Tuesday 10 April 2012

Bryllup Fargepaletter

Å ha en unik bryllup fargepalett vil sikre at bryllupet dekorasjoner ser mer polert og vakker. Bryllup fargepaletter avhenger i stor grad på sesongen av bryllupet ditt. En vinter bryllup fargepalett vil avvike sterkt fra en kilde bryllup fargepalett og fall bryllup fargevalg. Det avhenger også mye på personlige preferanser så vel som plasseringen av bryllupet. Som vi alle vet, kan en vakker og harmonisk fargevalg som er behagelig for øyet, gjør en dristig uttalelse. Farger som sammenstøt på den andre siden vil ha en ganske rystende effekt og bør unngås. Så hvordan går vi om å velge det beste bryllupet fargepalett? Her vil vi diskutere om forskjellige bryllupet fargepaletter 2010 og hvordan du kan bruke dem til bryllupet.
Spring Wedding Fargepaletter
Er du kommer til å bli en fjær brud og ser frem til å imponere dine gjester med en flott bryllup dekorasjon? Våren er den perfekte tiden å velge myke pastell farger som staver romantikk. Du må koordinere ulike elementer i bryllupet fra bryllupet kake, centerpieces, blomster, lys, bånd til sko, gjennomføre denne fargen temaet. Du kan bruke farger som lavendel, lime grønn, blek gul, lys blå, rosa og fersken til å lage flotte bryllup fargepaletter. Du kan selv velge din favoritt farge si rosa og bruk nyanser i varierende intensitet for bryllup dekorasjoner. Dette vil gi en svært helhetlig utseende til dekorasjoner og sørger for en flott bryllup fargepalett. Du kan også bruke fargen sort, sammen med en annen farge for å gi en dramatisk effekt for bryllupsfeiring. Sammenkobling sort med gul og svart med blått er flott valg for moderne bryllup fargepaletter. En grønn fargepalett komplett med grønn-farget dekorasjoner og blomster er en av de perfekte bryllupet fargene for 2010 for våren. Det er best å koble grønne med en mer farge for visuell interesse. Grønn med oransje eller grønt med lilla er noen av de beste kombinasjonene for en fjær bryllup.
Fall Wedding Fargepaletter
Hvis du har et bryllup i høst, så du er veldig heldig fordi du kan velge blant mange flotte farger. Høsten er den beste tiden for et bryllup som du kan bruke en masse varme og rike farger som er inspirert fra naturen. Gull, gul, kobber, oransje, fersken og brunt er noen av de beste fall bryllup fargepaletter. Husk at fargene du velger for bryllupet gjenspeiler humøret og stemningen i bryllupet ditt. Nedgangen farger bør innarbeides i bryllup favoriserer, bryllup blomster, bord sengetøy, bryllup kake, brudepike kjoler og tilbehør. En svært sofistikert bryllup fargepalett som du kan velge er en rik sjokolade, sammen med lilla. Disse to fargene fungere perfekt sammen og er det perfekte farger for en høst bryllup. Bryllupet buketter kan ha lilla-farget blomster som lavendel og syriner, bundet med kakao-farget sateng bånd. Lilla-farget bryllupet centerpieces og sjokolade-fargede tabellen linens er en av fallet bryllupet fargepaletter som sjelden mislykkes å imponere.
Vinter Wedding Fargepaletter
Du kan bruke lyse og sterke farger for et vinter bryllup for en dramatisk look. Vinter bryllup fargepaletter kan være alt fra fuchsia, turkis, rødt og lilla til de mer nøkterne hvitt, lime grønn og blek rosa. Du kan være så prangende som du vil, og også bruke farger som gull og kobber. Populære bryllup farger for vinteren bryllup dekorasjon er rød. Du kan koble rød med svart for en slående bryllup fargekombinasjon eller du kan bruke rød med hvite for en mer diskret eleganse. Wedding blomster som samsvarer med denne fargepaletten er røde roser, amaryllis og Hypericum bær. Lilla med blå og fuchsia med grått er noen andre gode vinter bryllup fargepaletter.
Som noen brud vil fortelle deg, velger bryllup fargepaletter er forvirrende og skremmende. Men når du vet hva du vil, kan du gå om å ansette din blomsterhandler, velge brudepike kjoler og bestilling kaken. Du kan også ta hjelp av online bryllup fargepaletter generatoren å velge fargene du ønsker.

No comments:

Post a Comment