Sunday 15 April 2012

Hvordan være perfekt Imperfect

Har alt du trenger å være perfekt? Hvor mye plager det deg når ting går bra, men skjedde ikke i den ideelle måte som du så for seg? Hvis du hater feil og aldri synes å være fornøyd med god eller god, er du sannsynligvis sliter med perfeksjonisme. Selv har høy standard er herlig og være motivert for å forbedre er beundringsverdig, lengsel etter perfeksjon kan føre til en usunn selvfølelse og kan skade relasjoner. Du kan slå en perfeksjonist holdning til positiv energi hvis du setter tankene dine til å være perfekt ufullkommen.
Omfavne Your Own Ufullkommenhet
Livet er ikke ment å være perfekt, men det er ment å være god. Definisjonen av fortreffelighet er svært god eller fremragende. Når du strir med perfeksjonisme, faller selv excellence kort av dine standarder. Det første trinnet i å være perfekt ufullkommen er å lære å verdsette og feire hva som er gode eller bare gode. Nyt å ha gjort det bra uten å dvele ved hva som kunne ha vært bedre.
Alle har sine idealer. Det er godt å ha et klart bilde av nøyaktig hva du ønsker og strebe etter det bildet. Det er imidlertid viktig å vurdere virkeligheten. Dette er ikke å si at du bør senke standarden eller slutte med å prøve å oppnå så mye du kan, men hva dette betyr er at du må sette mål som er realistiske. Det kan være smertefullt å se nøye på dine svakheter og mangler, men de er en del av virkeligheten. Snarere enn sta avgjøre å gå etter et umulig mål, bli kjent, og akseptere, deg selv og begynne i det små.
Arbeid hardt og gjøre ditt beste. Du kan faktisk oppleve at du blir lykkeligere og mer vellykket hvis du kan sette pris på arbeidet som pågår status i livet ditt.
Akseptere feil i andre
Vær mer forståelse for andre menneskers feil. Selv de mest fantastiske venner og medlemmer av familien din vil la deg ned til slutt. Være tilgivende og la dem vite at det er ganske ok å gjøre feil, som det er menneskelig natur. Heller enn å regne ned skuffelse på din ektefelle, barn eller andre kjære, oppmuntre dem til å forbedre.
Det er ingenting galt med å sette standarder og uttrykke forventninger til andre. Det kan være problematisk, men å kreve konstant fremragende uten rom for feil. Mens du kan ha de beste intensjoner for å skyve ham eller henne til å bli bedre, kan du perfeksjonist holdning virke mot sin hensikt. Vær realistisk i dine forventninger og forstå svakheter andres.
Den dødelige sjelen er underlagt fristelse og fri vilje. Derfor må du være forberedt når andre kommer til kort om hva du ønsker for dem, og forstå at idealene for en annen person ikke kan være det samme som deres. Det beste du kan gjøre for noen du elsker er å være støttende. Kritikk er mye mer effektiv hvis den kommer fra en støttende og oppmuntrende person.
Du kan være helt ufullkomne. Mål å sette pris på mindre enn perfekte prestasjoner og situasjoner i livet ditt mens du fremdeles fremover. Godta at trinn for trinn, kan selv og andres utvikling over tid, og kunsten er å nyte reisen.

No comments:

Post a Comment