Thursday 26 April 2012

Hvordan lage møbler Look Distressed

Tvert i strid med det glitrende møbler til huset ditt, vises distressed møbler gamle og robust. De nødlidende maleteknikken kombinerer ny design med vintage utseende. Dette møbel ligner et forlatt stykke, men har en unik skjønnhet i seg selv. Så, her går vi for å lære trinnene på hvordan å lage møbler ser fortvilet.
Distressed Møbler Teknikker
Du vil bli overrasket over å vite at en del av distressed møbler er dyrere enn vanlige tremøbler. Du må skaffe alle materialene på hånden før du starter "distressing teknikken". Hvis du er uerfaren på dette feltet, må du få det gjort av en profesjonell. Den trinnvise prosessen som er nevnt nedenfor skal lære deg hvordan å lage møbler ser fortvilet.
Materialer som er nødvendige, pusset møbler / uferdige møbler, 2 typer maling og beis, Glaze (valgfritt), Topcoat, Foam børste / pensel; Sand papir 100 korning, Paste wax; Wood lakk / primer; Prosessen
Steg # 1, Trinn 1 omfatter grunnleggende utarbeidelsen av møbler. I dette trinnet må du manipulere tre stykke å opprette distressed look. Du må sand på overflaten av møbler før påføring av grunning. En 100 sandpapir er gnidd på overflaten for å forenkle det. Tørk av støv og deretter bruke latex primer over. Du trenger ikke bruke latex dersom møblene allerede er malt. Primeren skal være oljebasert. La den tørke helt før du påfører maling.
Step # 2; Du kan velge en av de tre prosessen med plagsom, nemlig specking, pencilling og tørr børsting. Dry børsting er svært viktig i denne sørgelig møbler teknikken. Et stykke papp er dyppet i en oljebasert farge blandet med white sprit. Du må bruke grunnleggende strøk latex maling, fortrinnsvis av lettere nyanser eller nyanser av kjedelige farger. Brun farge bevarer det naturlige utseendet på møbelet. En bred børste er brukt til påføring av uniform strøk. La det tørke i en eller to dager før du fortsetter med neste trinn.
Steg # 3; Etter at base fargen har tørket, må du søke en tynn pasta av smeltet voks. Voksen er anvendt i flekker på kantene, hjørnene og høye poeng. Du har være veldig forsiktig under utførelsen av prosessen som intensiteten voksingen bestemmer distressed look. La voksen stivne og deretter male voks med andre farger. Vokset overflate er dekket med en maling av mørkere skygge, andre enn base farge. Den gjengir en ujevn se til møblene over en lysere grunnfarge. La fargen tørke helt.
Steg # 4; Dette er det siste trinnet av alle distressed møbler maleteknikker. Når fargen har tørket helt, må du gi en god finishen å få frem den perfekte distressed look. Kjør en middels kornet sand papir jevnt over vokset områdene. Dette bryter ned den blanke utseende og gjengir et eldre og kjedelig utseende. Gni sandpapir greit for en naturlig skjønnhet. Dette gjør stykket fjernt fra moderne møbler.
Jeg antar er dine begreper nå klart om hvordan å lage møbler ser fortvilet. Ikke prøv teknikken på dyre og overlegen kvalitet hjem møbler. Gjør hamring mykt hvis du blir med en trekloss med de andre. For en variert effekt av nød, gni overflaten med ulike grader av sand papir. Primeren, base farge, eller den endelige fargen må tørke helt før du utfører de påfølgende trinnene, eller annet man vil fusjonere med andre. Kronen på verket er en viktig del av uttrykket. Hold det rent og tørk med en tørr klut. De nødlidende møblene er en sammenslutning av falleferdig og sanselig skjønnhet ha en estetisk appell.

No comments:

Post a Comment