Friday 6 April 2012

Koble til igjen med din ektefelle

Det er en vakker følelse når du tilbringer livet med kjærlighet til livet ditt! Du kan ikke bare leve med den personen, men du er en del av den personen nå. Etter å ha din egen lille verden med din ektefelle og barn gjør at en føler evig velsignet. Men, etter å ha tilbrakt en første lykkelige år i ekteskap, skjer det så til tider at flere oppgaver barn, familie, arbeid og andre dag-til-dag aktiviteter skaper et gap mellom deg og din ektefelle. Irritasjon og frustrasjon over at man lider av å oppfylle behovene til barna, oppfyller sjefens forventninger, gjør deg så opptatt at du knapt får tid eller følelsen av å holde ektefellens hender, eller bare kysse din ektefelle uten grunn, eller kan være tilbringe litt kvalitetstid med din ektefelle. Og så innser at gnisten som holdt ditt ekteskap sammen mangler. Når en slik scene kommer, må man umiddelbart begynne å ta arbeidet for å gjenoppta kontakten med ektefellen din før det er for sent.
Måter å utvinne og igjen med din ektefelle
Hvordan koble til din ektefelle? Gjenoppta kontakten med ektefellen din krever ikke rocket science teknikker, men det krever enkelt og bevisst innsats for å få tilbake gnisten i forholdet. Du må finne den personen du ble forelsket i, som verden ser ut så vakker selv om den hadde problemer, som du lovet å være med alltid, for bedre, for verre, for rikere, for fattigere, i sykdom og i helse. Du ikke bare trenger å finne din ektefelle, må du også finne deg selv, finner det du pleide å være før kaoset og ansvar. Ansvarsområder var der selv da, så hvorfor er det behov for å koble i ditt ekteskap? Her er hva du kan gjøre.
Ikke Panic over små problemer, Mange av dere vil ikke innrømme det, men pleier vi å få alle hyper over små ting etter ekteskap og barn, uten selv å realisere det! First things first, panikk og ropte vil IKKE være løsningen på problemene! Tvert imot denne holdningen tendens til å skape et gap mellom deg og din familie, og du ville aldri ønske å gjøre det! Være avslappet (dersom du ikke kan i det minste late som) og rolige. Prøv å løse problemer eller situasjoner i en rolig tone, og IKKE ved å rope og panikk. Roper fører til argumenter og argumenter fører til kamper! Du ønsker å støtte og ikke la din ektefelle alene! Før du reagerer på et problem, bare tenk hvis alle panikk og svetting er enda verdt det? Vil det virkelig betyr noe i det lange løp? Kan være problemet vil ikke, men ordene og holdningen vil definitivt påvirke forholdet for deg og din ektefelle!
Velg et Alternativ Over kranglet Meninger; Du kan ikke ha samme tenkning og meninger som din bedre halvdel. Det kommer alltid en tid da du bare ikke kan gjøre ting slik din ektefelle vil ha dem. Jeg aner ikke hvorfor, men dette skjer nesten hver gang etter at ekteskapet! Hvis du og ektefellen din har forskjellige meninger om en sak, og hvis du ikke kan akseptere av hva han / hun sier, velg deretter en plan C i stedet! Mange av den lange tiden ektepar følger denne politikken, og gjett hva, de er fortsatt sammen! :)
Se på den lyse siden; Uansett hva livet har å tilby deg, ser på den lyse siden av situasjonen og være oppmuntrende i vanskelige tider kan gjøre underverker i å gjenoppta kontakten med ektefellen din! Ingen ønsker mer belastning når det er vanskelig å håndtere det man allerede er veid med. Ting kan være vanskelig og frustrerende for dere begge, men så akkurat nå ektefellen trenger du og du må være der med ektefellen på alle mulige måter. Bli den positive styrke og støtte og obligasjonen vil vokse mer sterkere.
Ta Offs på de samme dagene, tilbringe litt kvalitetstid sammen er ikke mulig under normale dager hvor du er omgitt med barna, eller når dine venner og slektninger ville vite at du vil være hjemme og de kan enkelt lekter i vuggen din. Det som trengs er å gå gapet mellom deg og din ektefelle og tar offs sammen er en av de viktigste vellykket forhold tips blant mange. Send barna til skolen, og deretter tilbringe litt tid sammen! Kan gå ut til lunsj eller se en film, kan du også besøke steder du brukte å besøke når dere ikke var gift. Snakk den gamle skolen snakker. Og du kan plutselig begynne å se elskeren i ektefellen din igjen!
Gjenopplive dine hobbyer; Alle av oss har hobbyer, men leve et liv fullt av ansvar og forpliktelser, skyver oss bort fra dem. I helgene, i stedet for å følge din vanlige rutine, hvorfor ikke tilbringe tid med familie og din ektefelle i å gjøre din hobby. For eksempel, hvis du liker sykling eller surfing, hvorfor ikke kjøre til stranden og gjøre alt det! Dette vil også gi deg muligheten til å uttrykke din hengivenhet og vise varme til din ektefelle glemme alle bekymringer og ansvar, i hvert fall for at svært øyeblikk.
Ta din ektefelle etter en dato minst en gang i en uke eller to, Gjenskap romantikk i ditt liv ved å ha date netter! Ting å gjøre med barna? La dem gå for en sleepover hos en venn er plass eller en slektning. En gang i en uke eller to er ingen big deal! Og så nyte dato natt. Dette vil gjør at du vil kle deg for å imponere din ektefelle akkurat som i gamle dager, iført ditt beste, som går til din favoritt restaurant og ha en slurk av din favoritt vin og mat og musikk! Prøv å utveksle gaver, trenger de ikke å være dyrt, men bare en søt liten noe som du og din ektefelle kan verdsette for alltid kan gjøre underverker. Alt det vil gjøre du innse at du fortsatt elsker din ektefelle, og så gjør han / hun.
Være mer av en venn enn en ektefelle!, Det er så bedre glede enn å gifte seg med din beste venn, er det ikke? Ikke la beste venn visne bort i å være en ektefelle! Hva er forskjellen? Bestevenner aldri krangle, de råd. Beste venner er ikke krevende, de gir. Så prøv å være den beste venn og merke forskjellen.
Wake Up Your Sense of humor, En av de viktigste faktoren i å gjenoppta kontakten med ektefellen din er å holde din sans for humor i live. Mange problemer når behandlet med humor kan være mye mer lettere å håndtere. Dessuten, hvis du klarer å smile med din ektefelle i vanskeligheter, hva er bedre?
Ha en kort hukommelse; alltid huske hva som er verdt et smil, og prøve å glemme hva som bringer tårer. Dette er det eneste mantra som kan hjelpe å gjenoppta kontakten med din ektefelle. Det er vanskelig å gi slipp på ting sagt og hørt i det siste på grunn argumenter eller kamper. Men så, som ikke pleier å søle ut harde ord i sinne? Innse at din ektefelle er også en menneskelig. Lær å tilgi og glemme. Ikke klynger seg til fortiden og gjør din nåværende og fremtidige verre! Hvis din ektefelle har bedt om unnskyldning og er lei seg fra hjertet, så må du være tilgivende også.
Be sammen, Hvis du og din ektefelle er religiøse så den beste måten å følelsesmessig koble er å be sammen. Hold hverandres hender, lytte til hverandre når de ber. Husk, er dere ikke klaget, men bare fortelle Gud hva du føler. Kan være du og din ektefelle kan gjøre noe for å besvare hverandres bønner. Bortsett fra at følelsen av å være sammen igjen, i Guds hus i seg selv vil gi deg en følelse av samhørighet.
Hvis du tar feil, beklager!; Ego er noe som bør aldri få lov til å komme i mellom par. Jeg mener ego er for hva? for hvem har rett? Vanlige! Når det kommer til deg og din ektefelle, bør det være "vi" og ikke "jeg". Ego kommer der det er et "jeg". Du er samlet til ett, og det er hvordan du bør ta forholdet. Så, beklager når du er feil! Det er ingen skade i det. Svelg stoltheten og aldri la den komme tilbake igjen i mellom deg og din ektefelle!
Gi hverandre rom; Aldri gamp! Selv om dere er gift, har du fortsatt har andre mennesker i ditt liv, andre hobbyer, andre venner! Det er ikke alltid mulig å være en del av dine individuelle interesser, sammen som par. Det er viktig at du aksepterer hverandre med dine individuelle verdener. Gi hverandre litt plass, la din kone har en jenter natt og la din mann går for å se baseball med vennene sine en gang i blant.
Vis hverandre Trust, jeg husker et sitat som jeg tilfeldigvis leste en gang, unnskyld når du er feil, og holde kjeft når du har rett. Selv om du er stille vet du at tilliten vil alltid være der uansett hva. Hva er viktigst for å opprettholde et forhold er tillit! Plasser og vis din ektefelle som du stoler på ham / henne hele tiden. Disse ordene fungerer som magi og den støtte som disse ordene genererer, kan bygge opp en sterk base i forholdet ditt.
Bli en Kid med Kids, Du trenger ikke alltid trenger å vise din ansvarlige moden side! Til tider, våkner guttungen i deg. Være leken, være munter, leke og le med barna og din ektefelle. Hele familien kan spille sammen, le sammen, raft er litt kvalitetstid sammen! Hvordan det hjelper å gjenoppta kontakten med din ektefelle? Du viser morsomme side og det er en måte hvordan å sprite opp et forhold! Og latteren igjen viser seg å være den beste medisin!
Jeg håper denne artikkelen har vist seg å være til hjelp å koble i ekteskapet. Disse trinnene er bare små, men viktige ting vi ikke klarer å legge merke til i vår travle hverdag. Alt du trenger å huske er at tidsplaner, arbeidet ditt, bør dreie seg om familien din og ikke omvendt, som vanligvis er tilfelle. Reisen til å gjenoppta kontakten med din ektefelle og hvordan du kan bli forelsket igjen kan være så romantisk og spennende som den gangen du først falt i kjærlighet. I dette tilfellet, er du bare gjør forsøk på å forelske igjen!

No comments:

Post a Comment