Sunday 15 April 2012

Bed Målinger

Velge den perfekte sengen for deg selv kan være en krevende oppgave. Tatt i betraktning hvor mye tid vi bruker på senga vår nå, vår senger må være perfekt. Ja, er sengen ikke mer bare et sted vi sove i. For noen av oss som jobber hjemmefra, eller studere, pleier vi å bruke all vår tid på å jobbe, studere og til og med spise på den. Selvfølgelig kan det viktigste funksjonen til cozying inn i den og drivende inn en god natts søvn ikke kan overses. I et slikt tilfelle, shouldn'ta sengen kunne oppfylle alle disse kravene? Slik at du kan ta en informert beslutning, og hente hjem den perfekte sengen, er her en titt inn i ulike standardseng målinger, sammen med anbefalinger til bruk dem. Ta en titt.
Standard Bed Målinger
Standard bed målinger varierer avhengig av land, som ergonomi i hvert land varierer annerledes. I noen land gjennomsnittlig høyde og gjennomsnittlig vekt for sine borgere kan være mer eller mindre enn i andre land, dermed, førte til utviklingen av ulike bed størrelser diagrammet i disse landene. Selvfølgelig gjør størrelser ikke varierer sterkt, og standarden bed målingene er mer eller mindre lik, med noen få inches her og der. Her gir vi deg den standard seng størrelse bord, som snakker om vanlige sengen størrelsene utbredt i USA og Storbritannia.
Standard Bed Mål - USA
Bed TypeWidthLengthSpace Per Person Anmerkninger; Single Bed397539 x ​​75Suitable for barn. Liten for voksne.; Twin Extra Long398039 x 80Difficult å finne passende sengetøy til denne sengen størrelsen.; Full Bed547527 x 75Full size seng målinger er egnet for to små voksne, som plassen per person er begrenset. Komfortabel valg for en enslig person.; Queen Bed608030 x 80Suitable for voksne og kloke valg for ekstra soverom.; California Queen608430 x 84Longer enn standard dronningen av fire inches. Passer for høyere voksne.; Utvidet Queen668033 x 80Suitable for større voksne. Bredere enn standard dronningen av seks inches.; King Size Bed768038 x 80Suitable for soverommet. Komfortabel plass til to voksne. Dyrere enn queen senger.; California King728436 x 84Suitable for høyere voksne som ønsker deg over en king seng. Høyere enn standard konge med fire inches.; Grand King809840 x 98Ultimate valg i komfort for svært store og høye mennesker.
Standard Bed Mål - Norge
Bed TypeWidthLengthSpace Per Person Anmerkninger; Single Bed367539 x ​​75Suitable for barn. Liten for voksne. Kan brukes i et gjesterom.; Double Bed547527 x 75Not veldig behagelig for to voksne, men veldig vanlig.; King Size Bed607830 x 78Similar til den amerikanske queen size-seng, men litt kortere. Mer komfortabelt alternativ enn dobbeltseng.; Super King Size Bed727836 x 78Slightly bredere enn standard UK king size-seng, derfor mer behagelig for to litt større voksne.
Hvordan velge den perfekte seng
Mange faktorer gå inn å bestemme hva slags seng som vil passe til dine behov. Bortsett fra det faktum at du bruker så mye tid på det, den type søvn du får på en bestemt seng er det som betyr mest, som din helse avhenger mye på søvnen din. Vervet her er hvilke hensyn du må huske på når du velger en seng for deg selv. ; Størrelsen på sengen bør utfylle størrelsen på rommet ditt. Velge en seng som er større i forhold til rommet og resten av soverommet møbler vil få bevege seg rundt det svært vanskelig. Med mindre plassert i et hjørne, bør en seng sørge for minst passasje på tretti inches på hver side for komfortabel bevegelse. , Din høyde og alder, sammen med at til personen du deler seng med bør vurderes. Ikke, under noen omstendigheter, kjøpe en seng som tar ikke imot din høyde på det. Du vil bli tvunget til å huke i rare posisjoner, og vil ende opp med å ha forstyrret søvn. Også ikke la føttene dine for å dingle fra sengen din som den er kjent for å være usunn. ; Husk antall personer som bruker sengen. Mens full bed dimensjoner kan være passende for to personer, for noen kan det være ubehagelig. Som sådan, ville en enkelt person som bruker sengen være mer fornuftig enn to personer som bruker det. For det ultimate innen komfort, selvfølgelig king size-seng målinger ville perfekt passe regningen, men gjør oppmerksom på den økende kostnadsfaktor som vil multiplisere med større madrasser, sengetøy, puter, osv. Bortsett fra de ulike sengen målinger, vil slags madrasser du investere i bør også være nyttig. Hvis du har en back problem, velger en ortopedisk madrass. Hvis du er komfortabel på en mykere madrass gå for det, forutsatt at det ikke medfører noen problemer senere. ; Avhengig av alle disse faktorene, velge fra forskjellige sengen målingene som har blitt nevnt her. Aldri kompromiss på komfort og sove, fordi helse-og helhetsperspektivet avhenger av hvor godt du sover. Derfor, avgjørelser som dette, som mindre som de kan virke, indirekte påvirker livet ditt på måter som du kanskje aldri har trodd.

No comments:

Post a Comment