Monday 16 April 2012

Typer Jeans

Jeans er den mest populære antrekket form av uformell kjole rundt om i verden. Populariteten til jeans har vært konsekvent i mange tiår. Med daglige skiftende moter, har mønsteret til jeans også vært skiftende. Selv garderober er pakket av forskjellige typer jeans. Jeans er den mest komfortable kjole til enhver anledning og enhver tid å ha på. Ulike stiler og typer jeans er tilgjengelige for menn så vel som for kvinner. Ikke rart at det kalles en "Cool casual '! Kvinner trenger ikke engang å være bekymret for tilbehør å brukes med den, fordi den kan brukes sammen med alle typer og stil på tilbehøret.
I dag, forskjellige stiler av jeans er tilgjengelig i henhold til kropp typer også. Stilen jeans for høye kvinner er forskjellige fra jeans til korte kvinner. Tilgjengeligheten av så mange typer jeans har skapt en forvirring i å avgjøre den beste jeans for seg selv. Kampen mellom bootcut vs straight leg jeans, flare bjelle nederst vs klippe og slank passform vs løs passform har laget en forvirring i tankene våre, og gjorde det svært vanskelig å velge en av så mange. I denne artikkelen vil vi fortelle om de ulike stiler av jeans for menn så vel som for kvinner.
Typer Jeans for menn
Det finnes ulike typer jeans tilgjengelige for menn. De ulike mønstre av jeans gjøre valget vanskeligere, men man bør velge den stilen som best beskriver personligheten. Ingen tvil om den klassiske jeans alltid gir et flott utseende forutsatt at de har riktig montering. Her er noen typer jeans som er best egnet for menn.
Baggy Jeans: Baggy jeans er komfortable, løs og er best for de som er høye og har en god fysikk. For korte og tunge menn, vil det gi en bredere utseende. Baggy er best å ha hjemme og ikke for datoer.
Sitter løst Jeans: Ikke bli forvirret mellom baggy jeans og løs passer jeans. De er ikke i alle lignende. De er hverken baggy eller tight passform, de er et sted mellom de to mønstre av jeans. De er ikke egnet for korte menn fordi de gjør dem til å se kortere.
Bootcut Jeans: Som navnet antyder, er disse jeans spesielt designet for å bære sammen med støvler. Den delen av jeans rundt lårene er litt stramt for å gi en slankere utseende. Slutten av benlengde bluss ut over jeans. Ikke forveksle det med flare kuttet fordi bootcut er sunket til kneet og slanke på låret.
Flare Cut: De ser veldig lik bootcut, men forskjellen er at det er litt strammere og bluss starter rett fra kneet. Disse jeans er romslege på ankelen og stramt montert på livet. Vanligvis er dette jeans slitt under midjen.
Straight Cut Jeans: Rette jeans er har best for dem konsekvent form av ben fra hoften og ned. Bunnen av jeans ikke flair ut. Disse jeans er litt slanke gjennom bunnen og ankelen.
Skinny Jeans: Skinny jeans for menn har nå blitt populære. De har mange navn som old-school hette jeans, tapered bukser, iskrem membran bukse, gulrot leg bukser, osv. Dette ser flott ut i perfekt formet kropp.
Typer Jeans for kvinner
Velge en jeans for kvinner er svært vanskelig. Det finnes ulike typer jeans mønstre tilgjengelig for kvinner i henhold til deres tall. Her er noen mønstre av jeans veldig populær blant kvinner.
Straight Cut Jeans: Dette er et svært grunnleggende mønster av klassiske jeans, som vil alltid forbli i mote. Det passer alle typer organer, og er den mest komfortable av alle.
Skinny Jeans: Skinny jeans er populært kjent som damer jeans. Skinny jeans for svingete kvinner er et perfekt valg og ser fantastisk. Denne typen ikke passer pære-formet organer som den fremhever hoftene. Denne stilen er best for kvinner med timeglass figur og lange ben.
Boot Cut Jeans: Disse jeans er svært komfortable og passer enhver kropp type. De kan kobles sammen med noen topp i forhold til situasjonen.
Flare Cut Jeans: Flare cut jeans er bare bred nederst. Dette var på mote i 60-årene blant hippier og blomsten barn.
Wide-leg Jeans: Denne jeans har brede bein hele. Hvis du er ute etter den komfortable kjole, så denne jeans samsvarer med din definisjon av komfort.
Så, nå vet du mye om de forskjellige typer jeans som kan løse problemet med å velge de beste for deg selv. Når du velger en perfekt bukse for kropp type, må du ha litt kunnskap om menn og kvinners klær, bør du også vite om de ulike typer jeans. Disse tingene vil løse dine problemer med å søke de beste jeans for deg selv.

No comments:

Post a Comment