Wednesday 18 April 2012

Hjemmelaget Lotion

Du har fått en dyr lotion fra markedet for huden din. Men vet du hvor mange kjemikalier den inneholder? Slike kjemikalier kan skade huden, og de kan ikke passer alle. Så hvorfor kaste bort penger på alle disse kjemisk behandlet kremer når du kan lett gjøre noen hjemmelagde kremer for deg selv og din familie. Tross alt, det er ingenting som naturlig hudpleie og disse lotions er naturlig, og slik at de ikke vil skade huden din og selv lommen knipe for å gjøre disse lotion, er ikke mye. Så, la oss finne ut hvordan å lage hjemmelagde kremer.
Enkelt Hjemmelaget Lotion Oppskrifter
Hjemmelaget kremer gjør ikke mye nytte av kjemikalier. De bruker naturlige oljer som oliven, mandler, avocado, etc. Også kan du gjøre diverse hjemmelaget lotions og kremer som per din hudtype. Samtidig som lotion, husk at hvis du har tørr hud, da er det best at du bruker oljer som oliven eller sesamfrø. Begge beholder den naturlige fuktigheten i huden din. Så hvis du har tørr hud, sørg for å legge noen av disse oljene i oppskriften. Hvis du har normal eller fet hud, da er det bedre at du unngår å bruke mye olje i din hjemmelagde lotion oppskrift. Bruk oljer som er lette, for eksempel jojoba eller avocado. Disse oljene regulere talgproduksjonen, dermed holde huden mindre fet. Så, mens gjøre kremer legge til disse oljene hvis du har normal til fet hud.
Tørr ansikt og hender? No More!, Så, nå som du vet hvilken type olje du skal bruke i hjemmelaget kroppen lotions og kremer, la oss nå se noen av de hjemmelagde hånd og body lotion oppskrifter. En oppskrift som jeg gjerne vil dele med dere, som ingrediens er veldig vanlig, er der du er ment å blande glyserin og rosevann og du vil ha den beste håndkrem laget hjemme! Våre hender har en tendens til å bli veldig tørt på grunn av alle de oppgaver som vi gjør. Så etter at du har behandlet med såpe eller andre kjemikalier, hvis du gni denne lotion, vil hendene holde seg myk og smidig. Dette er en enkel oppskrift, som alle kan lage hjemme, og butikken, som det sikkert gjør for de beste lotion for tørr hud. Men, er det lurt at du bruker hansker når du arbeider med såper eller gjøre litt husarbeid fordi som de sier, forebygging er bedre enn kur!
Enkel Hjemmelaget lotions; Det er en annen oppskrift som du kan prøve ut hjemme. Bare ta litt olivenolje (hvis du har tørr hud) eller jojoba (hvis du har fet hud), vann, og revet bivoks. Du kan ta en kopp av hver av ingrediensene. Først over medium varme, varmt vann. Deretter bland sammen voks og olje og legg den i en kopp og sted koppen på varmt vann. Hold det til voksen smelter. Nå igjen, koke to kopper vann og legge den til i voks og olje blandingen. Se til at concoction ser ut som skummet melk. Rør om og la den avkjøles. Nå din naturlige og beste body lotion er klar. Var ikke så enkelt? Ingen kjemikalier som brukes, brukte ingen penger!
Melk er den beste; annen hjemmelagde lotion som du kan gjøre er med melk. Visste du at melk er en av de beste hjemmelagde lotion. Den vakre egyptiske dronningen, Kleopatra, som brukes til å ta et bad i melk for å få glødende hud. Melk er virkelig bra for tørr hud. Bare ta litt melk og bland litt salt i den og deretter suge hendene. Massasje dem med denne lotion, og du kan føle forskjellen. Melk og salt løsning er veldig bra for peeling huden på hendene. Prøv det ut og sjekke det ut selv om du ikke tror meg.
Honning for glatt og myk hud, Når det gjelder hud lotion, det er ingenting som honning. Hvis du blander 1 appelsin juice med to teskjeer honning og deretter gni det på tørre og sprukne hender, så ingenting som det. Det vil gjøre hendene myke og smidige. Eller en blanding av banan, lime juice, smør og honning, gir noen svært gode hjemmelagde krem ​​og lotion.
Kvitte seg med Tan; Mange mennesker, hovedsakelig jenter, lider av problemet med sole. Soling er bra, men for mye tan er dårlig. Så hvordan bli kvitt denne brunfargen? Mange bruker ulike solkrem lotion, men i stedet for å hjelpe, de bare gjøre vondt verre på grunn av den sterke kjemikalier de inneholder. Så hva nå? Enkelt! Bruk ostemasse. Ostemasse er den beste håndlagde lotion for fjerning av brunfarge. Bare gni litt ostemasse på garvede områder, som hånd, ansikt, hals, osv. og la den på i noen minutter. Du vil se forskjellen snart. Selvfølgelig kan du ikke forvente umiddelbare resultater. Du må gjøre dette hver dag.
Nå, tror du ikke det er bedre å bruke disse naturlige hjemmelagde kremer, i stedet for en med kjemikalier? Ingrediensene er enkle og de vil ikke engang koste deg mye. Har du noen gang lagt merke til bestemors hud? Myke og elastiske, selv om hun er så gammel. Det er fordi, i løpet av disse dagene, hadde de ikke bruke disse skadelige kjemikalier, men var helt avhengig av disse naturlige kremer. Så, hvorfor ikke gjøre noen og se forskjellen selv.

No comments:

Post a Comment