Friday 13 April 2012

Charade Emner

En aldri trett av å spille charades, men det er lett å gå tom for narrespill emner rett om når du trenger dem. Enten du trenger ice breaker spill for små grupper eller bare en morsom fest idé, kommer charades opp Trumps hver gang. Kanskje det er fordi det får alle involverte, eller kanskje det er det faktum at praktisk talt alle har spilt det en gang eller den andre, så det sparer bryet med å forklare reglene om og om igjen. Mens bærebjelke i charades forblir den samme, er det mange variasjoner i måten det spilles, og det er enda gytt nye spill som den fabelaktige Taboo, eller til og med den stadig populære Pictionary, som begge er i utgangspunktet en spin off på charades temaet.
For de uinnvidde er charades et populært parti spill som innebærer to motsatte lag. I svinger, plukker ett medlem av hvert lag et kort som er skrevet et ord - dette kan bli en bok, en film, en ting, en handling et uttrykk, vel, ideer for charades er uendelige! Målet er å handle ut hva som er skrevet på kortet, uten lyder, leppe synkronisering, gjenstander eller rekvisitter. Selv om den grunnleggende forutsetningen er den samme, noen regler forskjellig fra gruppe til gruppe. For eksempel kan du sette en tidsgrense for laget å gjette, straff poeng dersom motstanderlaget er i stand til å gjette ordet raskere, eller til og med spesielle tegn for ord grupper som konjunksjoner og artikler. Noen ganger, spesielt når man spiller med barn, kan du tillate skilting til rime ord, å komme dit raskere. Vanligvis, filmtitler og bestille navn utgjør ordene som blir påvirket, den første regelen er generelt å formidle dette ved å sette skilt, for eksempel, holdes åpne håndflatene sammen, for å symbolisere en bok. Neste, mime du antall ord, og som ord av tittelen du handler, slik at teamet vet i hvilken rekkefølge til streng ordene sammen. Hvis ordet er vanskelig å handle ut i en gå, kan du også "bryte" den opp i sine komponenter, for eksempel hvis ordet er "Seabiscuit", er det mye lettere å handle ut "havet" og "kjeks" separat og og 'bli med' dem sammen. Som for resten, kan du manipulere reglene som du går sammen, eller makeup ditt eget sett. Følgende er noen narrespill temaer som du kan bruke neste gang du spiller, eller du kan bare skrive disse ned som et alternativ for spill å spille når du kjeder deg.
Charade Emner liste
Mens setninger, gjør handlinger og kjendis navn kommet opp som narrespill tema, filmer og bøker ganske mye råder grunnen, og med god grunn. Følgende er noen film, og boktitler som ikke vil ideelt sett være narrespill emner for barn fordi de kan holde folk gjetter på litt lenger enn vanlig!
Filmer, Eclipse, The Last House on Venstre, The Cider House Rules, Calendar Girls, One fløy over Cuckoo's Nest, Arsenikk og gamle kniplinger; En søndag i New York, oppstart; Avatar, LA Confidential, Mannen med One Red Shoe ; Hvem lurte Roger Rabbit? , Murder on the Orient Express, Memoirs of a Geisha, Harry Potter og Føniksordenen, Hvordan Train Your Dragon, The Whole Nine Yards, Confessions of a Dangerous Mind, My Cousin Vinny, Under the Tuscan Sun, Bridget Jones ' Diary, bøker, The Da Vinci Code: A Passer Boy, venner, Lovers, Chocolate, The Secret, Søppel kjærester, To Kill a Mocking Bird, The Inheritance om tap, en tolker av sykdommer, Gud av små ting, Life of Pi; Kjærlighet i koleraens tid, Great Expectations, The Great Gatsby, Phantom of the Opera, The Fourth Protocol, en vri i Tale, Sense and Sensibility, Cat Blant Pigeons, 4.50 fra Paddington; Honor Among Thieves, Charade emner for voksne kan omfatte vesentlig vanskeligere (og mer dristig!), mens avhengig av aldersgruppe du kan finne det fornuftig å holde det enkelt når du planlegger narrespill emner for barn. Som morsomt innendørs party spill gå, vil du bli hardt presset til å komme opp med aa mer populært eller morsomt alternativ enn denne. Når narrespill emner er klare, er det eneste problemet du vil møte får spillerne til å stoppe!

No comments:

Post a Comment