Sunday 22 April 2012

Basement Interior Design

Planlegger du å renovere kjelleren? Hvis tanker om kjelleren etterbehandling eller remodeling er lurking i tankene dine, så du må se på ulike aspekter av kjelleren interiørdesign. Hvis du aldri tenkt på kjelleren som noe annet enn en jolle dumping sone, er det på tide å tenke nytt. Når du finner ut mer om kjelleren design ideer som kan forvandler dette rommet til en vakker levelig plass, vil du lurer på hvorfor tankene til å utnytte denne plassen aldri streifet tankene dine tidligere. Alle av oss føler behov for en ekstra stue når familien vokser. Barna ønsker kanskje mer plass å spille, eller du kanskje trenger mer plass når gjestene kommer for overnatting. Så, ikke la all den plassen i kjelleren gå avfall, i stedet for å se på en kjeller som en bod, bruk innovative kjelleren interiørdesign ideer for å gjøre om kjelleren til et godt innredet stue.
Hvordan Design en Basement; Før du gå videre til det aspektet av kjelleren interiørdesign og dekorere ideer, må du først ta hensyn til kjelleren etterbehandling tips. Før du går på med kjelleren remodeling, må du bestemme hvordan du vil utnytte plassen. For eksempel, kan du gjøre den om til en gymsal, et kontor, familierom eller hjemmekino. En av de vanligste problemene knyttet til kjelleren er mangel på ventilasjon. Den høye luftfuktigheten kan føre til dannelse av mugg og mugg. Så starter du med å takle disse problemene. Bruk av kjeller avfuktere og kjelleren vanntett kan løse disse problemene til en viss grad. Et annet aspekt av kjelleren etterbehandling er VVS og ledninger.
Basement Interior Design Ideas, Siden, du ønsker å slå kjelleren til en levende plass, forskjønne plass ved hjelp av kjeller dekorere ideer. Sikkert, ville du ikke ønsker å tilbringe din tid i jolle eller røykfylte sted. Så kan du installere en gips og male veggene i lyse nyanser. Drywall struktur teknikker kan også brukes. Vel, du må også ta hensyn til kjelleren gulv. Du kan sjekke ut ulike kjelleren gulv alternativer og velg den som vil gjøre kjelleren ser romslig og tiltalende. Som jeg nevnte tidligere, et dunkelt opplyst sted vil gjøre stedet ser kjedelig, derfor gjøre bruk av lysarmaturer. Det er ingen mangel på design og du kan installere anheng lys, lamper, dempet belysning, for å lyse opp kjelleren.
Avhengig av dine behov, kan du plassere stilige møbler, tepper, vegg-kunst og andre møbeltrekk for å lyse opp stedet. Pass på at du utformer trappen eller inngangen fører til kjelleren riktig. Mye vil også avhenge av størrelsen av kjelleren. Hvis du har en stor kjeller, kan du gjøre den om til en multi-funksjonell plass. Hvis du planlegger å slå kjelleren til et lekerom for barn, sørg for at du lyser opp stedet ved å male veggene i lyse farger kjelleren. Kontroller at du bruker myke tepper og tepper og få komfortable møbler. Arrangerer sine leker og spill i en fin måte.
Du kan også bruke kjelleren som et treningsstudio eller bruke det til din hjemmekino. Hvis du elsker å invitere venner nå og da, kan du også endre kjelleren i et rekreasjons rom. Du kunne ha en innebygd bar eller gjøre den om til et spill rom ved å plassere en dart, shuffle bord eller biljardbord. Vel, det finnes utallige kjelleren ideer som fungerer. Hvis kjelleren er svært romslig, og du er ok med beskytningen ut penger, kan du selv gjøre den om til en egen leilighet ved å utnytte rom og dele det inn i mange rom.
Så, nå er du klar over ulike kjelleren interiørdesign ideer som kunne brukes til å live opp denne plassen. Bruk disse kjelleren interiørdesign ideer og snu kjelleren til en stor stue. Ikke la din kjeller bli en dumping sone, bruk innovative kjelleren interiørdesign ideer og nyt den ekstra plassen.

No comments:

Post a Comment