Friday 6 April 2012

Hippie Wedding

Å ha en hippie bryllup kan virke litt ut av boksen og til og med uformell til noen mennesker, men planlegging er like intens og tidkrevende som en tradisjonell kristen bryllup. Så, hvis du tenker på å ha en hippie tema for bryllupet ditt, gå rett fram! Det er en morsom bryllup å planlegge. Les nedenfor for noen tips om hvordan du planlegger en hippie bryllup seremoni.
Hippier er frilynte mennesker som lever hver dag til det fulle på prinsippene om fred og kjærlighet, utforsker seg selv innenfra med hver dag som går. For dem er det daglige saker som penger og sosial status egentlig ingen rolle. Alt som betyr noe er at de er ett med seg selv og miljøet rundt dem. Holder disse grunnleggende punktene om hippiekultur i tankene la oss gå videre med bryllupet planlegging av store fete hippie bryllup!
Hippie Wedding Venue, Velge en arena for en hippie bryllup er trolig den enkleste og passer perfekt inn i bryllupet budsjettet. Du trenger ikke å tenke på hvordan å gjøre plass til gjester i bankettsalen. Du trenger ikke å bekymre sitteplasser ordninger. Opt for en stor park i byen din. Omgitt av trær, på den frodige grønne gresset, løfter du og stelle kan ta bryllupet, med fuglene kvitre og sommerfugler og bier nå flytter rundt. Så vidt bryllupet dekorasjoner er bekymret, blomster, blomster og blomster er de eneste tingene du bør bruke for å gi hippie bryllupet et mer autentisk utseende. Dekorer området hvor seremonien vil finne sted, og også det sittegruppe med bryllup blomster. Du trenger egentlig ikke trenger å ha et fargevalg, men du vil ikke ha en regnbue i midten av parken heller. Så velger du 3 eller 4 farger og få blomster eneste av disse fargene. Du kan nøye ordne dem til å se tilfeldig og bare "kastet over». Gå ukonvensjonelle, i stedet for den vanlige benkene at de fleste bryllup har, be dine gjester å sitte på et utvalg av møbler som sofaer, stoler som ikke samsvarer, avføring eller saccosekker!
Hippie Wedding Invitasjoner; Ah! Bryllupet invitasjoner. For din hippie bryllup invitasjoner, her er noen fabelaktige ideer. Bruk lyse farget papir og har flyger stil invitasjoner utformet. Disse er så latterlig enkelt å lage, selv du kan gjøre dem selv uten å bruke en formue på dyre inviterer! Bare følg trinnene nedenfor:; Forbered teksten for invitasjonen. Bruk casual språk. ; Design en enkel, en side flyger på datamaskinen. ; Få denne på en flash-stasjon og gå til en skriver som vil gi deg en god avtale på bulk utskrift. ; Be ham om å skrive ut løpesedler på lyse farget papir som oransje eller rød eller limegrønn. ; Når de er skrevet ut, kan du henge dem på kortet papir av samme størrelse. Dette vil hindre at invitere fra bøye eller bli knust. ; Få lyse konvolutter og lim fred klistremerker på dem. , Mail inviterer og ikke glem å legge en "Ikke bøy 'instruksjon på konvoluttene. ; Hippie Wedding Sanger; Bryllupet temaet er hippie, så det er bare naturlig at du bruker musikk som representerer den tiden hvor hippie kulturen var dominerende. Ja, jeg snakker midten av sekstitallet til åttitallet. Det er mange sanger og artister som har fantastiske tall rundt og rundt den tiden. Bare for å hjelpe deg ut, her er noen hippie sanger som du kan bruke som bryllup musikk.
SongArtist; Baby Nå som jeg fant YouThe Foundations, Piece of My HeartJanis Joplin, Hello, I Love YouThe Doors, Love is All AroundThe Troggs, Somebody to LoveJefferson Airplane; Soul SacrificeSantana
Hippie bryllup løfter; Hippie bryllup løfter trenger ikke nødvendigvis være forskjellig fra andre bryllup løfter, men du kan legge en liten dose av hippie-inspirasjon til din. Hippiebevegelsen handlet om natur, kjærlighet, lykke og fred. Fortell verden hvordan din sjelefrende har brakt deg kjærlighet, fred og lykke. Extol henne / ham i nærvær av alle menneskene du elsker og i nærvær av Mother Nature. Det er det hippie bryllup løfter handler om.
Så, la oss se, har alt om hippie bryllupet blitt dekket? Ooh! Brudekjole! Ikke bekymre deg, det er mange hippie bryllup kjoler som du kan velge fra. Ikke bekymre deg om sko, fordi en hippie bryllup betyr bare føtter seremoni! Og i stedet for å kaste bukett, kan du kaste en stor fred tegn! Der du går, din hippie bryllup planlegging er fullført, vel nesten. Jeg lar minutt detaljer til deg! Ha en lykkelig hippie bryllup! Kjærlighet og fred være med dere!

No comments:

Post a Comment