Tuesday 3 April 2012

Slik Live på din egen

Alle har noen drømmer og ambisjoner. Som barn, de er begrenset og enkel. Men når vi vokser opp, slår de til praktiske og vanskelig å nå målene. En vet at deres liv vil bli satt dersom de tar de vanskelige, men viktige skritt. En av de mest store skritt, er på vei ut av huset. Nå noen mennesker bor borte fra hjemmet sitt siden barndommen for studier. Men selv om de ikke bor med familien sin, de er i et sikkert miljø som er gitt av sine foreldre, er det foreldrenes beslutning om å holde deg borte på grunn av framtiden din, og det er derfor de har en full-bevis plan. Men når du bestemmer deg for at du skal bo på egen hånd, får du forvirret og redd. Dette er bare naturlig. Men det er ikke nødvendig å få panikk, som bor på egen hånd er ganske enkel. Først må du vite at du er din egen hjelper. Vit at du ikke kan være helt avhengig av noen for dine behov. Når du holder dette i tankene, vil du kunne finne svar på egen hånd, som du vet at ingen andre vil gjøre det for deg. Foruten dette, følger under gitt tips og bli kvitt spørsmålet hvordan å leve på egen hånd på 18 eller noen annen aldersgruppe.
Bor på egen hånd
Spar penger: Dette er en ting som du trenger for å starte et par måneder før du flytter ut. Du vet at du kommer til å være på din egen når du flytter ut, så det er også klart at ingen kommer til å gi deg ekstra lommepenger nå og da. Så du må være forberedt økonomisk. Gjør det et poeng å spare nok penger. Nå begrepet "nok" er ganske subjektivt, så spare minst så mye penger som kan hjelpe deg å overleve i minst en måned i det nye stedet, uten penger. Ingen tvil om du vil ha alt planlagt, men ting kan gå planlagt, så spare penger og være forberedt. Det finnes ulike måter å spare penger, er en av de enkleste måten å bruke mindre! Det betyr at du må adoptere sparsommelig leve en stund til den tiden din situasjoner bedre. Dette er svaret på spørsmålet ditt hvordan du kan leve på egen hånd på 19.
Søk etter et sted: Du trenger et fint og rimelig sted å bo når du flytter ut. Mange unge flytter ut og deretter søke etter et sted, dette er en ting som ikke bør gjøres når du bor på egen hånd. Det er enkel logikk, du går på et nytt sted, har du ikke bodd på din egen ennå, så åpenbart det vil være svært vanskelig å finne en fin hjemme der! Så handle klokt og søk etter et sted å bo før du flytter ut. Studenter eller myndigheter kan gi deg den informasjonen. Kontroller at stedet du velger er i en god lokalitet, har alle de grunnleggende fasiliteter og rimelig. Du må kanskje leve uten den luksusen av huset ditt, men husk, jo mer luksuriøse huset du velger, jo mer du må betale. Hvis du skal bo i en kostbar by, søker etter en romkamerat, slik at du kan dele utgiftene.
Part-Time Job: Savings vil ikke vare evig, hvis du må leve på egen hånd i lang tid, må du se etter en deltidsjobb. Det er flere slike jobber, som vil betale deg nok til å dekke dine utgifter. Hvis du er student, kan du jobbe på restauranter, teatre, etc. og du kan også lærer små barn. Og ikke være en ødeland! Prøv og lagre hver krone av det du tjener. Shopping, middag i store hotellene, er filmer hver helg, utestengt til du har lagret tilstrekkelig med penger i banken. Hvis du lurer på hvordan du skal leve på egenhånd uten penger, for det første, ikke låne! I stedet spiser i kirker, opphold på sosiale organisasjoner, kan du tilby å arbeide på stedet du bor, så du vil kunne tjene litt penger og så leve på egen hånd.
Jeg håper denne artikkelen har hjulpet deg til å svare på spørsmålet hvordan vi kan leve på egen hånd i college eller på ethvert annet stadium i livet. Bor på egen hånd er ikke så skremmende som det høres ut, du trenger bare å være klar over dine omgivelser og være klar over det faktum at du er ikke mer i det trygge skallet av familien. Når du er klar over hva som må gjøres, og hva bør ikke gjøres, vil du sikkert kunne leve på egenhånd med letthet.

No comments:

Post a Comment