Tuesday 10 April 2012

Borax av lopper

Lopper er svært små vingeløse insekter meste funnet på liket av dyrene. Disse små insekter lever av blod av verten og dermed de er parasitter. Når våre kjæledyr komme seg ut av huset, kan de ta med lopper med dem. Hvis vi ser bort fra disse lopper i den innledende fasen, kan det resultere i loppeangrep. De ikke bare irritere dine kjæledyr, men kan også bite deg som mygg. Det er mange alternativer for å bli kvitt loppene, men å bruke boraks for lopper er et billig skadedyrbekjempelse løsning.
Lopper meste kommer når du har et kjæledyr i huset, men dette betyr ikke at det ikke vil komme uten dem. Disse lopper har en ganske lang levetid. De gir egg på tepper, sengetøy, gardiner og hvor som helst. Disse eggene klekkes i to uker og bli larver. Larver ta syv måneder å bli beinløse puppe. For å bli en voksen loppe, forblir de i sovende tilstand, og vente til rett tid som kan komme i de neste seks måneder eller ett år. De holder på å øke i antall og kan gjøre huset helt infisert på bare ett år dersom ikke tatt vare på. The bakterier ansvarlig for pest og tyfus overføres via lopper. Med dette kan vi tenke konsekvensene av å ha disse infested små skapningene hjemme. Borax for loppe kontroll kan definitivt hjelpe deg å bli kvitt dem. Les loppe bite behandling for hjelp.
Hva Borax Does?; Borax er laget av borsyre, som er ment å drepe lopper, maur, osv. Det angriper nervesystemet og helt dehydrates kroppen. Tidligere mente man at det kan skade mennesker også, men nyere studier viser at hvis det brukes riktig, er det ikke skadelig. Ikke bare for lopper, kan du også bruke borsyre for maur. Derfor er boraks for loppe kontroll anses å være den beste og rimeligste alternativet for å holde huset loppe gratis.
Slik bruker Borax for lopper?; Før tenker å bruke boraks for loppe kontroll, bør du først vurdere klimaet. Hvis det er et fuktig klima, kan du prøve å unngå å bruke boraks som det kan bli sittende fast med teppet fibre og vil være svært vanskelig å støvsuge den ut av teppet. Hvis klimaet blir klart da gå videre med behandlingen. Borax er en kjemisk pulver som er laget av borsyre, så mens du bruker den på tepper og klær, først ta en test. Sett boraks på en liten del, og la den i 24 timer. Hvis fargen holder seg deretter fortsette med loppe kontroll behandlingen. Her er noen instruksjoner for å bli kvitt loppene. ; Finn områder hvor kjæledyret meste er eller hvor loppene kan neste eggene. Du kan konsentrere seg mest på tepper som de er mer utsatt for lopper og andre insekter. : Ta fargetest på teppet for å minimere risikoen for falming på grunn av kjemikalier som brukes i boraks pulveret. ; Nå bruker boraks for lopper på teppe ved sprinkling det hele over. Prøv å bruke beholder som har et hull på toppen slik at det jevnt fordelt boraks på teppet. ; Bruk en kost for å gjøre det nå ned i teppet og til de stedene som er utenfor rekkevidde. ; Hold barn og kjæledyr unna stedet der du har stenket boraks. , La den stå i 24 til 48 timer og la kjemikalier arbeidet med lopper og egg. ; Sug opp boraks fra teppet eller andre områder. Fjern vakuum posen eller tømme den umiddelbart og ikke holde det inne i huset. Vacuum stedet to til tre ganger slik som å gjøre det boraks gratis. ; Møbler kan også behandles med boraks. Det er enklere å lage møblene loppa gratis enn å drepe lopper i teppe. ; Rengjør sengetøy, gardiner, dekker sofa med boraks stund gjør tøyet. , Følg instruksene ovenfor, og gjør huset helt loppe fritt. Du kan behandle huset to ganger i året med boraks og opprettholde renslighet. Borax av lopper kan vise seg å være den beste løsningen for å bli kvitt disse små befengt insekter.

No comments:

Post a Comment