Saturday 21 April 2012

Knife Blade Typer

Knives ble først brukt minst to og en halv million år siden, og de første var laget av stein og flint. Siden da knivene på ulike typer, med ulike typer blader, laget av ulike materialer, har utviklet seg. Dette er et verktøy som har vært med menneskene siden steinalderen. Det er en viktig del av kjøkkenet bestikk selv i dag. I de følgende avsnittene vil vi se de ulike kniv typer som er tilgjengelig i dag, og de formål de brukes til.
Forskjellige typer Kniver
Fixed Blade Knife; Den faste blad kniv er den mest grunnleggende type kniv. Det er et enkelt stykke metall koblet til et håndtak. Denne kniven ble utviklet for hard jobb. Hvis du er ute etter en kniv til å ta for camping formål, så fast blad ville være det perfekte valget. Den har et enkelt design og ikke har noen bevegelige mekanisme, så å bruke denne kniven er veldig enkelt. Det er også veldig slitesterk. Bowie kniv er den mest brukte faste blad kniv.
Folding Knife Blade, Folding kniver er kompakt og er lett å bære. De har ikke en enkel design og er dermed vanskelige å ta. Disse knivene kan komme med ulike typer folding mekanismer, og noen folding knives selv har et låsesystem. På grunn av den komplekse konstruksjoner bladet typer som kan brukes med disse knivene er begrenset. De er mindre holdbare i forhold til faste blad kniver.
Butterfly Kniver; Sommerfuglen kniv er en svært innovativ type kniv. Det bærer mange likhetstrekk med foldekniv, men mekanismene er svært forskjellig fra den i foldekniv. Denne type kniv har to håndtak som har hulrom i dem at huset kniven. I noen stater disse knivene er ulovlig å bruke. Her er noen butterfly kniv triks som du kan sjekke ut.
Dette var litt om de forskjellige typer kniver, neste la oss ta en titt på de forskjellige kniv typer som er brukt i disse knivene.
Forskjellige typer knivblad
Straightback Blade, Dette er den grunnleggende type kniv blad. En av sidene er rett, som kalles kniven tilbake, mens den siden som kutt, er en kurve. Derfor er det kalt straightback bladet. Den rette tilbake legger til massen av kniv og lar brukeren bruke mer effekt ved å plassere fingrene på ryggen. Den kan brukes til ulike formål som hakking, kutte, etc.
Etterfølgende Point Blade, begge sidene av denne kniven er svingete. Bakkanten av bladet, som er rett ved straightback blader, kurver avstand fra kniven side i et etterfølgende punkt blad. Disse knivene er vanligvis lettere i vekt og kan ikke brukes til tungt arbeid. Men de kan være veldig effektivt brukt for slashing eller kutte noe åpent.
Clip Point Blade, Denne er som vanlig bladet hvis ryggstykke kurver concavely. Dette bladet har vanligvis en veldig skarp spiss. Baksiden av denne kniven kan ha en annen kant. Den spisse tuppen av dette bladet kommer i hendig når du graver, piercing eller gjør fart gjennom trange steder. Bowie type kniv bruker dette klippet punktet bladet.
Drop Point Blade, dette bladet er det motsatte av klippet punktet bladet. Dens tilbake kurver på en konveks måte og tips er ikke like skarpe eller spisse som klippet punktet bladet. Swiss Army kniver brukt av militært personell bruke denne drop punktet bladet.
Spear Point Blade; Dette bladet er, som navnet antyder, spyd formet. Dens skjæring og baksiden er symmetrisk kurvet. Dette bladet kan være dobbel kantet eller enkel kantet med bakkant blir sløv. Pen kniver bruk mest denne typen blad. Kastekniver også bruke spydspiss type blad.
Needle Point Blade; Denne kniven er noe lik den spydspiss bladet, men de symmetriske kantene er mer trangere mot tuppen. Dette bladet er stort sett dobbel kantet og brukes i mange typer kniver som brukes til kamp eller jakt. Det er en rekke dolken.
Hvis du ser deg kniv typer fordi du ønsker å kjøpe en kniv, her er noen punkter å huske på å kjøpe en kniv og generell kniv omsorg. Velg en kniv basert på formålet du ønsker å bruke det. For det andre, sjekk om kniven du kjøper er lovlig i staten, som noen typer kniver er ulovlig å eie i noen stater. Gå også gjennom alle kniven oppskarping tips og teknikker tilgjengelig. Og til slutt må du huske å bruke dem nøye.

No comments:

Post a Comment