Friday 6 April 2012

Hippie Tatoveringer

Hippie tatoveringer personifiserer 1960 hippier mote, epoken da de ble etablert. Det har evnen til å ta deg til flashback fra fortiden kultur, sitt opprør, sine ideer til livet. Hippiene hadde en typisk utseende. Deres antrekk inkludert floral skjorter, spesielt av tie dye psykedelisk virvle design, den eminente bellbottom bukser, som kan bli revet eller falmede, langt hår, skjegg, heklede luer, head band, store glass, et al. Hippier ofte uttrykt seg selv som fred elskere.
Hippie Historie
Hippiene var en gruppe individer som gjorde plass for seg selv i 1960. Disse personene var uredd, sin idé om livet var «frihet», og ønsket å lede deres liv i deres egen måte. Det var på den tiden i USA da rasistiske prøvde å rive Amerika på grunnlag av støpte og etnisitet. Folk av ulike raser utviklet hat mot hverandre. Det var på denne tiden hippier var av den oppfatningen av enhet. De fremmet kjærlighet og omfavnet alt og alle. Det kan også sett at de er mest synonymt med fred tegn. På grunn av denne holdningen deres, ble de sett i flere bevegelser å avslutte Vietnamkrigen.
Hippie Tatoveringer
Den prangende natur og utseende av hippier kan sees i sine tatoveringer. De er flotte vennlig design som formidler fred, natur og kjærlighet. Sine tatoveringer i dag ofte ligner æra av 60-tallet. Lyse farger, floral design, psykedelisk swirls, duer og hjerter, smilende ansikt, og sommerfugler, er noen av de anerkjente hippie tatovering design. Deres tatoveringer er ikke bare fargerike, men er meningsfulle også.De fleste liker å få sine tatoveringer gjort på skuldrene, ryggen, korsryggen, undersiden av håndleddet, ankler og føtter. Den fred tegnet tatovering er blant de unike hippie tatoveringer. Du kan bruke fantasien og få dem i forskjellige utførelser, farger eller universal svart og hvitt. Sporting en fred symboled tatovering kan Covey din egen ideologi.
Floral tatoveringer er varemerkebeskyttet kule hippie tatoveringer. Blomstene brukes er det meste daisy. Design, mønstre og fargene som brukes her er lyse og levende. De er glitrende, vakre, se attraktive og symboliserer deres kjærlighet til naturen. Det ville være interessant å vite at begrepet blomsten barnet identifiserer hippier. Det er grunnen for deres kjærlighet til blomsten tatovering.
Noen andre tegninger av små hippie tatoveringer inkluderer kjente hippier å si, eller de formidler sitt budskap. Få av deres populære si er listet nedenfor som tatovert. Undersiden av håndleddet er det mest populære stedet å få disse tatovert på, bortsett fra baksiden eller korsryggen.
Peace, Groovy, Hip, Love, Right On, Flower Power, Fri kjærlighet, makt til folket, Give Peace en sjanse; TTOW (det er den eneste måten), Blomster er en jentes beste venn; Uten håper vi har noe; Hippies var anerkjent med sine prangende fargerike klær, langt hår, og selvsagt med den typiske fred tegn (lage en V-formet signere med indeks og midtre fingrene på hånden). Revolusjonen av hippier roterte rundt bruk av narkotika for å komme til et annet nivå av tilfredshet, vill musikk, og seksuell frihet. Deres lære av livet ble motarbeidet av mange moralske samfunn. De er involvert i narkotika misbruk og forbrukes marihuana, LSD, kokain, da disse var lett tilgjengelig i løpet av den tiden. Med oppfinnelsen av p-pillen, fikk hippier frihet til å eksperimentere sex med flere partnere, spesielt hunnene sans bekymre av svangerskapet. Selvfølgelig, disse tingene er noe som ikke skal følges.
Hippie tatoveringer er kule, så vel som innfødte. Det er mange ting å lære av denne etniske gruppen. Vi må ikke dele oss og få oss isolert fra hverandre. Det er viktig for en å lære filosofiske levesett. Du trenger ikke ha prangende klær, vokser håret og skjegget for å følge det de forkynner. Det må dyrkes fra innsiden.

No comments:

Post a Comment