Friday 20 April 2012

Kommunikasjon Ferdigheter Games

Kommunikasjon er et svært viktig krav i dagens samfunn. Enten det er en barnehage eller et kontor, barn og voksne har til å kommunisere med sine andre kamerater for å sosialisere. Når en person lider av dårlige kommunikasjonsferdigheter, han / hun er begrenset til et visst nivå av tenkning som ikke er sunt for dem eller samfunnet. Hensikten med kommunikasjon er at en gruppe mennesker kommer sammen for å diskutere eller snakke om ting som er av bekymring. Når du har gode kommunikasjonsevner, kan du skape et positivt utfall av ikke bare din tanke, men også de andre rundt deg. Uenighet, misforståelser, sinne og avstand er noen av effektene av dårlig kommunikasjon ferdigheter. Men når du er god til å snakke, kan du formidle det negative også på en positiv og overbevisende måte. For dette formålet, skoler og bedrifter komme opp med visse kommunikasjonsferdigheter spill for enkeltpersoner å gjøre dem mer åpne og sosiale mennesker. Finn ut noen slike kamper for å utvikle effektive team kommunikasjonsferdigheter nevnt i de følgende punktene, og velg din favoritt!
Kommunikasjon Skills spill for voksne; I selskaper etter ansatte er ansatt, er det arbeidsplassen kommunikasjonshendelser som er gjennomført for å sosialisere og kommunisere med hverandre. Disse hendelsene inkluderer spill og isbryter aktiviteter for teamarbeid, ansattes motivasjon, energizers, personlig utvikling, etc. Enkelte slike kommunikasjonsferdigheter spill brukt for voksne er nevnt nedenfor.
Helium Stick: For dette spillet, er alt du trenger teamarbeid. Du har til å danne to parallelle linjer, mot hverandre. Plasser en lang, tynn helium stanga på indeksen fingrene på hver gruppe kompis og du må senke den i bakken sammen. Men problemet er at i stedet for å gå ned, går stanga opp og det er svært vanskelig å få det ned sammen.
Warp Hastighet: Dette også er en gruppe aktivitet for å bygge lagånd og arbeide sammen på ett mål. Spillet er, som du har til å danne grupper og stå i sirkler holder hverandre i hendene. Disse gruppene blir så utfordret til å sjonglere med enten en hoopla eller andre gjenstander sammen så fort som mulig, i et gitt tidsrom.
Kommunikasjon Skills Games for studenter, for studenter i skoler og høyskoler, det er mange sosiale arrangementer som festivaler og messer. Studentene må ha gode kommunikasjonsevner på deres alder, slik at de ikke møter personlighet problemer fremover i livet. Det er mange party spill som også kan brukes til å utvikle kommunikasjon med andre. Av denne grunn er det noen kommunikasjonsferdigheter spill nevnt, ta en titt!
Giftig avfall: Dette spillet handler om mer fysisk aktivitet sammen med lagånd og lederskap. Alt du trenger å er bære en bøtte full av giftig avfall og tøm den i en nøytralisering bøtte. Men fangsten er gruppen av elever er bundet med en strikk ledningen og tau, og må frakte avfallet uten å miste det som det er giftig.
Mine Field: Du må ha samarbeidspartnere for dette spillet, hvorav en er bind for øynene. Det er noen få gjenstander som er spredt innendørs og utendørs. Med bind for øynene partner skal finne disse objektene, og den som kan se, er ment å verbalt veilede ham / henne mot dem.
Kommunikasjon Skills Games for Kids, Barn på skolen også trenger å lære noen effektiv kommunikasjon ferdigheter som tidligere de lærer, jo raskere de kan gjennomføre dem. Det er noen kommunikasjonsferdigheter spill som er organisert for dem også, fordi barna også trenger å få venner og utvikle disse kommunikasjonsferdigheter så tidlig som mulig. Disse spillene også bidra i undervisningen barn som har kommunikasjon lidelser, hvordan observere og forstå et visst begrep, så det kan kommuniseres godt.
Scrabble: Dette er et flott ord spill som kan brukes til å utvikle et barns ordforråd, så vel som hans / hennes kommunikasjonsevner. Du har et styre med ruter på den og hver har noen poeng skrevet på den. Du må gjøre engelske ord ut av bokstavene levert og øke poengsummen gjennom dem. Du kan gjøre lange ord, samt korte, men det finnes visse regler for å gjøre disse ordene også. Det er et morsomt lærerikt ordspill for barn i alle aldre.
Bildekunstner Games: Siden bilder er en flott måte å forklare hva som ord ikke kan, kan du hjelpe barna utvikle sine kommunikasjonsferdigheter gjennom noen bilder spill. Pictionary, være et flott spill for gode kommunikasjonsevner utvikling for barn i skolen. Du kan dele klassen i grupper og gjør hvert gruppemedlem komme opp og tegne et bilde på bordet, for andre å gjette. Lese og forklare bildebøker er også en av de beste måtene å undervisning samt blande barna i en klasse slik at de får å få venner.
Med disse flotte kommunikasjonsferdigheter spill for folk i alle aldre, er jeg sikker på at du kan gjøre læring og utvikling av kommunikasjonsferdigheter gøy. Så, plukke ut noen av dine favoritt spill og gjøre det en pedagogisk og sosial opplevelse!

No comments:

Post a Comment