Sunday 29 April 2012

Popcorn tak Patch

Strukturert taket er et populært interiør design idé om at mange er optisk for dag. I stedet for å ha en vanlig tak farget i et attraktivt skygge, kan du forbedre sin skjønnhet ved å velge for en av de forskjellige tekstur teknikker, også kalt faux maleri. Textured taket ser fantastisk og har en unik sjarm. Så du valgte for popcorn tak tekstur? Vel, det er flott! Men hva om en oppdatering av det blir skadet. I utgangspunktet en strukturert tak kan få medium sprekker eller en lapp kan miste sin popcorn tekstur etter noen måneder eller år. Selv om du kanskje lurer på å kalle en profesjonell for popcorn tak patch reparasjon, la meg fortelle deg at du også kan gjøre denne oppgaven selv. Ja, med litt vet hvordan, du kan ha popcorn tekstur tilbake for denne oppdateringen og gjenopprette skjønnheten i taket ditt, derav det av hele rommet. Her er hvordan du skal fortsette med popcorn tak patch reparasjon, og få tilbake sin fantastiske look.
Trinn i Patching en Popcorn tak
Trinn 1: Du starter med strukturert tak reparasjon, lå en plast ark nedenfor området du skal jobbe på. Du kan bruke en malere tape eller maskeringstape for å holde dette arket på plass. Ved behov, dekke rundt taket området. Samle alle verktøy og få en stige eller høy krakk, slik som å jobbe komfortabelt på taket området. Ta en opphugging verktøy, vernebriller, appelsinskall spray eller rulle.
Trinn 2: Med opphugging verktøyet, vaske av rusk og venstre over tekstur i popcorn taket patch som skal repareres. Gjør spot ren og klar til å jobbe på. Også litt ta av strukturen rundt denne patchen som vil gi deg den perfekte jakt finish.
Trinn 3, å starte med patching en popcorn taket, må du matche tekstur med eksisterende. Vente etter hvert lag å se resultatet, og kun ved behov legge til neste strøk. I stedet for å bruke en popcorn tak patch spray, kan du velge en berg å anvende denne spray, som vil gi deg bedre resultater og bidra blanding lappen, godt med resten av taket. Dette er en av de smarte tips for maling av popcorn taket mens patching et stort strukturert område.
Trinn 4; Hvis du bruker en popcorn tak spray, må du være langsom og forsiktig. Bare bruk kort spray, for å unngå sprøyting på unødvendige områder rundt lappen. Etter påføring av ett strøk, vente og så gå for den andre, etter behov. Som du reparere lappen, også sjekke hele taket for noen sprekker. Liten eller middels, utvikle sprekker bør ikke være ignorert. Arbeid på gang for å unngå ytterligere økning i små sprekker. Vel, popcorn taket patch reparasjon gjort. Nå la det tørke og se i taket.
Med popcorn taket patch reparasjon gjøres fra tid til annen, kan du unngå store reparasjoner og kostnader i tillegg. Etter å ha strukturert maling eller dekorative teksturerte taket design, hjelper deg med gran opp rommene. Med elegant dempet belysning design, stilige lysekroner, vegg scones og andre lysarmaturer som synliggjør taket området, kan du ha en fantastisk jakt mellomrom. Selv om takene er ofte en oversett område mens interiør designer, gir det en strukturert berøring kan revolusjonere rom. Så ikke bekymre deg for slike mindre skader, da disse lett kan repareres. Det er best å få hele taket tekstur gjort fra en sertifisert yrke. Dette vil sikre at du får best effekt. Riktig utført arbeid, også øker levetiden og er mindre utsatt for slike problemer som sprekker og hull. Alle de beste!

No comments:

Post a Comment