mulig, det er bedre å velge ulike tiltak av innendørs anlegg omsorg, og hindre skader i første omgang. Enkle tiltak som å bruke rene potter når re-potting av planter eller ved hjelp av steril jord når potting dem kan hjelpe på å dempe slike angrep. En av de vanligste feilen vi pleier å gjøre er å bringe utendørs planter inne i huset når sola er for hard. Når disse plantene kommer inn de få inn en rekke bugs med dem, som i sin tur påvirke innendørs planter. Ved å identifisere disse problemene og sette i noen innsats for å dempe dem, kan du sørge for at disse feilene er holdt i sjakk og stueplanter holde seg frisk.

No comments:

Post a Comment