Sunday 1 April 2012

Endre bremseklosser

Bremser er åpenbart en svært viktig del av enhver bil. Og som alle andre mekaniske deler, krever de riktig og regelmessig vedlikehold. I dag, nesten alle biler bruke skivebremser foran og bak hjul. I en bil med skivebremser, er hjulet i bevegelse gripes av et sett med pads når bremsene brukes. Bremsing handlingen er forårsaket på grunn av friksjon, så etter en viss periode disse bryte pads slites ut og må endres. Den påfølgende avsnittene vil forklare måter å endre bremseklosser.
Verktøy for Endre bremseklosser
Disse er enkle verktøy som du vil få i noen auto deler butikken. De er heller ikke veldig vanskelig å bruke. C-klemmen brukes til å bære seg på bøylen montering og tvinge stempelet helt inn Dette stiller bremsen etter at de nye putene er installert. Noen biler kan kreve spesielle verktøy som du kan snakke med en mekaniker. Deretter trenger du en skiftenøkkel og en lug fastnøkkel til å kvitte seg med bøylen bolter og hjulmuttere henholdsvis. Andre vanlige sikkerhetsmessige ting som hansker, støvmaske, etc., og selvsagt nye bremser.
Hvor å Endre bremseklosser, Her er jeg antar at du vet hvordan du endrer dekket av en bil. Selve spørsmålet her er hvordan du bytter bremseklosser? Først heve bilen til en komfortabel høyde ved hjelp av en jack, akkurat som når du skifter dekk, og sørg for at den forblir der med hjelp av jekkfoten. , Nå skru mutrene og ta av dekk og hjul. Pausen mekanismen er ute i det fri nå, og du kan se etter alle bilen brems problemer. , Med skiftenøkkel, løsne boltene av brems skyvelære og heve den over bremsen rotoren. Ikke la bøylen suspendert av bremseslange. Bremseklossene er under calipers og kan tas ut etter å ta av pinnene eller nøtter som holder den sammen. Sjekk om putene er veldig utslitt og bestemme om du vil bytte dem eller ikke. Sjekk også om du trenger en bremse caliper erstatning. Gjev putene er utslitt og må byttes ut, holde lesing fremover. Du må først justere den sylindriske stempelet som stikker ut fra under bøylen. Den vil ha endret sin plass å tilpasse seg den slitte ut pads. Bringe den tilbake til der det var så at de nye putene, som vil være mer tykk, passer ordentlig inn. , Nå setter skruen siden av C-klemmen på stempelet og fest skruen, for å klemme stempelet tett. Etter egnet innstramming, vil det være mulig for deg å ta de nye putene på bremsen caliper. Nå setter alt tilbake over rotoren på bremsen. , Deretter gjenopprette maskinvare som var å holde de gamle putene sammen og sette bøylen tilbake over rotoren. Sjekk om du har satt tilbake alle muttere og bolter. Så hvor lang tid tar det å skifte bremseklosser? Ikke mer enn et par timer, antar jeg. , Hvor ofte å Endre bremseklosser
Nesten alle nye kjøretøy som bruker skivebremser har en slitasje indikator, så når du skal skifte bremseklosser vil ikke være et stort mysterium. Det er laget av metall og er koblet til bremsekloss. Når pads slites ut, friksjonen som var mellom pads og bremsen rotoren skift for å indikatoren og rotoren. Dette fører til en bestemt lyd når bremsene brukes som tyder på at det er på tide å endre pads. Så du ikke trenger å endre pads etter eventuelle fast bestemte tidsrom, kan du gjøre det etter at du får indikasjon.
Husk å prøvekjøre bilen for å sjekke om alt var montert riktig og på sin rette plass. Endre bremseklossene er ikke veldig vanskelig for folk som har forskjøvet sine biler eller bil bremser før. Men pass på at det ikke er unormale vibrasjoner eller friksjon under prøvekjøringen. Kostnadene ved å endre bremseklosser vil legge opp til 200 dollar til bilen vedlikeholdskostnader hvis du få det gjort av en profesjonell mekaniker, men det vil koste mye mindre hvis du gjør det selv.

No comments:

Post a Comment