Sunday 29 April 2012

Vindusbehandling for Bay Windows i Kitchen

Bay vinduer i kjøkken gi rommet et mer romslig og lyst utseende. De ofte danner midtpunktet i kjøkkenet. De er flott å få en fin utsikt over hagen eller naturen rundt huset. Selv om den ytre naturen er ikke stor, kjøkken karnapper gir et klassisk utseende til rommet. Med høyre vindu behandlinger for karnapper i kjøkkenet, kan man fremhever utseendet på karnapp og gjøre den til grand midtpunkt i rommet.
Hvordan å dekorere et Kitchen Bay Window
Det er flere enkle vindu behandlinger for karnapper i kjøkkenet. La oss se på noen kjøkken karnappvindu behandling ideer.
Gardiner, mens du velger karnapp gardiner, slik at det samsvarer med resten av fargetema på kjøkkenet. Det finnes ulike typer gardiner tilgjengelig for karnapper, som pleated gardiner, isolert draperi paneler, etc. Cafe-gardiner gjøre store gardiner for karnapper dersom karnappet har unike egenskaper.
Blinds, Wood persienner er veldig populært vindu behandlinger for karnapper i kjøkken, som er tett linjeavstand. De er veldig allsidig og passer til ethvert kjøkken innredning. Så er det bambus persienner som formidle mer av en rustikk se til rommet. Roman blinds er tilgjengelige i farger stoffer og er også godt å dekorere kjøkkenet karnapper. Omsorg for disse karnapp persienner er også svært enkelt. Selv velger disse karnapp blinds, en faktor som må vurderes er om de skal være vertikale eller horisontale persienner. For Bay vinduer, er det best å velge vertikale persienner, fordi horisontale de kan være vanskelig å åpne og lukke på grunn av gulv til tak karakter av vinduet.
Valance, Valance har dobbel nytte, som det er dekorativt, så vel som det gir privatliv fordeler. Det finnes forskjellige typer valances tilgjengelig for karnapper på kjøkkenet. Før du kjøper Valance, vurdere temaet på kjøkkenet og fargevalget. Videre, fluffy valances er ikke egnet for mindre karnapper, mens flat valances for store karnappvinduer se ganske kjedelig. Derfor, avhengig av størrelsen på kjøkkenet karnapp, bør Valance velges.
Window Films; For de som ikke i favør av gardiner eller valances skyldes lukt blir fanget i stoffet, vinduet filmer er gode alternativer for karnappvindu behandling. Videre, i vinduet filmen behandlingen, er en film plasseres over vindusglass, som tillater lys inn på kjøkkenet, men når så fra utsiden, bare skygger av disse inne vil være synlig. Dette er fordi filmen er ugjennomsiktig og reflekterer lys utover. Dermed vindu filmer er stor der personvernet er den største bekymringen.
Dekorative Tilbehør; Plassering noen dekorative tilbehør ser fint for høye karnapper. Ved å plassere en stor vase under karnapp på gulvet, vil fremheve utseendet på karnapp. Hvis du har et stort karnapp, plasserer en eller to dekorative elementer i vinduskarmen selv. Dette er en av de enkle vinduet behandlinger for karnapper.
Breakfast Nook, Den vakre bukten vinduet på kjøkkenet kan brukes til å skape en koselig frokost krok. Få et bord og noen stoler og plassere dem i nærheten av kjøkkenet karnapp. Spisestuen sett bør være slik at den ikke overskygge karnappet, i stedet fremhever utseendet vakkert. Dette danner et perfekt sted for familien å sitte ned og spise frokost sammen.
Med høyre vindu behandlinger for karnapper i kjøkkenet, kan man gran opp utseendet på kjøkkenet. Mens du tar avgjørelsen, er det viktig å vurdere kjøkkenet dekor og velg deretter en behandling som vil utfylle resten av innredningen.

No comments:

Post a Comment