Saturday 28 April 2012

Øyenbryn Vekst

Ingen tvil øyenbrynene forbedre utseendet til en person, spesielt kvinner. Kvinner drømmer om mørke, tykke øyenbryn som gir dem gåtefulle og mystiske piken utseende. Men noen kvinner lider av treg øyebrynet vekst. Deres øyenbryn hår er knapp og tynt som gjør dem ser litt mindre attraktiv. Du må forstå at øyebrynet veksten er forskjellig i hver person, og avhenger av genetikk og hormonelle nivåer i kroppen. Bortsett fra dette, over trimming øyenbryn og skadet hår follicles kan føre til tap av øyenbryn hår. Det er ikke mye du kan gjøre for å øke øyebrynet vekst. Men det er visse øyenbryn veksten produkter som hjelper deg å stimulere øyebrynet veksten. Hvis du har mistet øyenbryn håret på grunn av noen sykdom eller behandling, for eksempel psoriasis og kjemoterapi, så øyenbryn Etterveksten er en ganske krevende prosess.
Hjem Rettsmidler for øyenbryn Growth; Du må huske at brynene vokser sakte i forhold til hår i hodebunnen og andre kroppsdeler. Så du må følge noen av øyenbrynet veksten behandling med tålmodighet, som du ikke kan oppnå umiddelbare mirakuløse resultater. Nedenfor er noen av øyenbrynet veksten tips som du kan prøve hjemme.
Vitamin Supplements: Det finnes ulike hår vitamintilskudd som stimulerer hårvekst og fremskynde prosessen. Vitaminer som A, C, B3, og E er kjent for å stimulere hårvekst. Men før du tar dem må du rådføre deg med legen.
Børsting Øyenbryn: Du må kjøpe en liten panne børste og bruke den to ganger om dagen hver dag. Børsting fremmer regelmessig blodsirkulasjon som stimulerer hårvekst og kontroller øyenbryn hår tap.
Øyenbryn Pencil: Det kan gi deg en midlertidig lettelse fra tynne og lettet øyenbrynene. Pass på å kjøpe en farge som matcher dine øyenbryn hår. Det finnes ulike øyenbryn blyanter tilgjengelig i markedet som du kan bruke regelmessig.
Olive Oil og Eucalyptus Oil: Begge disse oljene kan hjelpe deg regrow øyenbrynene. Du må massere øyebrynet området med noen av disse oljene hverdagen før du går til sengs. Men unngå det hvis du har allergi av disse oljene, siden det kan negativ effekt på helsen din.
Produkter for øyenbryn Vekst; Det er forskjellige simulatorer, akseleratorer, og serumer som hjelper i å øke øyenbrynet vekst. Noen av de kjente produktene er Librow og Talika Eyebrow Lipocils. Librow inneholder ulike vitaminer, proteiner og fuktighetsgivende stoffer som fremmer hårvekst. Innen 3 til 4 uker kan du se resultatene. De fleste av de menneskene som bruker disse produktene si at hadde fyldigere, mykere og tykkere hår etter bruk av dette produktet. Talika Eyebrow Lipocil er også en av de botanisk testet produktet som reparerer skadede follikler som resulterer i økt hårvekst. Det er et annet kjent produkt som heter Rogaine som ekstra styrke som brukes for hårvekst. Lokal applikasjon av dette produktet kan bidra i å stimulere øyenbrynet hårvekst.
Kosmetisk Metoder for øyenbryn vekst, En av de interessante tingene du kan prøve med øyenbrynene er å få et øyenbryn tatovering. Det er den egnet alternativ for en person som er lei av øyenbryn blyanter, hjem rettsmidler, og andre produkter. Bortsett fra dette kan du også gå for øyenbryn transplantasjoner som hjelper deg å få et permanent øyenbryn. Det er et kirurgisk inngrep der hårsekkene er transplantert fra andre kroppsdeler for å øyenbrynene. Men du trenger å konsultere legene å avgjøre om du er en passende kandidat for transplantasjon. Hvis du ikke vil gå for kirurgiske metoden du kan prøve falske øyenbryn. Du må kjøpe en ny øyebryn sjablong sett som inkluderer sjablongen, brynene, og lim. Du må plassere sjablong på den eksisterende øyenbrynene og spray den nye øyenbrynene på sjablongen. Du kan også gå for falske parykken som øyenbryn, som kommer med en lim. Alt du må er å lime på falske øyenbrynene på den gamle ved hjelp av lim. Men må sørge for å sjekke fargen på falske øyenbryn, som bør være nært eller nøyaktig matcher din naturlige øyenbrynene.
Dette var noen av øyenbrynet veksten behandlinger du kan prøve å ha tykke, fyldigere, og perfekte øyebryn. Bortsett fra den kirurgiske metoden, andre behandlinger er er ganske trygge og ikke fører til store bivirkninger. Jeg håper denne informasjonen på øyebrynet veksten var ressurssterk for deg.

No comments:

Post a Comment