Tuesday 24 April 2012

Hva er Saksedyr

De fleste av oss har en alvorlig aversjon mot synet av alle typer skumle, gjennomgang bugs. Og så er det forskjellige arter og vi må håndtere. Bed bugs, saksedyr, kakerlakker, osv. Selvfølgelig, her vil vi snakke om Earwigs. Hva er Earwigs? Før en beskrivelse, er det viktig å vite at saksedyr er helt ufarlige for mennesker. Det er bare planter de angriper og hjemsøke. Earwigs er lange, flate bugs, som er rød-brun i fargen. De er lett gjenkjennelige med tilstedeværelsen av knipetang ved foten av abdomen, som de bruker som en form for forsvar og under frieri. Selv om de har vinger, kan de ikke fly. Hvorfor er Earwigs såkalte? Det har vært en populær overtro som saksedyr komme inn i kroppen gjennom øret og fest på en persons hjerne. Dette er helt usanne, og som nevnt tidligere, har de ikke skade mennesker på noen måte, bortsett fra en Earwigs bite en gang i blant.
Mer om Saksedyr; Saksedyr vanligvis overleve på planter (død og levende), og døde insekter. De kan faktisk ta vare på råtnende planter, samt andre insekter som bladlus og midd etter fest på dem. Problemet oppstår når de hjemsøke din hage eller potteplanter, og begynne å ødelegge røttene, blomster og blader av plantene dine. De har også evnen til å ødelegge noen grønnsaker du kan være økende, alle over natten. De trenger et fuktig miljø for å overleve, og er vanligvis aktive om natten. I dag, vil de søke ly under steiner, eller i jord eller rusk som disse er steder som vil gi dem den mørke, fuktige miljøet de trenger for å overleve. Hvis de været er tørt ute, har de en tendens til å flytte innendørs og sette opp butikken i potteplanter. Sakte, kan de flytte inn i andre mørke områder som under puter og tepper, under kjøkkenbenken, og i kjelleren siden det er mørkt og fuktig. Hvis du tilfeldigvis til å forlate ethvert søt eller fet mat ute i løpet av natten, bør du vurdere det gått så Earwigs nyter fôring på slike matvarer også.
Earwigs reprodusere hovedsakelig om våren eller høsten, og hvis det regner i løpet av denne tiden, er det sannsynlig at befolkningen i Earwigs vil vokse. En kvinnelig saksedyr har evnen til å legge om 20-50 egg, som er lagt under bakken eller under jord. Moren saksedyr vil ta vare på sine små til de er i stand til å klare seg selv. Under vintre, kan disse saksedyr leve opp til seks meter under jorden for å beskytte seg fra den tørre, kalde været. Hvis de er i et område som har Permanent varmt klima, kan de være aktive gjennom hele året. Nå som du vet er hva saksedyr, la oss ta en titt på hvordan du kan forhindre og fjerne dem fra huset ditt.
Kontrollere og fjerne Saksedyr friluftsliv; Saksedyr første gjøre veien til hagen din, og hvis de er ukontrollerte de kan få inne i huset ditt også. For å hindre en slik eventualitet, følger noen av disse metodene for å forebygge og kontrollere sine innbyggere utendørs. , Siden du er klar over at saksedyr overlever i mørke og fuktige steder, først bli kvitt disse. Disse stedene er hauger av tre, stein, upturned potter, plante rusk, etc. Ethvert sted du mener er en yngleplass for disse, kan du prøve å eliminere den. ; Oppmuntre fugler til å skrive inn hagen, som de er naturlige rovdyr over feil som Earwigs. Sett opp feeders å tiltrekke dem. ; En flott måte å bli kvitt saksedyr, er å holde fuktig aviser i hagen din. De er sannsynlig å bli tiltrukket av den, og du kan avhende disse avisene neste dag. ; I små beholdere, sette en liten mengde vegetabilsk olje og legg dem over hele hagen din. De vil dø etter klatring i disse beholderne. ; Kontrollere og fjerne Saksedyr innendørs, 'Det er mange saksedyr i huset mitt! Hva gjør jeg? ' Så Earwigs gjorde det innendørs. Mange av dere kan stå overfor et slikt dilemma, når det blir flere ser ut til å fortsette å øke og du ikke klarer å finne en effektiv løsning på dette problemet. Her er noen metoder for saksedyr fjerning og kontroll. ; Du kan hindre Earwigs bugs fra å komme inn husholdningen ved å reparere noen sprekker i fundamentet din. Earwigs vanligvis får innpass i huset ditt fra slike områder, og holde dem tørre og rene er den beste måten å holde dem unna. Sett et lag med grus rundt fundament for å holde området tørt. ; Siden Earwigs er veldig flat, kan de lett ta seg gjennom skjermen dører, og den lille sprekken mellom vinduet og vinduskarmen. Kontroller at vinduer og dører er tette godt og montert på rammer skikkelig. ; Bruk borsyre rundt felles entryways for saksedyr, som det er en sikker skutt metode for å hindre dem fra å komme inn i hjemmet ditt. Sprinkling noen i områder der de er nå rådende vil også hjelpe å bli kvitt dem. ; Støvsugere er også kjent for å være nyttig når du prøver å kvitte seg med saksedyr i huset. Hold støvsugeren klar før du angripe dem, som det øyeblikk de føle enhver bevegelse de vil Scurry bort. , Det er flere insektmidler og andre metoder for skadedyrbekjempelse tilgjengelig i markedet for å bli kvitt Earwigs. Disse er kjent for å være effektive virkemidler for å drepe dem både ute og inne. Når den brukes utendørs, bør disse insektmidler sprayes rundt fundamentet av huset, etter å blande dem med vann. De vil sive ut i jord og hindre Earwigs å legge eggene sine under der. Forhåpentligvis med denne informasjonen om hva som er saksedyr, og metoder for deres kontroll og fjerning, vil du kunne unngå disse feilene fra å ødelegge din fred.

No comments:

Post a Comment