Monday 9 April 2012

Små bad renovering

Utforme badene er en flott aktivitet som du kan komme opp med forskjellige farger ideer og match tilbehør for å gi den et stilig utseende. Bad i de fleste hjem har en svært vanlig arrangement og mønster som følges. Men etter en stund, får dette mønsteret monotont å se på og du ville ikke imot å ha noen endringer rundt interiør. Derfor, hvis du tenker på badet remodeling, først ta en god titt på den originale, og deretter komme opp med ideer for å gi den et annet utseende. Renovasjon, mange ganger er også avhengig av størrelsen på badet, og ærlig de små trenger mindre arbeid og se det beste. Derfor finner noen gode ideer til små bad renovering nevnt nedenfor, for å velge mellom.
Små bad renovering Ideas
Det er mange ting du må vurdere når du bestemmer deg for lite bad renovering. Du må ordningen opp størrelsen på badet ditt, det nye mønsteret, fargene, arrangementer av områdene, tilbehøret og også den samlede lite bad renovering kostnader. Hvis du har en overbelastet bad, kan du eliminere noen ting å gjøre det ser større og tommere, mens mindre bad som er helt vanlig kan gis noen personlighet. Hvis du har noen baderomsinnredninger forberedt, kan du sannsynligvis bruke disse ideer for renovering, men hvis du trenger hjelp, ta en titt på følgende avsnitt.
Små bad renovering tips; Disse tipsene for små bad renovering inkluderer de forskjellige tingene du må huske på badet innredning. Derfor les videre og finn ut hva som er best ordninger du kan gjøre med disse koselige bad i ditt hjem.
Farger; Hvis du har vanlig hvitt bad, trenger du en desperat endring i farge. Hvit bad ser elite, men ikke for boliger med barn og en familie. Farger gjøre deg glad og dermed når du er i en hvit bad, det er ikke noe attraktivt å se på. Du kan ha herlige veggen farger som lilla, sitron gul, oliven grønn, rike lilla, lys oransje, blå og rosa nyanser, fersken, sjokolade og mange flere, annet enn hvite. Disse fargene er veldig imponerende og kan sette deg i en fersk humør når som helst på dagen. Du kan mikse og matche tilbehør og baderomsinnredning med disse fargene som passer til rommet. Hvis du fortsatt liker å ha hvitt, bruke andre farger for tilbehør og fliser for lite bad remodeling.
Møbler, dine baderomsmøbler kan skap, speil, badekar, walk-in dusj og noen ganger en skap for toalettsaker. Det er mange ideer til å arrangere dette møbler og hvis du ikke har disse tidligere, kan du få dem gjort nå. Selv om du har et lite bad, kan disse kabinettene og badeplasser arrangeres i begrenset plass til å se organisert og ryddig. Badet skapet fargene kan være en mørkere eller lysere nyanse av veggen farger, men en av tre ser også ser flott ut mange ganger. Sørg for at du får en fin speil for badet, som store ser veldig kongelige i mindre områder. Toalettet og badeområde skal være godt atskilt for nok bevegelse plass. Det finnes badekar og toalett som er farget, så du kan få en av disse i løpet av din lille bad renovering.
Tilbehør, Baderom tilbehør er definitivt et must etter renovering. Du må endre dusjforheng, vindu gardiner, griller og persienner. Du kan ha håndkle holdere, vaser, toalettpapir holdere, kopper For tannbørste og tannkrem, sitter avføring, etc. som tilbehør til den renoverte badet. Matchende disse med fargevalget vil se perfekt for en frisk følelse. Aroma stearinlys og dekorative lamper også se glimrende i et fargerikt bad. Du kan ha fargede fliser som er en komplett kontrast til resten av badet, som motsetninger se attraktive. Baderom belysning også gjør en enorm forskjell i det generelle utseendet på et rom, så du kunne ha lyst, så vel som matte lys installert.
Med disse enkle og flotte ideer for små bad renovering, kan du gi din gamle badet en helt ny og moderne utseende. Ikke bare vil du finne det vanskelig å gå ut av badet når den er renovert, men du vil sikkert ønske å dekorere det enda mer!

No comments:

Post a Comment