Sunday 22 April 2012

Ice Breaker spill for voksne

Mens holde fest, eller en hendelse, er du nødt til å samle en stor gruppe mennesker der alle kjenner ikke den andre. I et slikt tilfelle, for å sikre at konsernet har en god tid sammen, og slik at hendelsen er en generell bedring, introdusere noen ice breaker aktiviteter kan være en flott metode der personer på arrangementet kan bli kjent med hverandre. Nå du åpenbart ikke vil spille noen dumme spill, men noen ekte ice breaker spill som vil bli husket. Det er for deg at vi presenterer disse ice breaker spill for voksne, å ha et arrangement fullt av moro og munterhet, og noen flotte ler. Ta en titt.
Liste over Ice Breaker Games for voksne
Enten det er is breaker spill for menn, ice breaker spill for kvinner, eller for foreldre og par, kan spillene gitt her endres etter behov. Disse party isbryter spillene er perfekt til å innlede samtale, og har alle summende med hverandre. Eliminer alle de pinlige øyeblikkene, og induserer noen morsomme og latter for folk å kose seg og bli kjent med alle rundt.
Sannhet eller Lie?, Dette er en av de mest vanlige, populære og definitivt morsomme ice breaker spill for voksne. Her er hver enkelt bedt om å skrive på et stykke papir, to sannheter og en løgn om henne selv, og deretter lese dem ut. Resten av medlemmene i gruppen er så bedt om å identifisere hvilken av de tre utsagnene er en løgn. Dette spillet kan bli mye moro hvis spillerne er bedt om å være åpne om disse sannheter, og inkluderer morsomme hendelser i dette spillet. Det er bundet til å være en effektiv isbryter spill for små grupper i stedet større grupper som det er litt tidkrevende.
Hvorfor Så Glum, Chum?; Dette spillet er den ultimate testen av selvkontroll, og derfor fylt med latter. I denne ice breaker for voksne, medlemmer av en gruppe skal sammenkobles i to, når du står med ryggen mot hverandre. På teller til tre, blir de bedt om å snu å møte hverandre, og se hverandre i øynene. Smilende, blunker eller ler er ikke tillatt, og de er ment å holde et helt straight ansikt mens du ser på hverandre. Hvis noen gjør dette, vil de bli diskvalifisert, og en annen person vil ta deres plass. Dette vil fortsette inntil det bare to par er igjen, som de øvrige gruppemedlemmene kan tease å få dem til å le. Den ene for å holde en rett i ansiktet helt til slutt vinner.
An Artist's Expression; Dette spillet er perfekt som en av de forskjellige ice breaker spill for par. Her er alle par bedt om å uttrykke noe om paret deres ved hjelp av en tegning, som de vil bli gitt 5 minutter. Når alle tegningene er samlet, blir de vist for de resterende par å identifisere hvilke par tegningen tilhører. Når paret har blitt identifisert, blir de bedt om å presentere seg, og forklare hvordan tegningen skildrer deres forhold. Det trenger ikke være personlig, men bare noe enkelt som definerer dem. For eksempel liker ett medlem av paret brokkoli og den andre ikke. Denne egenskapen kan lett vises ved hjelp av en tegning.
Kjenne meg igjen?, Dette er uten tvil, en av de beste isbryterne for store grupper og møter. Før alle kommer til ditt arrangement, be alle om å bære et bilde av deres som en baby. På tidspunktet for dette spillet, samle alle bildene fra alle, og begynne å vise hvert bilde en etter en. Gruppemedlemmene er ment å identifisere hvem personen i partiet er ved å se på babyen bildet. Dette spillet kan være en stor samtale forrett, og definitivt hjelpe i lett å bryte isen.
Me Too!; Dette spillet kan brukes som en av mange ice breaker spill for foreldre. Utarbeide en liste over vanlige egenskaper hos barn, og lese dem ut til en gruppe foreldre. Hvis det er noen trekk som foreldre kan forholde seg til om deres barn, vil de stå opp. Som de står opp, kan de se deg rundt for å se hvor mange slike foreldre er til stede i rommet. Dette vil hjelpe dem å slå felles ståsted og bryte isen. Husk, bør listen over egenskaper ikke være negativ, men bare vanlige, og noen humoristiske trekk som er funnet hos barn. Det er en morsom måte, og definitivt en av de beste isbryteren aktiviteter for foreldre å bli kjent med hverandre.
Breaking isen er faktisk en veldig enkel oppgave, spesielt i større grupper. Ved å fremkalle humor, og finne måter som folk i en stor gruppe kan identifisere seg med hverandre, kan disse enkelt og gratis ice breaker spill for voksne absolutt være en fenomenal suksess, og bidra til å skape noen varige relasjoner med hverandre.

No comments:

Post a Comment