Friday 20 April 2012

Defensive Driving

Hvert år tusenvis av mennesker dør i trafikken i USA alene. Mens noen av disse ulykkene er forårsaket som følge av uunngåelig omstendigheter, kan et stort antall av dem kan tilskrives en feil på den delen av driveren. Defensiv kjøring kurs tar sikte på å minimalisere disse veldig feil som kan koste deg ditt eget liv eller fører til tap av andre menneskers liv eller eiendom. Enkelt sagt, defensiv kjøring en informativ kurs som fremhever noen av de viktigste egenskapene til sikker kjøring, og innprenter litt disiplin i den enkelte, for å minimere risikoen for trafikkulykker.
Hva er Defensive Driving?
Den defensive driving kurs formidles av National Safety Council definerer defensiv kjøring som å kjøre for å spare liv, tid og penger, på tross av forholdene rundt deg og handlingene til andre. Denne definisjonen i seg selv taler i bind om begrepet defensiv kjøring. Det er et velkjent faktum at de fleste av ulykkene i dag oppstår som følge av forsømmelse av driveren. Ikke mange der ute ville være faktisk overrasket hvis de ble fortalt at en stor andel av bilulykker i USA i dag oppstår som følge av fyllekjøring og distraksjoner mens du kjører. Defensiv kjøring understreker behovet for å bli kvitt disse svært praksis som gjør en person mister kontrollen over bilen og ender opp i en tragedie.
Defensive Driving Kurs
Konseptet med en defensiv kjøring kurs er noe lignende som en tutorial i avansert kjøring og trafikksikkerhet, hvor en person er lært det grunnleggende om kjøring, med spesiell vekt på hva du skal gjøre i Dire situasjoner forårsaket av hans egen feil, andre drivere feil eller andre uunngåelig omstendigheter. Slike kurs er drevet av ulike offentlige organer samt noen private kjøreskoler og ikke statlige organisasjoner. Faktisk, noen av disse organisasjonene selv lette online kurs som du kan ta fra din hjemme selv. Mens online defensiv kjøring kurs du gir fordelen av å være i din egen stue, klasseromskurs gir deg fordelen av direkte interaksjon med instruktøren. Uavhengig av hvilket kurs du velger, er stress alltid på inculcating kjøring disiplin i personen.
Hva gjør en Defensive Driving Course Cover?
I utgangspunktet er defensiv kjøring handler om å forutse ting mens du kjører. Når du kjører, er du ikke helt klar over hva som kan skje i det neste øyeblikk. Men, kan du holde et øye med ting i omgivelsene og minst forutse hva kan eventuelt skje i neste øyeblikk. For eksempel kan sjåføren foran deg bare endre sin kjørefelt uten å gi deg et signal eller syklist på siden av veien kan bare falle videre til veien rett foran bilen. Å forvente det verste fall kan hjelpe deg i å være forberedt på katastrofen, og det er akkurat det defensive driving kurs lærer. En god sjåfør vil være på konstant utkikk etter mistenkelig bevegelser i området. Som en del av dette driver opplæring kurs, vil driveren også bli utdannet om begrensningene og evner av kjøretøyet, og dermed gjør at du ikke prøver umulige ting mens du kjører. Enkelt sagt, vil defensiv kjøring teknikker og tips inkluderer alle attributtene til sikker kjøring - rett fra hvordan å bringe bilen stoppet opp i minimal tid til å få en god første hånd kunnskap om begrensningene av kjøretøyet.
En defensiv kjøring kurset er utviklet for å gjøre folk til å innse viktigheten av sikker kjøring, i et forsøk på å redusere antall ulykker og dødsfall forårsaket i disse ulykkene. Selv om alle der ute føler at han / hun er den beste sjåføren, gjør vi ikke innser at selv den beste sjåfør kan tabbe opp til tider, og ende opp i en tragedie. For eksempel, å ta øynene av veien, selv for et brøkdels sekund, til å delta på mobiltelefonen din, eller for å sjekke at tavla på motorveien kan gjøre deg sårbar for en ulykke. Overraskende, gjør vi ikke synes å forstå viktigheten av å ta forholdsregler når du kjører selv etter å kjenne alvoret i saken. Dette er hvor defensiv kjøring kommer inn i bildet, og gjør at du forstår viktigheten av saken på en enkel måte.

No comments:

Post a Comment